Gecko Cup 2010

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Aniołek » poniedziałek, 5 lipca 2010, 20:55

no ok. no niech będzie w końcu jasne raz na zawsze z tym rankingiem tyle że ja raczej się nie zdecyduje ze względu na prędkość jaką ja osiągam na 400m zainteresowani wiedzą o czym piszę :> , nie muszę chyba pisać co na ulicy może się stać i że nie ma tyle miejsca co na lotnisku a jechać i bez nitro się ścigać to troche lipa choć osiągam 186km/h na 400 m ale z drugiej strony tak jak napisałem wcześniej ja w nim być nie muszę :) więc miłej zabawy ;)

ps. na tym rankingu mi bardziej zależy :mrgreen: http://www.sss.org.pl/downloads/klas270610.htm zakładka === KING OF STREET === będzie bardzo ciężko dowieść to do końca sezonu :|
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez tomi » poniedziałek, 5 lipca 2010, 22:42

dave napisał(a):ja moge jechac z kazdym czy to tomi w 100 konnej beemce czy to albert w corvecie. liczy sie zabawa a nie spinanie posladow "bo przegram".

moja bmka to tylko i wylacznie dupowóz, nie jedzie w ogole ;) i nie będzie, orzech wybil mi z glowy inwestowanie w ten egzemplarz i ma rację, co nie zmienia faktu że po przejechaniu się orzecha bmką apetyt na lepszą e30 rośnie i to znacznie
na kresce zawsze mogę stanąc ale nie oszukujmy sie nie mam z kim i czym
dave dobrze gada, kozi i reszta też; jakieś spoty by się przydaly lub polatanie po mieście
mało mam w tym sezonie czasu z wiadomych wzgledow ale na jakieś wieksze imprezy, spoty itd... napewno sie pisze jako pilot w jakimś bolidzie
tomi
Forum Killer

Postprzez rumianko » poniedziałek, 5 lipca 2010, 23:23

Aniołek napisał(a):ps. na tym rankingu mi bardziej zależy http://www.sss.org.pl/downloads/klas270610.htm zakładka === KING OF STREET === będzie bardzo ciężko dowieść to do końca sezonu

to ja się dowiedziałem ze jestem 3 w street diesel :D a nawet nie miałem pojęcia ze jest taka klasyfikacja ;)

ps. jak będziecie organizować coś to dajcie znać to wbije się w ten wasz ranking bo u nas w ino umarł już street racing......
chip tuning/hamownia/fap/dpf_off/indywidualne programy każdy silnik z T
https://www.facebook.com/pages/Brk-Tuning/1431232843778695?ref=ts&fref=ts
rumianko
Frequent User

Postprzez Brychu » poniedziałek, 5 lipca 2010, 23:53

Albert nie ścigasz się już na ulicach, a jedynie na zawodach SSS ?
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » wtorek, 6 lipca 2010, 08:59

tomi napisał(a):kresce zawsze mogę stanąc ale nie oszukujmy sie nie mam z kim i czym

a ja bym się z Tobą zmierzył z chęcią moim dieslem.... ;) Kiedyś nie było znaczenia czy ktoś przyjechał maluchem czy CRXem czy TT. Każdy się ścigał
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez lukster » wtorek, 6 lipca 2010, 14:26

Wpadacie do Pruszcza jakąś liczniejszą ekipą ? :D
Admin, będziesz próbował łamać 15 ? ;) Namówcie dziadka żeby się FD zaprezentował, daleko nie jest :mrgreen:
lukster
Rookie

Postprzez Pit » wtorek, 6 lipca 2010, 14:48

lukster napisał(a):Namówcie dziadka żeby się FD zaprezentował, daleko nie jest :mrgreen:

Dupa blada laweciarzu, ni ma wiązki silnika i PFC nie gada ;)
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez lukster » wtorek, 6 lipca 2010, 14:54

No szkoda, szkoda. Zadowolę się w takim razie puszystym, w jego damskim rydwanie :D
lukster
Rookie

Postprzez Fiveopac » wtorek, 6 lipca 2010, 15:54

lukster napisał(a):No szkoda, szkoda. Zadowolę się w takim razie puszystym, w jego damskim rydwanie :D

A byly czasy, gdy kopalem twoje starcze dupsko.... czemu tego nei wykorzystalem i nie pastwiłem sie na tobie... ech, błedy młodości, teraz pozostaje mi tylko pianka budowlana wycisnieta w twoj wydech przed zawodami.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Aniołek » wtorek, 6 lipca 2010, 17:54

Brychu napisał(a):Albert nie ścigasz się już na ulicach, a jedynie na zawodach SSS ?

scigam sie scigam rzecz w tym że miejscówka jak dla mnie musi być mega bo ja latam +205km/h na 400m to nie są żarty na 3-4 biegu ciąg jest mocny gdybym złapał na całej pipie jakąś dziurę to ..... wole nie myśleć co by było
Aniołek
Forum Killer

Postprzez weede » wtorek, 6 lipca 2010, 19:41

Aniołek napisał(a):scigam sie scigam rzecz w tym że miejscówka jak dla mnie musi być mega bo ja latam +205km/h na 400m to nie są żarty na 3-4 biegu ciąg jest mocny gdybym złapał na całej pipie jakąś dziurę to ..... wole nie myśleć co by było

Tam gdzie ostatnio się ganialismy jest calkiem ok pozna porą ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez KOZI » czwartek, 8 lipca 2010, 19:31

Aniołek napisał(a):
Brychu napisał(a):Albert nie ścigasz się już na ulicach, a jedynie na zawodach SSS ?

scigam sie scigam rzecz w tym że miejscówka jak dla mnie musi być mega bo ja latam +205km/h na 400m to nie są żarty na 3-4 biegu ciąg jest mocny gdybym złapał na całej pipie jakąś dziurę to ..... wole nie myśleć co by było

Patrząc takimi kategoriami to ja w ogóle nie powinienem się ścigać :?
Fakt, że prędkość mniejsza, bo 180+ ale crxem - to tak jakbys corvetta 400 jechał 8)
KOZI

Postprzez Aniołek » czwartek, 8 lipca 2010, 19:59

to nie te czasy gdzie sie latało tak po ulicach :P
Aniołek
Forum Killer

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne