przez ryba m-50 » sobota, 25 maja 2013, 21:29
Może Ci pomogę... Miałem preludę V (seria + nitro) - seria jeździła 16:20. Z nitro przy dyszy +50 koni i 100 nm robiła 15:30, z dysza +75 km i 150 nm, robiła 14:29. Po wyścigu z Tobą uważam, że twoja preala realnie jeździ szybciej niż seria. W mojej ocenie masz cięższe auto, o mniejszej mocy z krótką 1-ką, dltego preluda całkiem nieźle startuje, ale na 3 biegu niestety już tak kolorowo nie jest bo kłania się masa i niestety f20a4 nie kręci się do stratosfery:) Crx ma więcej mocy i nie mogę sobie pozwolić na starty z 5000 rpm:) Musze ruszać z 2800 rpm, dlatego start nie jest zbyt efektowny. Jeżeli zacznę z wyższych obrotów to zbyt szybko wyłapię odcinkę i dwójkę zacznę ze zbyt niskich rpm. Nitro używam dopiero od dwójki od momentu kiedy poczuję że jest trakcja. Czy czasy są realne?? Bardzo zbliżone czasy uzyskiwałem na G-techu... pewnie zależy to też od przyczepności, bo każda nawierzchnia jest trochę inna ale uważam, ze te czasy były realne i uważam, że twoja preluda wyjeździła taki czas i myślę, że fajnie by było jakbyś kidyś podjechał na spota do Bydzi i sprawdził się z Weeda klze... Fajny wyścig byłby myślę... Pozdrawiam.
kup japońca, będziesz kręcić do końca:)