pas 11.03.07

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Sokół. » poniedziałek, 12 marca 2007, 16:54

nie mam focusa, ale planuje zakup wlasnie tego egzemplarza.Orzi a ty w ogole swoja beema wyjezdzasz gdziekolwiek?Cos cie ostanio na miescie nie widac
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez Mav » poniedziałek, 12 marca 2007, 16:56

idealnie by bylo, jakby powyzej 50 km/h pieniek/kajman wysiadali :D
Mav

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 12 marca 2007, 18:49

wsalonach sie kasa leje... ;) ze na focusa starcza ;)
ja bmka nie jezdze bo nie mam czasu a nie chce zeby stala i tesciu sie nia rozbija i codziennie melduje mi tylko kto mu trabl i kto mu mahal ;)
bo to nie czeto sie zdaz aby facecik tuz przed 60ką jezdzil zglebionym e30 z ciemnymi szybami zawracajacy na mokrym strzalem ze sprzegla ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez gshock » poniedziałek, 12 marca 2007, 18:53

Mav napisał(a):idealnie by bylo, jakby powyzej 50 km/h pieniek/kajman wysiadali

z kajmanem by latwo poszlo gorzej z pienkiem ;)
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 12 marca 2007, 19:13

Mav napisał(a):Pomysl z dociążaniem tylu jest fajny, ale tylko na starcie - pomaga, ale pozniej dodatkowe kg przeszkadzaja. Przetestowale to na wlasnej skorze podczas wyscigow z fivem - leżący kajman na tylniej kanapie pomagal trakcji tak do polowy dwojki - potem mazda pokazywala swą wyższosc :D

No jak auto ma przegrac to i sam Kajman nie pomoze :lol: Sadze ze lepsze efekt by dalo wrzucenie Adriana do mx-3 :P ;) tak wiec natsepnym razem wrzucacie pieniek do Koziego i sprawa jasna :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez STELMI » poniedziałek, 12 marca 2007, 20:07

gshock napisał(a):Mav napisał/a:
idealnie by bylo, jakby powyzej 50 km/h pieniek/kajman wysiadali

z kajmanem by latwo poszlo gorzej z pienkiem

To ja pogadam o tym z Kajmanem, a ty przekonaj pieniek, żeby wyskakiwał :lol:
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

;)

Postprzez wichlun » poniedziałek, 12 marca 2007, 20:19

kozi widze ze tam troszke km doszlo i wszystkich na razie lejesz..mozna by teraz zobaczyc jak by poszlo ostatnio bylo dla mnie...ale przed zmiana twojego wydechu...co ty na to..
wichlun
Super user

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 12 marca 2007, 21:53

Bravo kozi, pokazuj miejsce w szeregu cwaniaczkom w subarynkach :) A tak btw, nie myslisz o jakims nitro do szkraba?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 12 marca 2007, 22:29

chyba doustne dla kierowcy...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez DoRiS » poniedziałek, 12 marca 2007, 22:30

ja byłem na Pasie i powiem jedno Kozi i Erdi dali rade...
Kozi wciągąl tego WRXa i to sporo a na dodatek koleś został strasznie pociśnięty :p... mam wrażenie ze gdyby Erdiemu sie skrzynie nie skończyła to tez by było ciekawie...
troche BKB było ale oni to bez rewelacji...
było troszke Wiosennych Defektów ;) ale sezon idzie więc mozna sie tego spodziewać ;)
z czasem powinno być coraz ciekawiej :D
DoRiS
Frequent User

Postprzez KOZI » wtorek, 13 marca 2007, 20:15

Mav napisał(a):Panowie wining is wining.
Kozi za kazdym razem jest szybszy, niewazne, czy o metr czy o całą długość, ale wygrywa.
Jak znam zycie, to raz mu cos nie pojdzie, to wszystkie jego poprzednie wygrane pójdą w niepamięć.
I nikt nie będzie chcial sluchać tłumaczeń Koziego, mimo, ze sam wiecznie mial wytlumaczenie :D

Dokładnie tak jest Mav - że wszyscy są zawsze przeciwko mnie :/
Jak wygram to często padają teksty w stylu Erdiego - jakbym miał silnik XXX to bym wygrał.... Takie sranie w banie - to jak ja bym miał Ferrari to tez bym wygrał...
Jakaś taka moda przyszła na gnębienie crxa ale mam to gdzieś, tylko, ze przez to czasami wydaję mi sie, ze wychodze na jakiegoś cwaniaka jak odpisuje na posty np. Erdiego a nie o to mi chodzi poprostu śmieszne takie gadanie moim zdnaiem jest. Myślę, że chodzi tutaj o wspólną pasję i zabawę a coniektórzy traktują to zbyt ambiclonalnie.

Orzech a odnośnie kolesia z Subaru to podobno ma stacje kontroli pojazdów na modrzewiowej czy coś takiego, z kolesia poprostu zwała bo wiadomo każdy może przegrac ale on poprostu zgrywa kozaka na maxa, walil "popisy na szosie" szkoda że dopiero wieczorem się dowiedziałem, że jakiś czas temu chwalił się znajomemu ze on nie ma się z kim ścigac w Bydgoszczcy bo jest najszybszy po czym on powiedział, że biały crx by go wyprzedził a on na to, że stawia każdą kase, że jest najszybszy...

PS.
Erdi naucz się obsługiwać forum(cytowanie tekstu), że gg raz na jakiś czas uda Ci się włączyc to nie wszystko ;) Aha i nie zapomnij pocałowac rybek na dobranoc ;)
KOZI

Re: ;)

Postprzez KOZI » wtorek, 13 marca 2007, 20:18

wichlun napisał(a):kozi widze ze tam troszke km doszlo i wszystkich na razie lejesz..mozna by teraz zobaczyc jak by poszlo ostatnio bylo dla mnie...ale przed zmiana twojego wydechu...co ty na to..

Mi w stosunku do Ciebie doszło tyle co nic :/
A wogóle to temu Panu trzeba dać bana z forum ;) ;) ;)
KOZI

Postprzez weede » wtorek, 13 marca 2007, 20:42

KOZI napisał(a):A wogóle to temu Panu trzeba dać bana z forum ;) ;) ;)

tez tak mysle :P a najwiekszego Kubie, takiego z przytupem :mrgreen:
weede
Administrator

Auto: C55

;)

Postprzez wichlun » wtorek, 13 marca 2007, 21:02

KOZI napisał(a):
Mav napisał(a):Panowie wining is wining.
Kozi za kazdym razem jest szybszy, niewazne, czy o metr czy o całą długość, ale wygrywa.
Jak znam zycie, to raz mu cos nie pojdzie, to wszystkie jego poprzednie wygrane pójdą w niepamięć.
I nikt nie będzie chcial sluchać tłumaczeń Koziego, mimo, ze sam wiecznie mial wytlumaczenie :D

Dokładnie tak jest Mav - że wszyscy są zawsze przeciwko mnie :/
Jak wygram to często padają teksty w stylu Erdiego - jakbym miał silnik XXX to bym wygrał.... Takie sranie w banie - to jak ja bym miał Ferrari to tez bym wygrał...
Jakaś taka moda przyszła na gnębienie crxa ale mam to gdzieś, tylko, ze przez to czasami wydaję mi sie, ze wychodze na jakiegoś cwaniaka jak odpisuje na posty np. Erdiego a nie o to mi chodzi poprostu śmieszne takie gadanie moim zdnaiem jest. Myślę, że chodzi tutaj o wspólną pasję i zabawę a coniektórzy traktują to zbyt ambiclonalnie.

Orzech a odnośnie kolesia z Subaru to podobno ma stacje kontroli pojazdów na modrzewiowej czy coś takiego, z kolesia poprostu zwała bo wiadomo każdy może przegrac ale on poprostu zgrywa kozaka na maxa, walil "popisy na szosie" szkoda że dopiero wieczorem się dowiedziałem, że jakiś czas temu chwalił się znajomemu ze on nie ma się z kim ścigac w Bydgoszczcy bo jest najszybszy po czym on powiedział, że biały crx by go wyprzedził a on na to, że stawia każdą kase, że jest najszybszy...

PS.
Erdi naucz się obsługiwać forum(cytowanie tekstu), że gg raz na jakiś czas uda Ci się włączyc to nie wszystko ;) Aha i nie zapomnij pocałowac rybek na dobranoc ;)

zwalowy ten koles od wrxa...ja kiedys takie srebrne wrx spotkalem na rondzie fordonskim, ale chyba nie mial ochoty...a szkoda...
wichlun
Super user

Postprzez Fiveopac » wtorek, 13 marca 2007, 21:06

Dobra, gadka szmatka ale w niedziele 18.03 robimy powtórke!? Erdi wezmie Kajmana do bagaznika, Kozi mniej zje na sniadanie a Orzech przywiezie kazdemy Zingery z KFC. Gut pomysł?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne