Dziadek napisał(a):Mowie o 2.0 16v z 1996, zdarzaja sie takie, byly sprzedawane do polowy 1996
czy do połowy to można by się kłocić ale przecież nie będę Cię łapał za słówka...
ale to już inna bajka bo rozmowa była o KR ale loos
A propo 24V to dowiedziałem się troszkq głębiej i... wychodziły VR6 24V 2.9 albo 2.8 ale jako nie liczne... i mówiąc szczerze sam narazie nie rozbierałem głowicy w moim i nie wiem ile mu tam chodzi wentyli...
To czy KR albo ABV albo AAA jest rozwojowy i wytrzymały zostawiam bez komentarza bo mam inne zdanie od Ciebie...
Dziadek napisał(a):nie masz szmalu, nie ma balu, ale to sie odnosi zarowno do modow jak i zakupow
Tutaj się z tobą zgodze Adrianie, bo mody w aucie nie są tanie i nigdy nie były... tak samo jak zakup auta które ma być dłubane, kupisz gówno to zrobisz gówno(no chyba że władujesz kupę siana w to żeby je przywrócić do stanu użyteczności

)
Dziadek napisał(a):tylko duzo pisza, malo robia, zrob, pogadamy
Zawsze jesteś taki niedowiarek??
a nie słyszałeś nigdy o KR 280KM który jeździł na rajdach i był podkręcony na samej elektronice i turbo?? Cholernie mało rozwojowy silnik...wg twojej teorii elektronika da max +5 KM czyli z tego wychodzi że turbo dało 135KM - loos

podniosło moc o prawie 100%
Na wszystko jest potrzebny czas?? I wiedza

nie tylko ta teoretyczna