City Riders + dyskusja z BKB

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 22:59

Pawel BMW e36 napisał(a):moim zdanie powodem moglo byc wysmiewanie sie srtb z bkb

i głównie o to się zaczęło - wypowiedź weeda odebrałem jako poniżenie nas ...
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez Mav » niedziela, 6 maja 2007, 22:59

Panowie, odpuscie proszę.I to mowie do obydwojga stron...

Poziom motoryzacji/tuningu/sportów samochodowych jest na tak niskim poziomie w tym miescie,
ze naprawde nie potrzeba nam amimozji jeszcze na tle rasowym(markowym).

Kazdy ma swoje zainteresowania, kazdego cos innego kręci.
Nie narzucajmy innym swego stylu (i nawzajem...)
Mav

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 23:00

Ale nikt niestety nie poniżał Was, ja również nie wyśmiewałem BKB, a chyba nie odpowiadam za to co robią inni z tego forum? To jest społeczność otwarta, także nie zamierzam brać odpowiedzialności za inne wypowiedzi niż moje.

Jeśli ktoś się poczuł urażony moją wypowiedzią, proszę o cytat.

Dałbym spokój, jednak interesuje mnie BMW, także chciałbym mieć możliwość wypowiadania się na forum tej marki, i to w naszym mieście, a nie rozmawiać na jakichś zamiejscowych... Po co?
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 23:02 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 1 raz
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » niedziela, 6 maja 2007, 23:01

czy tobie wszystko stelmi trzeba tlumaczyc jak dziecku? np ze nie potrafimy driftowac, ja nie powiedzilem ze driftuje tylko cwicze tyle ile moge, pozniej m3 pod tesco,
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 23:01

ufor jest chyba najrozsądnieszą osobą (jeżeli chodzi o BKB) z tych co tu piszą. Bierze to na luz i jako zwykłą rozmowę, dlaczego nie potraficie tego samego?

EDIT:
M3 pod tesco mnie rozbawiło i dodałem nawet emota na koniec :lol:
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 23:02 przez STELMI, łącznie edytowano 1 raz
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez weede » niedziela, 6 maja 2007, 23:02

DAKER BKB napisał(a):i głównie o to się zaczęło - wypowiedź weeda odebrałem jako poniżenie nas ...

nie chce juz to dalej brnąc bo znowu uznasz, ze wam zazdroszcze...ciekawe skad u was taka wrazliwość?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez pitol » niedziela, 6 maja 2007, 23:02

DAKER BKB napisał(a):
pitol napisał(a):A o drifcie wiem dokładnie tyle co Ty, czyli nic :lol: :lol: :lol: :lol:

to musisz naprawde często mnie widywać i bardzo dobrze mnie znac skoro tak wyraźnie sie wypowiadasz . Ja znam cie tylko z tego że co nie napiszesz to każdy na tym forum ma z ciebie zwałe i z tobą cisnie - takie popychadło forumowe . Dlatego nie będę ci udowadniał na ile umiem driftować na ile nie bo poprostu jesteś dla mnie nikim ...

Looknij źomas do kogo ja tam pisałem. Myślę, ze potrafisz to zrobić :idea:

Nie mam nic do BMW, bo moze się tak wydawać. Ale palenie gumy i nazywanie tych wywijasów driftem, to permanentna profanacja :lol:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 23:04

Ponawiam pytanie. Daker, wytłumacz mi, dlaczego zostałem usunięty z forum BKB. Jedynie co pisałem to to, że nie lubię palenia gumy. A wasi klubowicze pisali, że BKB to nie tylko palenie gumy więc... Dlaczego?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 23:07

Kamil Wolski napisał(a):Ponawiam pytanie. Daker, wytłumacz mi, dlaczego zostałem usunięty z forum BKB. Jedynie co pisałem to to, że nie lubię palenia gumy. A wasi klubowicze pisali, że BKB to nie tylko palenie gumy więc... Dlaczego?

ja nie mam uprawnien do usuwania - jestem tam moderatorem a nie administratorem
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez FordOn » niedziela, 6 maja 2007, 23:09

