Poza tym przegapiłem X TD a też bym chętnie polatał.
Czy jest opcja powiadomienia SMS o imprezie przed czasem zwiększyło by to frekwencję na imprezach.
Za koszt SMS-a oddam

--orzech-- napisał(a):...bo po jednej wizycie jednego kolegi z RX jesteśmy w plecy na kaucji ponad 500zł ... a do tego jeszcze chciał zwrot kaucji którą wpłacił przed przejażdżką mimo, że przyłożył w płot...

Dziadek napisał(a):Noszenie kasku jest passeNIe lubię i chujowo mi się jeździ.

O to juz mysle ze lepsza opcja. Zawsze do przoduweede napisał(a):Kaucja jest na pokrycie szkód związanych z normalną jazdą typu uszkodzone tarki, opony
Probowaliscie "zlokalizowac" problem ? Moze inny dzien tygodnia (jesli jest taka opcja).weede napisał(a):czy najczęściej słaba frekwencja.

Super bardzo dziekuje ze nie opier...es nowego ze sie wtraca tylko wytlumaczyles. Wiem teraz ocb--orzech-- napisał(a):--orzech--
Mysle ze nie mozna mylic imprez na ktorych zarabiaja osoby 3-cie z grupowymi pojezdzawkami.--orzech-- napisał(a): Biorąc pod uwagę wpisowe na ine imprezy na naszym torze - 100zł minimum za 4 rundy po 2 okrążenia - razem 8 okrążeń za 100zł to sorry ale nasze pojeżdżawki są prawie darmowe po w pierwszym wjeździe na tor robisz od 5 do 7 okrążeń...
Haha znam to. Sam kiedys utopilem wlasna kase na organizacji forumowej imprezy i od tamtego czasu nie zaloze zlotowki za kogos kogo nieznam - zycie.--orzech-- napisał(a):deklaracje typu - "będziemy przyjeżdżać", "zbierzemy ekipę"