Czwartek TESCO 19.00

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez FordOn » czwartek, 3 maja 2007, 22:49

BTW. Fotki z pasa
http://img475.imageshack.us/my.php?imag ... 001al4.jpg
Obrazek Obrazek Obrazek
Baterie niestety zdechly po zrobieniu filmiku gdzie Stelmi gania sie z BMW ;)
FordOn
Forum Killer

Postprzez Junior2022 » czwartek, 3 maja 2007, 22:56

Może ma ktoś jeszcze jakieś zdjęcia albo jakiś filmik :mrgreen:
Junior2022

Postprzez KOZI » czwartek, 3 maja 2007, 23:40

Erdi Dave'owi właśnie chodziło chyba o to, że wygrałem tylko tak napisał, że źle zrozumiałeś... chodziło o to, że koleś też sie tłumaczył, że miał łyse a tak by wygrał a ja miałem jeszcze bardziej łyse...
Dla mnie jak wiele razy pisałem śmieszne jest tłumaczenie po fakcie, ze przegrałem bo miałem łyse opony, bo mi bieg nie wszedł, bo miałem nieumyty samochód i aerodynamika była gorsza i milion innych powodów... Śmieszy się, bo to słyszałem już wiele razy :P Albo prawie wygrałem bo tylko pół długości... Taka właśnie sytuacja była w Szybkich i Wściekłych kiedy to Brian O'Conner po przegranym wyścigu z Dominic'iem Toretto powiedział "prawie Cie miałem" a Dominic Toretto wtedy go wyśmiał tłumacząc, że w świecie wyścigów nie liczy się o ile wygrasz i przez co ważne że wygrałeś bo wygrana to wygrana! Jak ostatnio to w TV leciało i sobie oglądałem to przy tej scenie mi sie przypomniała sytuacja z wyścigów w myślu jak się z Erdim ścigałem i po jego przegranej powiedział, że "ale tylko o pół długości" i tak u nas właśnie jest ktoś przegra to ma zaraz milion powodów, żeby wygrał ale... Nawet na najszybsze auto znajdzie się z czasem ktoś szybszy i to normalne - zawsze ktoś musi przegrać, raz na wozie raz pod wozem i nie ma co się tego wstydzić....

Cortez a nie wiedziałem, że Ty to Ty teraz dopiero zczaiłem, naprawde corrado bardzo ładnie idzie, jak nie masz naprawde nic nadłubane to chyba naprawde musi być dobry stan a tamto audi to nic dziwnego, że szybsze jednak start z czterech butów dużo daje...

Mav ale dzisiaj miałeś ciągle ucieszoną minę, jednak vtec daje dużo radości nie?:) I ten charakterystyczny dzwięk :lol:
KOZI

Postprzez dave » piątek, 4 maja 2007, 00:23

KOZI napisał(a):Erdi Dave'owi właśnie chodziło chyba o to, że wygrałem tylko tak napisał, że źle zrozumiałeś...

dokladnie tak.. erdi mnie nie zrozumial ;)
KOZI napisał(a):Dla mnie jak wiele razy pisałem śmieszne jest tłumaczenie po fakcie, ze przegrałem bo miałem łyse opony, bo mi bieg nie wszedł, bo miałem nieumyty samochód i aerodynamika była gorsza i milion innych powodów... Śmieszy się, bo to słyszałem już wiele razy Albo prawie wygrałem bo tylko pół długości...
dokladnie.. smiech na sali.. "bo bylo tylko pol dlugosci" a czasami jest tak ze zeby zniwelowac te pol dlugosci trzeba pare koni nadmuchac jeszcze z auta ;)
KOZI napisał(a):tak u nas właśnie jest ktoś przegra to ma zaraz milion powodów, żeby wygrał ale...
tak wlasnie jest.. nie wiem czemu u nas jest tak ze jak ktos przegra to i tak jakims czczym gadaniem chce udowodnic ze "minimalnie mu brakowalo" a ja wiem ze to gowniane gadanie.. przegrales to przegrales.. nic nie zrobisz.. dla mnie przegrana jest czyms budujacym, sklaniajacym do dalszych modyfikacji zeby czesciej wygrywac niz przegrywac ale do kazdej porazki sie zawsze przyznaje ;) to w koncu zabawa.. :P
p.s corrado jechalo dooobrze i czarny civ tez ladnie startowal 8)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » piątek, 4 maja 2007, 10:32

KOZI napisał(a):Mav ale dzisiaj miałeś ciągle ucieszoną minę, jednak vtec daje dużo radości nie?:) I ten charakterystyczny dzwięk :lol:

Taaaak...ryk włączanego vitka rekompensuje wszystkie trudnosci jakie mi po drodze sprawil... :D

p.s corrado jechalo dooobrze i czarny civ tez ladnie startowal 8)

Na wyscig się zgodzilem, jak chlopaki do mnie przyszli, mimo ze wiedzialem ze zbytnich szans nie mam. Szczegolnie ze hania jeszcze nie jest w pelni sił.
Ale liczy się wyścig :D
(przyznam szczerze ze troszke liczylem, ze silniczek w corku mial swoje lata za sobą :) jak się okazalo - bylem w bledzie).
I dobrze - tempo w jakim odjezdza mi corrado bedzie dla mnie dobrym wyznacznikiem jak bede wydobywal kolejne konie z civica - im wolniej mi bedzie odchodzil, tym skuteczniejsze mody w nim bedą...

P.S. Sorry Five ze jak sie pytales jaki mam silnik to Ci powiedzialem ze nadal 1.5 :P Miala być niespodzianka...
Mav

Postprzez wachu » piątek, 4 maja 2007, 11:59

widzę mav, że sentyment do hondy został, mimo nieudanych wcześniejszych przygód z "oryginalnymi" vtec-ami ;)

co tam masz teraz ? 125 vtec?
Wachu
wachu
Frequent User

Postprzez Fiveopac » piątek, 4 maja 2007, 14:06

Mav napisał(a):Sorry Five ze jak sie pytales jaki mam silnik to Ci powiedzialem ze nadal 1.5 :P Miala być niespodzianka...

No tak, odgryzles sie za beemeke :P spoko, jak na 40 KM mniej trzymalem sie calkiem niezle, mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu dotrzymam ci kroku 8)

Taaaak...ryk włączanego vitka rekompensuje wszystkie trudnosci jakie mi po drodze sprawil... :D

No powiem ci , ze slyszalem go dosyc dokladnie i calkiem z bliska hehehe od razu wiedzialem czemu Bracia cieszyli sie jak dzieci gdy zgodzilem sie z toba ustawic.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez STELMI » piątek, 4 maja 2007, 14:44

Fiveopac napisał(a): od razu wiedzialem czemu Bracia cieszyli sie jak dzieci gdy zgodzilem sie z toba ustawic.

Nie mogłem powstrzymać śmiechu jak zaczęli ci wkręcać, że to 1.5 :lol:
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Fiveopac » piątek, 4 maja 2007, 15:14

STELMI napisał(a):Nie mogłem powstrzymać śmiechu jak zaczęli ci wkręcać, że to 1.5 :lol:

Czy mi sie zdaje czy edytowales post i zmieniles jego zawartosc? W poprzednim cos innego pisales?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez ArekBinek » piątek, 4 maja 2007, 16:52

Spocik bardzo fajniutki. No i wkoncu po długim czasie zmierzylem sie z Filipem.
Musze przyznac ze honda wymiata.
byle wiecej takich spocików
ArekBinek

Postprzez Mav » piątek, 4 maja 2007, 18:00

wachu napisał(a):co tam masz teraz ? 125 vtec?

Teraz tam jest 160 dohc vtec, z wydechem 1.7" co moim zdaniem daje niezbyt pokaźne 140kucyków :D

Fiveopac napisał(a):No tak, odgryzles sie za beemeke :P spoko, jak na 40 KM mniej trzymalem sie calkiem niezle, mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu dotrzymam ci kroku 8)

To Ty masz 100 koni? ;) Rozumiem, że następnym razem zamierzasz być "weselszy"? ;)
Będziesz miał fory, bo w najblizszym czasie wydechu nie zmienie :( Ale oczywiscie i tak stanę na kresce chętnie...
A co do wkręcania ze to 1.5 - to tylko glupia zabawa, nikt z nikogo nie mial zamiaru się nabijac. Cel byl jeden - zbudować autko niepozorne, które potrafi namieszac.Narazie jedynie na prostej, ale...ale... 8)
Mav

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 4 maja 2007, 18:56

A czy zawody na zatrzymywanie odbyły się ;)?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » piątek, 4 maja 2007, 20:39

nie, zresztą Dziadek też nas nie odwiedził
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez ERDII » piątek, 4 maja 2007, 22:06

KOZI napisał(a):Dla mnie jak wiele razy pisałem śmieszne jest tłumaczenie po fakcie, ze przegrałem bo miałem łyse opony, bo mi bieg nie wszedł, bo miałem nieumyty samochód i aerodynamika była gorsza i milion innych powodów... Śmieszy się, bo to słyszałem już wiele razy Albo prawie wygrałem bo tylko pół długości.

hehe Kozi a pamietasz jak wracalismy z kartingow co sie sigalismy na swiatlach?? dwa razy wtedy przegrales i co powiedziales wprost ok przegralem?? tez sie tlumaczyles ze miales slaby refleks, ze lyse opony. Ty jak przegrywam o pol dlugosci to zgadza sie przegrywam ale nie jest to moze dystans 4-5dlugosci auta jak podczas wyscigu 325 vs A3 mtm 1.8T wiec nie jest zle.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Cortez » piątek, 4 maja 2007, 23:14

ja pierdo... przestance sie klocic tylko ustawcie sie jeszcze raz i bedzie wyjasnione... raz na zawsze...
Cortez

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne