Mav napisał(a):Panowie wining is wining.
Kozi za kazdym razem jest szybszy, niewazne, czy o metr czy o całą długość, ale wygrywa.
Jak znam zycie, to raz mu cos nie pojdzie, to wszystkie jego poprzednie wygrane pójdą w niepamięć.
I nikt nie będzie chcial sluchać tłumaczeń Koziego, mimo, ze sam wiecznie mial wytlumaczenie

Dokładnie tak jest Mav - że wszyscy są zawsze przeciwko mnie
Jak wygram to często padają teksty w stylu Erdiego - jakbym miał silnik XXX to bym wygrał.... Takie sranie w banie - to jak ja bym miał Ferrari to tez bym wygrał...
Jakaś taka moda przyszła na gnębienie crxa ale mam to gdzieś, tylko, ze przez to czasami wydaję mi sie, ze wychodze na jakiegoś cwaniaka jak odpisuje na posty np. Erdiego a nie o to mi chodzi poprostu śmieszne takie gadanie moim zdnaiem jest. Myślę, że chodzi tutaj o wspólną pasję i zabawę a coniektórzy traktują to zbyt ambiclonalnie.
Orzech a odnośnie kolesia z Subaru to podobno ma stacje kontroli pojazdów na modrzewiowej czy coś takiego, z kolesia poprostu zwała bo wiadomo każdy może przegrac ale on poprostu zgrywa kozaka na maxa, walil "popisy na szosie" szkoda że dopiero wieczorem się dowiedziałem, że jakiś czas temu chwalił się znajomemu ze on nie ma się z kim ścigac w Bydgoszczcy bo jest najszybszy po czym on powiedział, że biały crx by go wyprzedził a on na to, że stawia każdą kase, że jest najszybszy...
PS.
Erdi naucz się obsługiwać forum(cytowanie tekstu), że gg raz na jakiś czas uda Ci się włączyc to nie wszystko

Aha i nie zapomnij pocałowac rybek na dobranoc