Czwartek TESCO 19.00

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez STELMI » czwartek, 3 maja 2007, 20:46

mi się też podobało, nawet miałem z kim się ścigać dzisiaj
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez FordOn » czwartek, 3 maja 2007, 20:53

Cortez napisał(a):fajnie było... i VRek też sie sprawdził :D

Zdrowy skurkowaniec byl... co tam jest nadlubane w nim :?: czy to czysta seria jest ale bardzo zdrowa :?:
STELMI napisał(a):mi się też podobało, nawet miałem z kim się ścigać dzisiaj

Taaa nawet mam filmik :mrgreen:
FordOn
Forum Killer

Postprzez dave » czwartek, 3 maja 2007, 20:55

GaceK napisał(a):ERDII,

Wlasnie i tu sie mylisz bo jak sie scigalismy z a3 to zwroc uwage na to ze opony mialem letnie (byla zima) do tego cale zjechane i tak sie slizgalem i za szybko 2 wrzucilem i wystartowalem z 2 od zera praktycznie :P

a co do naszego pojedynku z z3 to jechalem bez predkosciomierza i obrotomierza i mnie odcielo raz i napewno za dobrze nie zmienialem biegow :P pozatym o ile dobrze pamietam to nie przegoniles mnie :P

lyse opony.. hmm.. to mi przypomina pewien epizod w ktory to kozi scigal sie z hiperbaryczna astra :lol: jak przegral to sie tlumaczyl ze ma wlasnie lyse opony :lol: kozi tez nie mial bieznika no ale to juz bylo malo istotne ;) co do 2 biegu to dlaczego startowales z 2 od zera :?: mnie zawsze uczono ze jak sie rusza to z jedynki a nie 2 :lol: co do z3 to widzialem ze odjechales erdiemu ale zeby jakos mocno to chyba nie ;)
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Cortez » czwartek, 3 maja 2007, 21:01

FordOn napisał(a):Zdrowy skurkowaniec byl... co tam jest nadlubane w nim :?: czy to czysta seria jest ale bardzo zdrowa :?:

Czysta seria ale czy ja wiem czy taka zdrowa... :mrgreen: z audi nie dałem rady ;)
Cortez

Postprzez FordOn » czwartek, 3 maja 2007, 21:07

:D Audi :roll: jest mocne zwlaszcza na klapie 1.9TDI hehehe dobra zmylka :D ale Corrado dawalo rade nie powiem...
FordOn
Forum Killer

Postprzez Szafa » czwartek, 3 maja 2007, 21:30

ale nie ma to jak czarny civic ;) a niby to takie niepozorne ...
>>>Szafa<<<
Szafa
Rookie

Auto: Xsara Picasso

Postprzez FELIPE » czwartek, 3 maja 2007, 21:39

o ile wiem MTM to tylko na klapie u Gacka, ale może się myle :) poprawcie mnie :P

a AUDI quattro "1.9 tdi" daje rade nie od dziś
taki sticker tuning w drugą stronę :D
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » czwartek, 3 maja 2007, 21:40

ja założę 1.0 12V :lol:
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Cortez » czwartek, 3 maja 2007, 21:46

a ja cały czas szukam emblematów 16v :D
Cortez

Postprzez FordOn » czwartek, 3 maja 2007, 21:56

FELIPE napisał(a):o ile wiem MTM to tylko na klapie u Gacka, ale może się myle :) poprawcie mnie :P

a AUDI quattro "1.9 tdi" daje rade nie od dziś
taki sticker tuning w drugą stronę :D

Tego do konca nie wiadomo czy to naprawde MTM czy tez nie... zobaczy sie po hamowni...
Audi to ja wiem ze wymiata nie od dzis :) ale na diesla to nie pracuje wiec troche bym sie zastanowil i posluchal silnika zanim byla by ustawka ;)
FordOn
Forum Killer

Postprzez Cortez » czwartek, 3 maja 2007, 22:02

FordOn napisał(a): ale na diesla to nie pracuje wiec troche bym sie zastanowil i posluchal silnika zanim byla by ustawka ;)

ja od początku słyszałem że to nie TDi, byłem ciekawy jak to bedzie i jestem zadowolony bo gdyby nie start ( czyt. quattro) to później nie było źle
Cortez

Postprzez Mav » czwartek, 3 maja 2007, 22:08

FELIPE napisał(a):o ile wiem MTM to tylko na klapie u Gacka, ale może się myle :) poprawcie mnie :P

Coś mało tego mtmu bylo w tym audi...dostał od jajka niespodzianki :D
A przypominam, ze jechałem na wydechu 1.5 (bardzo restrykcyjny 1.7")samochód jezdzi od wczoraj zaledwie i bylem na zimowych 13" 145/70 :D
Mav

Postprzez ERDII » czwartek, 3 maja 2007, 22:15

dave napisał(a):lyse opony.. hmm.. to mi przypomina pewien epizod w ktory to kozi scigal sie z hiperbaryczna astra jak przegral to sie tlumaczyl ze ma wlasnie lyse opony kozi tez nie mial bieznika no ale to juz bylo malo istotne co do 2 biegu to dlaczego startowales z 2 od zera mnie zawsze uczono ze jak sie rusza to z jedynki a nie 2 co do z3 to widzialem ze odjechales erdiemu ale zeby jakos mocno to chyba nie

hm, że kozi przegral?? o ile dobrze widzialem to kozi wygral z astra, a po drugie kozi nie przegrywa. ;) co do naszego wyscigu z3 vs 325 to wlasnie mi nie weszla dwojka. niestety byly z tym duze problemy juz wczesniej. mysle ze to byla glowna przyczyna przegranej 325. moim zdaniem crx wygra z z3.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez FordOn » czwartek, 3 maja 2007, 22:15

Mav napisał(a):

Coś mało tego mtmu bylo w tym audi...dostał od jajka niespodzianki :D
A przypominam, ze jechałem na wydechu 1.5 (bardzo restrykcyjny 1.7")samochód jezdzi od wczoraj zaledwie i bylem na zimowych 13" 145/70 :D

Waga auta... z reszta nie moje auto :P
Ale mlynek do kawy fajny z tej Hanki ;) zwlaszcza jak wyprzedzales mnie i pozniej Arka w drodze powrotnej... specjalnie zjechalem zebys jechal :P
FordOn
Forum Killer

Postprzez Mav » czwartek, 3 maja 2007, 22:35

FordOn napisał(a):Waga auta... z reszta nie moje auto :P
Ale mlynek do kawy fajny z tej Hanki ;) zwlaszcza jak wyprzedzales mnie i pozniej Arka w drodze powrotnej... specjalnie zjechalem zebys jechal

Dzięki za slowa uznania. Celowo wkręciłem się przy was na vteca :D
Musze przyznac ze bardzo milo jest wkręcac się za 8 tyś :D :D
Dziki efekt jest podczas sprintu w zasadzie nie schodzic z czerwonego pola (u mnei pole jest od ok. 6.5 tys :D
A corrado prawdopodobnie jest ciezsze od a3, i dalo mi radę, więc nie sądze by a3 MTM mial 180 kucy - i tak mial u mnie fory bo prawdopodobnie civ ma teraz okolo 140 kucyków :roll:
Mav

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne