pas 11.03.07

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Brychu » niedziela, 11 marca 2007, 22:04

A przed strażą miejską nie musieliście uciekać ? :) Nie stali tam, nie widzieliście ich ? :)

Widzę, że było miło - ja dziś poznawałem uroki pracy w niedzielę (Biedronka nie rozpieszcza swoich magazynierów).
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » niedziela, 11 marca 2007, 22:18

A przed strażą miejską nie musieliście uciekać

a to oni moga zatrzymywac jadace samochody?
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » niedziela, 11 marca 2007, 22:24

poweim tak... teraz ju wiem czemu erdi mi wyslal ska z informacja ze 325 jest na sprzedaz ;)

a to sybaru bylo na bydgoskich? jak tak to przed zeszlorocnznym festiwalem ten frajer wparowal na tereny wystawowe i popierdalal miedzy ludzmi...
kozak kurwa .... bagaty synus rodzicow....
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez pitol » niedziela, 11 marca 2007, 22:32

Bogaty synuś rodziców to by se kupił STi raczej :D Taki przypadek był w Gniewkowie, gość kupił synusiowi STi i synuś mu się przez pomyłkę zabił. No ale co zrobić ...

Fajnie, ze Kozi pokazał zad gościowi :mrgreen:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Snyka » niedziela, 11 marca 2007, 22:37

:mrgreen: Kozi Brawo :) A kolega od BMki moze sie pomeczyc jeszcze troche :) moze koziemu paliwa zabraknie :)
Snyka
Rookie

Postprzez ERDII » niedziela, 11 marca 2007, 23:03

Erdi kurde ja się nie bedę z Toba kłócił ale śmieszne jest to co piszesz! Na pasie po tym dociążeniu dostałeś większe baty niz bez obciążenia i to ewidentnie było widać! Kurde przecież nie chodzi o to, żeby się przechwalać czy coś ale sam sobie zaprzeczasz - najpierw piszesz że nie dostałeś batów a zaraz obok, że o pół długości to niewielka różnica! Nawet jakby tak było to nie liczy się o ile! Ale i tak było moim zdaniem ZNACZNIE więcej niz pół długości ale bezsensu się tu teraz kłócić skóro twierdzis zna przekór mi i Sokołowi który oglądał... Dziwne jest dla mnie takie podejście poprostu - nie przyznawanie sie że ktoś jest szybszy albo gadanie w stylu bym wygrał gdyby coś tam coś tam. Ja absolutnie nie mówię, że crx jest najszybszy na świecie, na każdego przyjdzie mocniejszy i to normalne! Nie chcę byc odebrany jako jakiś cwaniak ale poprostu śmieszne jest moim zdaniem za wszelka cene udowadnianie racji poprzez milion powódów, że coś tam coś tam jak jest inaczej...

Ty przyznaje ze przegralem ale wcale nie dostalem patow i przestan pirdolic bzdury!!i nie bylo wiecej niz pol dlugosci chodz sokol z miara obok nie stal. pozatym sklej d...
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Sokół. » niedziela, 11 marca 2007, 23:22

Hehe sklej dupe na koncu jest najlepsze.Erdi musisz kupic silnik od 328.Jedno jest pewne, kozi wygral bitwe, ale nie wojne.
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez ERDII » niedziela, 11 marca 2007, 23:36

hehe. ok zgadza sie przegralem a on z tego afere kreci. ale i tak beti idzie jak kozi ta 4cylindrowa kosiara WRX wyprzedzil. juz stracilem cisnienie na 325. to w skrzyni to pierdola bo za mocno wbilem 3bieg. wole zrobic 6 wlozyc jakis mocny silnik i ogien. sokol jak tam focus??
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Carter » niedziela, 11 marca 2007, 23:48

Będą jeszcze jakieś fotki :?: :)
Carter

Postprzez dave » niedziela, 11 marca 2007, 23:56

uu.. widze ze duzo aut na lince pojechalo do domu, najpierw erdi :?: pozniej gosc z niebieskiej pralki bo mu sie panewki obrocily pozniej bkb cos na lince ciagnelo a na koncu gosc od pralki przyjechal motorem i jak wracam to i motor odmowil mu posluszenstwa podobno i tez na lince go ciagneli :lol:
dave
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 12 marca 2007, 00:09

soczi focusa ma... pochwal sie buruju... pochwal sie
--orzech--
srtb crew

Postprzez ERDII » poniedziałek, 12 marca 2007, 00:22

beti wrocila o wlasnych silach. niestety niezbyt dynamicznie bo na 2biegu...
ERDII
Forum Clubber

Postprzez rulek » poniedziałek, 12 marca 2007, 08:03

Szkoda ze sprzedam eske, bo bym utarl nosa Koziemu :lol: Eska lala crx-a i mam na to dowody :evil:
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » poniedziałek, 12 marca 2007, 10:07

Panowie wining is wining.
Kozi za kazdym razem jest szybszy, niewazne, czy o metr czy o całą długość, ale wygrywa.
Jak znam zycie, to raz mu cos nie pojdzie, to wszystkie jego poprzednie wygrane pójdą w niepamięć.
I nikt nie będzie chcial sluchać tłumaczeń Koziego, mimo, ze sam wiecznie mial wytlumaczenie :D

Pomysl z dociążaniem tylu jest fajny, ale tylko na starcie - pomaga, ale pozniej dodatkowe kg przeszkadzaja. Przetestowale to na wlasnej skorze podczas wyscigow z fivem - leżący kajman na tylniej kanapie pomagal trakcji tak do polowy dwojki - potem mazda pokazywala swą wyższosc :D
Mav

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 12 marca 2007, 10:54

bo kajman jest troch ciezszy niz pieniek ;)
i trzeba bylo go wcisnac do bagaznika a nie na kanape bo wowczas srodek ciezkosci bylby bardziej na tylniej osi ;)
--orzech--
srtb crew

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne