Pawel BMW e36 napisał(a):moim zdanie powodem moglo byc wysmiewanie sie srtb z bkb
i głównie o to się zaczęło - wypowiedź weeda odebrałem jako poniżenie nas ...
Pawel BMW e36 napisał(a):moim zdanie powodem moglo byc wysmiewanie sie srtb z bkb
DAKER BKB napisał(a):i głównie o to się zaczęło - wypowiedź weeda odebrałem jako poniżenie nas ...
DAKER BKB napisał(a):pitol napisał(a):A o drifcie wiem dokładnie tyle co Ty, czyli nic![]()
![]()
![]()
to musisz naprawde często mnie widywać i bardzo dobrze mnie znac skoro tak wyraźnie sie wypowiadasz . Ja znam cie tylko z tego że co nie napiszesz to każdy na tym forum ma z ciebie zwałe i z tobą cisnie - takie popychadło forumowe . Dlatego nie będę ci udowadniał na ile umiem driftować na ile nie bo poprostu jesteś dla mnie nikim ...

Kamil Wolski napisał(a):Ponawiam pytanie. Daker, wytłumacz mi, dlaczego zostałem usunięty z forum BKB. Jedynie co pisałem to to, że nie lubię palenia gumy. A wasi klubowicze pisali, że BKB to nie tylko palenie gumy więc... Dlaczego?

pitol napisał(a):Looknij źomas do kogo ja tam pisałem. Myślę, ze potrafisz to zrobić![]()
Nie mam nic do BMW, bo moze się tak wydawać. Ale palenie gumy i nazywanie tych wywijasów driftem, to permanentna profanacja