Ja moge powiedziec jedno ze nie chcial bym aby ktores z aut ucierpialo podczas spotow...Kamil ma racje ze bardziej rozwaznym podejsciem bylo by odjechanie danym autem jakies 20m dalej i dac czadu...czemu :?: chyba nikt tu z nas obecnych mistrzem kierownicy nie jest... zawsze moze sie cos tfu tfu stac i nie opanujemy auta, a wywijanie miedzy autami :roll: nie jest zbytnio madre...
Sam jezdze Bmw i nie widze nic zlego zeby sobie potrenowac slizganie sie... ale tylko w miejscu gdzie inne auta nie sa narazone na ewentualne przygody typu sorry nie opanowalem auta... :|
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 23:10 przez FordOn, łącznie edytowano 1 raz
FordOn
Forum Killer

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 23:09

To proszę o kontakt do Admina. Zostałem usunięty i zabanowany (nawet nie mogę wejść na forum żeby czytać), pomimo że nie obrażałem nikogo z klubu BKB, oraz nie złamałem regulaminu.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 23:10

pitol napisał(a):Looknij źomas do kogo ja tam pisałem. Myślę, ze potrafisz to zrobić :idea:

Nie mam nic do BMW, bo moze się tak wydawać. Ale palenie gumy i nazywanie tych wywijasów driftem, to permanentna profanacja :lol:

nie nazywaj mnie ziomas bo nie jestes żadnym moim kolegą ani nigdy nim nie będziesz ...
twoje zdanie jest dla mnie mało istotne ...
wtrąciłeś się w dyskusje w której jesteś mało ważny także nie pisz w moim kierunku bo tak jak napisałem wyżej : "twoje zdanie jest dla mnie mało istotne ... "
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez --orzech-- » niedziela, 6 maja 2007, 23:11

może też się naraże ale ciekawi mnie dlaczego kolega draker non stop wynajduje jakies sztuczne animozje miedzy nami a bkb skoro nikt inny do tego nie dąży....

po drugie strasznie sie obruszasz i bronisz tego całego wielkiego driftu czy czegos tam innego to dlaczego nie wjechałeś na kartodrom w czasie imprezy radia gry i nie pokazałes
jak to się powinno robić .... może bym się nauczył czegoś... ( a byłes obecny na torze, wjazd był za free wiec droga była wolna )

i nie rozumiem kolejnej sytuacji...
na forum srtb udzielasz się tylko gdy zaczynasz krecić jakis dym... a tak tylko podpatrujesz to forum jak prawiczek stare dupy w damskiej toalecie...
wyszukujesz jakieś tylko przez Ciebie widziane aluzje na naszym forum niby w kierunku bkb... po czym wrzucasz to na forum bkb i podkrecasz wrogą atmosfere... godne politowania...

planujemy wjazd na tor wiec mozliwe ze zaprosimy kilku z Was i zamiast pisac kto lepiej cokolwiek robi bedziemy mogli się namacalnie o tym przekonac....

pozdrawiam
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 23:14

ok, to inaczej. Daker napisałeś na forum BKB z ironią o nas że niby to taka elita jesteśmy, a wytłumacz mi jak się nazywa grupa (chodzi o nazwę tej grupy na forum, przy nicku do forum) u was? Pisałeś, że nas nie lubisz itp. Masz oczywiście prawo do tego, na pewnie nie będę kazał się lubić nikomu, ale może powiesz czym sobie zasłużyliśmy na taką niechęć z Twojej strony? Tym, że się nabijamy jak lejecie płyn do spryskiwaczy pod koła, żeby "lepiej spalić laka" czy jak?

Ja tu widzę jedną osobę która próbuje wywołać ogólna kłótnię i jesteś nim ty Daker, nikt inny
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 23:23

Nie wjechałem na tor bo jak byś nie zauważył miałem na aucie poprzyklejane reklamy i rozwieszony baner ... a co do czytania forum to bardzo duzo ludzi od was robi to samo u nas ... nie widze powodów dla których miał bym sie wypowiadać w wielu tematach ... . A co do niechęci do was to jest ona spowodowana róznymi docinkami w naszym kierunku . np. ostatnio po 1 maja na pasie ktoś od was pisze o nas bydgoskie bractwo buraków ... było duzo takich przypadków . Uogulniłem to do całego srtb bo tego typu rzeczy pisało duzo ludzi od was i zdarzało sie to kilka razy ... Wiadomo napewno są u was normalne osoby ale niestety przez takie teksty sie do was zraziłem i nie tylko ja ...
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 23:25 przez DAKER BKB, łącznie edytowano 2 razy
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic