V Targi Motoryzacji, Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez rulek » środa, 21 marca 2007, 22:22

Dziwie sie Wam ze kogos kto ma nicka PTYS bierzecie serio :roll:
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez tadziu » środa, 21 marca 2007, 22:48

Pozwolicie iz ja sie powstrzymam od wypowiedzi na owy temat bo chyba wszystko zostalo powiedziane co powinno byc!!!!
Ustosunkuje sie tylko do wypowiedzi rulka

rulek napisał(a):Dziwie sie Wam ze kogos kto ma nicka PTYS bierzecie serio :roll:

dodam tylko ze raczej wszyscy na tym forum nie ukrywaja sie za nicka np ptys albo SS mysle o osobach ktore nie boja sie swych wypowiedzi po za tym mysle ze pisze to pan W a nie ty takie sa moje odczucia moge sie mylic.Nie odbierz tego jako ataku na Twoja osobe bo nie mam zamiaru takiego
Pozdrawiam caly zespol CTPiK napewno wpadne
Ostatnio edytowano środa, 21 marca 2007, 23:00 przez tadziu, łącznie edytowano 1 raz
tadziu
User

Postprzez PTYS » środa, 21 marca 2007, 23:16

Ciesze sie ze odwiedzicie impreze i bedziecie mieli przyjemnosc poznac mnie, Syna Wlodka.

Nie wiem dlaczego zakladacie ze moj ojciec ukrywa sie pod nazwa "Ptys", moze dlatego ze mamy poddobny sposob wypowiedzi. Ale to chyba nie jest dziwne w koncu jestesmy z tej samej krwi i myslimy podobnie.

Cala aktywnosc tego tematu rozpoczela sie gdy napisalem odpowiedz dla jednego z forowiczow, zainteresowanego probami sprawnosciowymi. Oraz gdy odnioslem sie do ironicznej wypowiedzi Orzecha zwiazanej z ogniskiem.

Wykazalem wielka cierpliwosc bedac wielokrotnie traktowany jak sabotazysta probujacy w waszych oczach wywolac rozmowe na tematy wspolpracy Orzecha z Ctpik.

Zabolalo mnie bardzo skojazenie imprezy z najwiekszym ogniskiem Europy, z tad moja dalsza aktywnosc na forum.

Nie czuje sie od nikogo lepszy, jestem pacyfista i sadze ze spory mozna rozwiazac argumentowana rozmowa, a jezeli macie mi za zle moj sposob wypowiedzi, to musicie wiedziec ze jest on calkowicie naturalny i nie ma w zalozeniu budowac granic pomiedzy uzytkownikami forum.

Pozdrawiam wszystkich forowiczow.
PTYS
Rookie

Postprzez --orzech-- » środa, 21 marca 2007, 23:42

moja aluzja dotyczaca ogniska dotyczyła tego co Twój tata opowiadał przed II Festiwalem Motoryzacji w radiu PiK. Zapowiadał najwieksze ognisko w europie wiedząc bardzo dobrze że nie ma najmniejszej szansy na nie. - wszystko na ten temat ... napisałem to w ramach wyjasnienia wzmianki o ogniskua nie tematu do kolejnych dywagacji.
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 22 marca 2007, 00:17

No to się nie dziwię że Orzech tak napisał...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 22 marca 2007, 00:26

Myśle, ze wszystko co mialo być powiedziane juz omówiliśmy ;)

Czekamy na opinie po wystawie.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Dziadek » czwartek, 22 marca 2007, 13:10

I do opini dołaczyłbym wyniki finansowe o ile ptyś pomoże :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Fifi » czwartek, 22 marca 2007, 17:40

kurde nie macie o czym gadać ?? :P
kto bedzie ten bedzie, kto nie bedzie chciał bo cos tam to jego sprawa. ja tam sumie jade tylko na SO bo aby wejść na hale to juz kasy mi zabraknie :P
a jestem włąśnie spragibnony suchego asfaltu szczególnie po zimie jak kto juz pisał :P
weede napisał(a):Czekamy na opinie po wystawie.
foty i jakiś film powinienem mieć
Fifi

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 22 marca 2007, 21:50

Jak dojade to foty oczywiście będą. Ile za wejście na sale?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 22 marca 2007, 21:57

pewnie piątaka...
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Dziadek » czwartek, 22 marca 2007, 22:00

...od cwaniaka
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 22 marca 2007, 22:20

No to się szarpne i pewnie wejde zrobić jakiś mały fotoreportażyk...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » piątek, 23 marca 2007, 09:27

No ja dzis uderzam po szkole na luczniczke i relacje zdam na forum ;)

Edit:

Hmm co tu duzo mowic, podobnie jak przed rokiem. Wiekszac zwiedzajacych stanowila mlodziesz szkolna, ktora pourywala sie z lekcji i pragnela przemacac wszystkie pokretla i plastiki w samochodach. Nie powiem, sam jestem uczniem ale udajac sie na luczniczke bylem po zajeciach :P , a jak juz chcialem pomieszac sobie biegami to przynajmniej wciskalem sprzeglo - z tego co widzialem nie wszyscy wpadali na ten pomysl :| . Wiekszosc samochodow jest otwarta. Niestety nie zawitamy do wnetrza BMW, ktore jak przed rokiem bylo zamkniete - fakt ten wytdaje sie normalny bo jak powiedzial Brychu* - "wleza mi malolaty do samochodu za 100 tys. i zaczna mi radio rozkrecac..." Jedynie Volvo- jako przedstawiciel aut z wyzszej polki - pozostawilo drzwi swoich aut otwarte na rozmaitych ciekawskich - jak widac volvo wierzy w niezniszczalnosc swoich modeli ;) . (Dzieki temu moglem sie zatopic w wygodnym fotelu 80tki :mrgreen: ). Rownie goscinne bylo stoisko hondy.
Jakiez to bylo zdziwienie pewnego osobnika - wygladajacego niestety na dresa - ktory spotkal sie z odmowa, kiedy to zapragnal usiasc za sterami - no wlasnie to byl chyba bentley - odmowe skwitowal krotko - bo k*** skore maja w srodku. Notabene samochod znajduje sie na targach pod skrzydlami jakiejs firmy car-audio. Oprocz tego, mozemy znalezc democary golfa - max car audo i skody - studiocarhifi.

Z ciekawostek mozna znalezc tam renowke z 2.0 turbo... kilku kolesi zdziwilo sie kiedy przedstawiciel otworzyl maske i ukazal sie kawal plasiku, a na nim 2.0T - widac spodziewali sie tutaj dziela sztuki jak pod maska Alfy. Ale o samej Alfie za chwile. Do renowki wsiadlem, poniewaz na fotelach widnial napis Recaro... no i faktycznie wygodnie i komfortowo ;) . Jesli bedziecie przymierzac sie do niej, zajrzyjcie pomiedzy fotele i spojrzcie na fikusny hamulec reczny :? .

Idac dalej mozna znalezc kilka car-audio, o ktorych juz wspomnialem i poslinic sie na widok ladnych felg... i hostess :D

Na targach znajduja sie rowniez samochody Automobilklubu bydgoskiego: cienias, 2 astry, i piekny focus (jest cos jeszcze, ale nie pamietam).

Jednak wedlug mnie, absolutna "gwiazda wieczoru" jest Alfa Spider w czarnej perle - rzecz jasna wsiadaj tylko osoby z pokaznym portfelem i kontaktami - ale i tak widac wszystko jak na dloni. Naprawde jest boska. Wsytawe mozna odwiedzic tylko dla niej 8). Poprostu wyjasnia wszystko.

* Sorry Brychu za pomylke, ale ze jestem "świerzak" i bylem tylko na 2 spotach to jeszcze sie nie lapie kto jest kto ;)
Ostatnio edytowano piątek, 23 marca 2007, 20:58 przez MacMax, łącznie edytowano 1 raz
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Brychu » piątek, 23 marca 2007, 19:03

Spoko, mieliśmy okazję poznać się przynajmniej.

Jestem też po pierwszym dniu, warto wydać szóstkę i popatrzeć: przede wszystkim piękna Alfa Spider, poza tym Renault Megane 2.0T, które zniesmaczyło mnie wnętrzem, Honda Legend, która bardzo mi się podoba, 307 CC, Megane Cabrio, Leon Sport Up TDI, jak zwykle eleganckie i gustowne Volvo i kilka innych...

Co do wsiadania do samochodów: dziesiątki małolatów wsiadaących we trzech do auta, rozkręcających radio i rączka na zewnątrz, co niektózy siedzieli w Leonie po 15 min we trzech - chyba do Manieczek jechali. Z Ibizy zginęła jedna zaślepka z drzwi.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » piątek, 23 marca 2007, 19:34

Czyli typowe chamstwo sie dzieje... kradna nawet zaslepki ciekawe po jakiego Ch**a... a jak ktos nie moze wejsc do auta to od razu obraza ehhh...
FordOn
Forum Killer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne