IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » czwartek, 10 maja 2007, 21:56

wycisz sie orzech :) Wez ta pierwsza linije skasuj :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » czwartek, 10 maja 2007, 21:56

Orzech nie unoś się. Powinienem odpust napisać w cudzy słowie, no ale po ptokach. jak Cię uraziłem to przepraszam. Powiem znajomym o tym Waszym festiwalu, ale czynnie go nie będę reklamował tą Wasza naklejką bo po raz skąd mam wźąć naklejkę, po dwa nie chce mieć takich naklejek na aucie. Nie widze w tym nic złego.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez weede » czwartek, 10 maja 2007, 21:57

pitol zmien ten podpis, ostatni raz mówie
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez pitol » czwartek, 10 maja 2007, 22:00

Ło do pydy, a kiedy był pierwszy raz? :shock:
pitol
Frequent User

Postprzez --orzech-- » czwartek, 10 maja 2007, 22:00

najklejke my dajemy
jest ona na tylnia szybe
nic na sile ... rozumiemy
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez pitol » czwartek, 10 maja 2007, 22:01

--orzech-- napisał(a):najklejke my dajemy

To już wystarczający powód, żebym jej nie odebrał :mrgreen: Ale postaram się to siakoś rozreklamować. W miarę możliwości.
pitol
Frequent User

Postprzez dave » czwartek, 10 maja 2007, 22:46

nie uwazacie ze kilka postow jest tu zbednych :?: kto chce niech sie umawia z chlopakami w sprawie naklejek a nie kto co komu i na co :mrgreen: naklei ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fifi » piątek, 11 maja 2007, 02:08

--orzech--, wybacz ze tak chamsko dupe ci zawracam ale doszły mnie słuchy że w zeszłym roku na track&bus show były problemy z nocowaniem na lotnisku, nawet ponoć żandarmeria nie pozwalała spac w samochodach :? i były takie problemy
wiec na pewno nikogo nie "wyproszą" z tamtąd ?? oczywiście po daniu tycha magicznych 20 zł :P bo niechiałbym wtopy zaliczyć jak pare osób odemnie przyjedzie z dalszych okolic :P
Fifi

Postprzez Jarek104 » piątek, 11 maja 2007, 05:50

pitol napisał(a):

To już wystarczający powód, żebym jej nie odebrał :mrgreen: Ale postaram się to siakoś rozreklamować. W miarę możliwości.

słuchaj gościu... Działasz mi już na nerwy od dłuższego czasu... Skoro tak ci znami źle to wypierdalaj z tego forum, nikt cie tu na siłe nie trzyma. Na Festiwalu też nie musisz się pokazywać, nikt płłakać z tego powodu nie będzie. Skoro ten temat cie nie interesuje i absolutnie w zadnym stopniu nie dotyczy to na cholere w nim piszesz w ogole?
Nie podoba sie to bierz zabawki i idz do domu. Festyniarska grupa SRTB moze cie jeszcze odprowadzic do drzwi...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez pitol » piątek, 11 maja 2007, 07:51

Przeanalizuj temat i dopiero potem krzycz :lol:
pitol
Frequent User

Postprzez gshock » piątek, 11 maja 2007, 10:33

to ja zrobie ot i zapytam sie.
z gory zaznaczam ze pytania te wynikaja z niedokladnego przeczytania regulaminu przezemnie
do eliminacji liczy sie samo et czy et+rt?
ma sie rozumiec ze mozna wnetrzne auta spruc w miare rozsadnie, kto bedzie robil bt ?? :P
chlodzenie ic za pomoca wody (nie za pomoca wiadra lecz home made instalacji) - jak zrobie to w parkingu przed wjazdem na start to ic bedzie caly mokry, wrecz bedzie cieklo z niego, cala linia startu bedzie ufajdana woda. nikt mnie nie okrzyczy za to?? :D
Ostatnio edytowano piątek, 11 maja 2007, 10:50 przez gshock, łącznie edytowano 1 raz
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 11 maja 2007, 10:37

Jarek104 napisał(a):
pitol napisał(a):

słuchaj gościu... Działasz mi już na nerwy od dłuższego czasu... Skoro tak ci znami źle to wypierdalaj z tego forum, nikt cie tu na siłe nie trzyma. Na Festiwalu też nie musisz się pokazywać, nikt płłakać z tego powodu nie będzie. Skoro ten temat cie nie interesuje i absolutnie w zadnym stopniu nie dotyczy to na cholere w nim piszesz w ogole?
Nie podoba sie to bierz zabawki i idz do domu. Festyniarska grupa SRTB moze cie jeszcze odprowadzic do drzwi...

Popieram w 100%. Pitolek coś ostatnio bezczelny się stał na forum.

Ps.
Five, banner dodany u mnie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » piątek, 11 maja 2007, 10:52

gshock napisał(a):to ja zrobie ot i zapytam sie.
z gory zaznaczam ze pytania te wynikaja z niedokladnego przeczytania regulaminu przezemnie
do eliminacji liczy sie samo et czy et+rt?
ma sie rozumiec ze mozna wnetrzne auta spruc w miare rozsadnie, kto bedzie robil bk ?? :P
chlodzenie ic za pomoca wody (nie za pomoca wiadra lecz home made instalacji) - jak zrobie to w parkingu przed wjazdem na start to ic bedzie caly mokry, wrecz bedzie cieklo z niego, cala linia startu bedzie ufajdana woda. nikt mnie nie okrzyczy za to?? :D

W zasadzie jesli się przyznajesz do zaledwie pobieznego przeczytania regulamiu, powinienem Cie do niego odeslac :D
Starałem sie z bratem napisac go tak by udzielal na kazdą sprawę jasnej odpowiedzi.

1. Do eliminacji liczy się et, w finałach liczy sie ET+RT
2. Mozesz spruc wnętrze nawet "nierozsądnie" (npusuwając wygluszenie) polecam lekturę punktu 6.2 regulaminu, bo widac ze nie czytałes :D
BK bede robił ja z bratem.
3.
"7.21 Schładzanie intercoolera (chłodnicy powietrza) jest zabronione tylko na polu startowym."

Ten punkt ma zapobiec rozlewaniu wody na miejscu staru(następni zawodnicy będą startować z mokrego asfaltu przez Ciebie), z oczywistych względów więc taki cieknący nie możesz wjechać na start. Niedopuszczalne jest tez polewanie IC tuz przed wjechaniem na start przez osoby trzecie - wcześniej jest wyznaczona strefa w której moze przebywać TYLKO kierowca ito w samochodzie. Jedyne co ewentualnie na starcie bedzie zdroworozsądkowo akceptowane to schładzanie IC za pomocą CO2/nitro. Podczas jazdy mozeszchłodzic IC, ale instalacja ma być rozsądna )a nie, ze polejesz strugę wody za sobą jak polewaczka :D :D
Mav

Postprzez gshock » piątek, 11 maja 2007, 11:36

Mav napisał(a):Mozesz spruc wnętrze nawet "nierozsądnie"

wole rozsadnie, bo inaczej bede mial w domu karcer

Mav napisał(a):z oczywistych względów więc taki cieknący nie możesz wjechać na start.

rozumiem.

dzieki za odpowiedzi
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » piątek, 11 maja 2007, 15:41

Fifi napisał(a):--orzech--, wybacz ze tak chamsko dupe ci zawracam ale doszły mnie słuchy że w zeszłym roku na track&bus show były problemy z nocowaniem na lotnisku, nawet ponoć żandarmeria nie pozwalała spac w samochodach i były takie problemy
wiec na pewno nikogo nie "wyproszą" z tamtąd ?? oczywiście po daniu tycha magicznych 20 zł bo niechiałbym wtopy zaliczyć jak pare osób odemnie przyjedzie z dalszych okolic

To jest ciekawa kwestia. Byłem w wojsku na lotnisku w Bydgoszczy i wiem, że są nocne patrole robione i oczywiście nikt nie ma prawa tam przebywać. Przy aeroklubie coprawda wartowni nie ma, jednak na tzw. PWL`ach czyli tzw. parkingu dla helikopterów są wartownicy uprawnieni nawet do otwarcia ognia w przypadku wtargnięcia na posterunek (uwierzcie, że każdy z nich ma 30 szt amunicji w kałachu), a to jest jakieś 500m od aeroklubu. Jeżeli ktoś się zapuści w stronę płyty lotniska natrafi na obiekt zwany RSL, gdzie również są żołnieże i ich dowódca. Idąc dalej dojdą do magazynu broni, a tam znowu wartownicy z kałachami. Powiedzcie jak jest rozwiązane zabezpieczenie imprezy na przypadek ludzi próbujących sobie powędrować po lotnisku? I oczywiście jak wygląda zgoda na przebywanie tam w nocy. No i ostatnia kwestia czy rozmawialiście z Pół. Ostaszem, dowódcą bazy na w.w tematy?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne