http://img475.imageshack.us/my.php?imag ... 001al4.jpg
Baterie niestety zdechly po zrobieniu filmiku gdzie Stelmi gania sie z BMW

KOZI napisał(a):Erdi Dave'owi właśnie chodziło chyba o to, że wygrałem tylko tak napisał, że źle zrozumiałeś...
dokladnie.. smiech na sali.. "bo bylo tylko pol dlugosci" a czasami jest tak ze zeby zniwelowac te pol dlugosci trzeba pare koni nadmuchac jeszcze z autaKOZI napisał(a):Dla mnie jak wiele razy pisałem śmieszne jest tłumaczenie po fakcie, ze przegrałem bo miałem łyse opony, bo mi bieg nie wszedł, bo miałem nieumyty samochód i aerodynamika była gorsza i milion innych powodów... Śmieszy się, bo to słyszałem już wiele razy Albo prawie wygrałem bo tylko pół długości...
tak wlasnie jest.. nie wiem czemu u nas jest tak ze jak ktos przegra to i tak jakims czczym gadaniem chce udowodnic ze "minimalnie mu brakowalo" a ja wiem ze to gowniane gadanie.. przegrales to przegrales.. nic nie zrobisz.. dla mnie przegrana jest czyms budujacym, sklaniajacym do dalszych modyfikacji zeby czesciej wygrywac niz przegrywac ale do kazdej porazki sie zawsze przyznajeKOZI napisał(a):tak u nas właśnie jest ktoś przegra to ma zaraz milion powodów, żeby wygrał ale...
KOZI napisał(a):Mav ale dzisiaj miałeś ciągle ucieszoną minę, jednak vtec daje dużo radości nie?:) I ten charakterystyczny dzwięk
p.s corrado jechalo dooobrze i czarny civ tez ladnie startowal
Mav napisał(a):Sorry Five ze jak sie pytales jaki mam silnik to Ci powiedzialem ze nadal 1.5Miala być niespodzianka...
Taaaak...ryk włączanego vitka rekompensuje wszystkie trudnosci jakie mi po drodze sprawil...![]()

Fiveopac napisał(a): od razu wiedzialem czemu Bracia cieszyli sie jak dzieci gdy zgodzilem sie z toba ustawic.
STELMI napisał(a):Nie mogłem powstrzymać śmiechu jak zaczęli ci wkręcać, że to 1.5

wachu napisał(a):co tam masz teraz ? 125 vtec?
Fiveopac napisał(a):No tak, odgryzles sie za beemekespoko, jak na 40 KM mniej trzymalem sie calkiem niezle, mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu dotrzymam ci kroku
KOZI napisał(a):Dla mnie jak wiele razy pisałem śmieszne jest tłumaczenie po fakcie, ze przegrałem bo miałem łyse opony, bo mi bieg nie wszedł, bo miałem nieumyty samochód i aerodynamika była gorsza i milion innych powodów... Śmieszy się, bo to słyszałem już wiele razy Albo prawie wygrałem bo tylko pół długości.