przez Dziadek » wtorek, 17 kwietnia 2007, 21:38
Witam,
Miałem dzis chwile czasu,wiec postanowilem odwiedzic nasze warsztaty-sklepy. Rewelka, poza 2 firmami nikt nic nie ma do posluchania na stanie (skrzynki basowe), jedna firma miala wszystko w d..., nic nie doradzila, jak juz o cos spytalem to zaproponowala ceny detal wprost z www importera (mimo ze kiedys dalem im dobrze zarobic, chyba poza tym mysla ze juz nikt inny tego nie sprzedaje i nikt na allegro nie potrafi szukac) a jedna przerazila mnie jakoscia montazu oferowanych elementow bardzo poważnie.
Z 2 ktore jakos wypadly w jednej mnie najpierw zjebali jaki mam chujowy sprzet i ze w ogole sie nie znam i mam wszystko zmienic, potem sie zdziwili ze to co mam gra i ze w sumie cos jednak wiem o kwesti, ale co niesmak pozostal to pozostal.
W drugiej bardzo milo spedzony czas i mila pogawedka, ceny na przyzwoitym poziomie, chec pomocy w posluchaniu. Ogolnie jednak poziom "taki se", jak chcesz zostawic mniej niz 2000zl to najchetniej by cie w wielu do mediamarkt odeslali.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.