ps. na tym rankingu mi bardziej zależy
dave napisał(a):ja moge jechac z kazdym czy to tomi w 100 konnej beemce czy to albert w corvecie. liczy sie zabawa a nie spinanie posladow "bo przegram".
Aniołek napisał(a):ps. na tym rankingu mi bardziej zależy http://www.sss.org.pl/downloads/klas270610.htm zakładka === KING OF STREET === będzie bardzo ciężko dowieść to do końca sezonu
tomi napisał(a):kresce zawsze mogę stanąc ale nie oszukujmy sie nie mam z kim i czym
lukster napisał(a):No szkoda, szkoda. Zadowolę się w takim razie puszystym, w jego damskim rydwanie

Brychu napisał(a):Albert nie ścigasz się już na ulicach, a jedynie na zawodach SSS ?
Aniołek napisał(a):scigam sie scigam rzecz w tym że miejscówka jak dla mnie musi być mega bo ja latam +205km/h na 400m to nie są żarty na 3-4 biegu ciąg jest mocny gdybym złapał na całej pipie jakąś dziurę to ..... wole nie myśleć co by było
Aniołek napisał(a):Brychu napisał(a):Albert nie ścigasz się już na ulicach, a jedynie na zawodach SSS ?
scigam sie scigam rzecz w tym że miejscówka jak dla mnie musi być mega bo ja latam +205km/h na 400m to nie są żarty na 3-4 biegu ciąg jest mocny gdybym złapał na całej pipie jakąś dziurę to ..... wole nie myśleć co by było