Car audio w bydzi

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Car audio w bydzi

Postprzez Dziadek » wtorek, 17 kwietnia 2007, 21:38

Witam,

Miałem dzis chwile czasu,wiec postanowilem odwiedzic nasze warsztaty-sklepy. Rewelka, poza 2 firmami nikt nic nie ma do posluchania na stanie (skrzynki basowe), jedna firma miala wszystko w d..., nic nie doradzila, jak juz o cos spytalem to zaproponowala ceny detal wprost z www importera (mimo ze kiedys dalem im dobrze zarobic, chyba poza tym mysla ze juz nikt inny tego nie sprzedaje i nikt na allegro nie potrafi szukac) a jedna przerazila mnie jakoscia montazu oferowanych elementow bardzo poważnie.
Z 2 ktore jakos wypadly w jednej mnie najpierw zjebali jaki mam chujowy sprzet i ze w ogole sie nie znam i mam wszystko zmienic, potem sie zdziwili ze to co mam gra i ze w sumie cos jednak wiem o kwesti, ale co niesmak pozostal to pozostal.
W drugiej bardzo milo spedzony czas i mila pogawedka, ceny na przyzwoitym poziomie, chec pomocy w posluchaniu. Ogolnie jednak poziom "taki se", jak chcesz zostawic mniej niz 2000zl to najchetniej by cie w wielu do mediamarkt odeslali.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » wtorek, 17 kwietnia 2007, 21:48

Ej to dobrze, że u Was chociaż mają ceny ze strony importera. w Inie wzmaka boszmana co na allegro stoi za 200zł nówka, można dostać w Inie za jedyne 699 zł :lol:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Brychu » wtorek, 17 kwietnia 2007, 21:49

W tym kraju się po prostu w dupach przewraca, poziom obsługi klienta wszędzie spada na pysk. Jak to mówił inżynier Mamoń w Rejsie: "Aż się chce wyjść z kina proszę pana... i wychodzę".
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 17 kwietnia 2007, 22:00

zgadzam sie z Wami... gdybyscie tylko wiedzieli jaki oni maja teorie na wzelkie tematy audio itp...

mi ostatnio zaplusowala jedna firma... mimo ze nie koiniecznie miaolem do nie dobre mniemanie... ale juz mam
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez FELIPE » czwartek, 19 kwietnia 2007, 20:17

może tak więcej szczegółów koledzy...
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » czwartek, 19 kwietnia 2007, 21:20

No dobre, u mnie ranking to
1. S-audio
2. Michał Boczna
3. Max-Car-Audio
4. Euro Car Audio

Przy czym pierwsze 2 miejsca to min. odleglosc od siebie. Szczerze mowiac liczylem ze bedzie inna kolejnosc, ale czasy i ludzie sie zmieniaja...
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » czwartek, 19 kwietnia 2007, 21:47

Saudio dzwiga temat i wiem ze jak polece komus to wstydu nie bedzie, znam Pawla juz dosc dlugi okres czasu i wiem ze dysponuje obszerna wiedza z zakresu elektroakustyki, nie mowiac o tym ze ma pojecie o elektronice :) , dla mnie to numer jeden w bydzi ceny tez chyba nie sa krzywdzace a nawet jak dla kogos sa to coz: wiedza, umiejetnosci i doswiadczenie kosztuje.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez weede » piątek, 20 kwietnia 2007, 00:00

bo Paweł to pilny student jest :D
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez nyny » piątek, 20 kwietnia 2007, 07:30

Wszystko zalezy przez jaki pryzmat patrzymy...
W wielu sklepach strikte car audio (pomijam media markety i inne norauta) ciezko aby na polkach zalegaly tony towarow, tak jest wszedzie, ale sciagnac przeciez mozna co sie chce wiec nie ma problemow raczej....
Obsluga no to juz kwestia podejscia do klienta i osobista sprawa danego zakladu itd....
Nie chce tu nikogo bronic anie rugac ot moje zdanie prywatne..
ale o kompetencjach i mozliwosciach firmy swiadcza glownie projekty i zdobyte trofea...
I jak na razie Max tutaj zgarnia wsio...
Moj prywatny ranking...

1. Max Car Audio (za caloksztalt)
2. S-Audio (mloda firma i preznie juz dziala i instalki juz ma na niezlym poziomie, jeszcze jakby udowodnili to na jakims kompetyszyn to sie robi naprawde juz niezly team)
3. Studio Car HI-FI (niby proa, niby ok, ale instalki nie przemawiaja do mnie, braku pomyslow nie brakuje ale...)
no i ogrona przerwa a po niej
4 EuroCar Audio (za caloksztalt i to ze nie slyszalem jeszcze typowo sound offowej instalki)

Oto moj prywatny ranking i mozecie go olac;)
pozdro
nyny
User

Postprzez Kwasek » niedziela, 22 kwietnia 2007, 02:41

No ja nie do końca potrafie pewnie być obiektwny...

mnie wkurza to, że każda firma za "najlepszy" sprzęt uważa ten, który jest w jej ofercie no ale powiedzmy, że to zrozumiałe... :/

Wg. mnie Maxy i Boczna to bardzo dobre firmy, niestety lubią bardziej klientów, którzy mają grube portfele ale nigdy się nie spotkałem z niczym złym...

Euro... widziałem kika aut tam zrobionych i widać dużo niedociągnięć i papudroctwa ale chyba powoli się wyrabiają...

S... nie wiem, nie miałem doczynienia, nie widziałem dokładnie nic z tej firmy ale dużo dobrego słychać o niej w mieście więc może przy okazji jakiś zamian zajadę tam zapytać o zdanie...
Kwasek

Postprzez GaceK » niedziela, 22 kwietnia 2007, 14:17

jak dla mnie euro najlepsze. robia bezwatpienia najlepsze zabudowy wykorzystujac rozne ksztalty...

max - wszystko to samo. wszedzie te same proste rzeczy z mdfu. w kilku samochodach to samo zaslonienie glosnika praktycznie kazde auto zrobione tak samo

car hifi oni juz lepiej zaczynaja cos kombinowac

saudio nie wypowiadam sie bo nie wiem co maja...
GaceK

Postprzez Dziadek » niedziela, 22 kwietnia 2007, 14:21

Ale jakość euro pozostawia troche do zyczenia... Widziałem pierścienie dystansowe i sie załamałem.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » niedziela, 22 kwietnia 2007, 14:58

dziadek jakos pozostawia troche do zyczenia? :) hmm no nie wiem :) najlepszy democar honda acord ;p co o niej myslisz? :P www.vibeaudio.co.uk wejdz do demo car ;p
GaceK

Postprzez Dziadek » niedziela, 22 kwietnia 2007, 15:04

No widzialem ta honde, kilka niedociagniec wlasnie w niej likwidowano. Zabudowa niezla, ale kilka detali tak sobie zrobionych.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » niedziela, 22 kwietnia 2007, 15:10

dziadek jakbys nie wiedzial teraz jest nowa odslona... i nie wydaje mi sie ze jest w niej cos nie tak ;p
GaceK

Następna strona

Powrót do Ogólne