Cortez napisał(a):fajnie było... i VRek też sie sprawdził
STELMI napisał(a):mi się też podobało, nawet miałem z kim się ścigać dzisiaj

GaceK napisał(a):ERDII,
Wlasnie i tu sie mylisz bo jak sie scigalismy z a3 to zwroc uwage na to ze opony mialem letnie (byla zima) do tego cale zjechane i tak sie slizgalem i za szybko 2 wrzucilem i wystartowalem z 2 od zera praktycznie
a co do naszego pojedynku z z3 to jechalem bez predkosciomierza i obrotomierza i mnie odcielo raz i napewno za dobrze nie zmienialem biegowpozatym o ile dobrze pamietam to nie przegoniles mnie
FELIPE napisał(a):o ile wiem MTM to tylko na klapie u Gacka, ale może się mylepoprawcie mnie
a AUDI quattro "1.9 tdi" daje rade nie od dziś
taki sticker tuning w drugą stronę

dave napisał(a):lyse opony.. hmm.. to mi przypomina pewien epizod w ktory to kozi scigal sie z hiperbaryczna astra jak przegral to sie tlumaczyl ze ma wlasnie lyse opony kozi tez nie mial bieznika no ale to juz bylo malo istotne co do 2 biegu to dlaczego startowales z 2 od zera mnie zawsze uczono ze jak sie rusza to z jedynki a nie 2 co do z3 to widzialem ze odjechales erdiemu ale zeby jakos mocno to chyba nie
Mav napisał(a):FELIPE napisał(a):o ile wiem MTM to tylko na klapie u Gacka, ale może się mylepoprawcie mnie
Coś mało tego mtmu bylo w tym audi...dostał od jajka niespodzianki![]()
A przypominam, ze jechałem na wydechu 1.5 (bardzo restrykcyjny 1.7")samochód jezdzi od wczoraj zaledwie i bylem na zimowych 13" 145/70

FordOn napisał(a):Waga auta... z reszta nie moje auto
Ale mlynek do kawy fajny z tej Hankizwlaszcza jak wyprzedzales mnie i pozniej Arka w drodze powrotnej... specjalnie zjechalem zebys jechal