No ja dzis uderzam po szkole na luczniczke i relacje zdam na forum
Edit:
Hmm co tu duzo mowic, podobnie jak przed rokiem. Wiekszac zwiedzajacych stanowila mlodziesz szkolna, ktora pourywala sie z lekcji i pragnela przemacac wszystkie pokretla i plastiki w samochodach. Nie powiem, sam jestem uczniem ale udajac sie na luczniczke bylem po zajeciach

, a jak juz chcialem pomieszac sobie biegami to przynajmniej wciskalem sprzeglo - z tego co widzialem nie wszyscy wpadali na ten pomysl

. Wiekszosc samochodow jest otwarta. Niestety nie zawitamy do wnetrza BMW, ktore jak przed rokiem bylo zamkniete - fakt ten wytdaje sie normalny bo jak powiedzial Brychu* - "wleza mi malolaty do samochodu za 100 tys. i zaczna mi radio rozkrecac..." Jedynie Volvo- jako przedstawiciel aut z wyzszej polki - pozostawilo drzwi swoich aut otwarte na rozmaitych ciekawskich - jak widac volvo wierzy w niezniszczalnosc swoich modeli

. (Dzieki temu moglem sie zatopic w wygodnym fotelu 80tki

). Rownie goscinne bylo stoisko hondy.
Jakiez to bylo zdziwienie pewnego osobnika - wygladajacego niestety na dresa - ktory spotkal sie z odmowa, kiedy to zapragnal usiasc za sterami - no wlasnie to byl chyba bentley - odmowe skwitowal krotko - bo k*** skore maja w srodku. Notabene samochod znajduje sie na targach pod skrzydlami jakiejs firmy car-audio. Oprocz tego, mozemy znalezc democary golfa - max car audo i skody - studiocarhifi.
Z ciekawostek mozna znalezc tam renowke z 2.0 turbo... kilku kolesi zdziwilo sie kiedy przedstawiciel otworzyl maske i ukazal sie kawal plasiku, a na nim 2.0T - widac spodziewali sie tutaj dziela sztuki jak pod maska Alfy. Ale o samej Alfie za chwile. Do renowki wsiadlem, poniewaz na fotelach widnial napis Recaro... no i faktycznie wygodnie i komfortowo

. Jesli bedziecie przymierzac sie do niej, zajrzyjcie pomiedzy fotele i spojrzcie na fikusny hamulec reczny

.
Idac dalej mozna znalezc kilka car-audio, o ktorych juz wspomnialem i poslinic sie na widok ladnych felg... i hostess
Na targach znajduja sie rowniez samochody Automobilklubu bydgoskiego: cienias, 2 astry, i piekny focus (jest cos jeszcze, ale nie pamietam).
Jednak wedlug mnie, absolutna "gwiazda wieczoru" jest Alfa Spider w czarnej perle - rzecz jasna wsiadaj tylko osoby z pokaznym portfelem i kontaktami - ale i tak widac wszystko jak na dloni. Naprawde jest boska. Wsytawe mozna odwiedzic tylko dla niej

. Poprostu wyjasnia wszystko.
* Sorry Brychu za pomylke, ale ze jestem "świerzak" i bylem tylko na 2 spotach to jeszcze sie nie lapie kto jest kto