FELIPE napisał(a):Stoisko 3M rozczarowało.
były jakieś kosmetyki 3M ?
Hys napisał(a):Wrzućcie jakieś fotki z hostessami
kubas napisał(a):FELIPE napisał(a):Stoisko 3M rozczarowało.
były jakieś kosmetyki 3M ?
FELIPE napisał(a):Ciekawy pomysł na stoisko mieli za to panowie od airbrush, ale tutaj również osoba decyzyjna za wybór hostess powinna stracić pracęwygibasy na motocyklu były niesmaczne
![]()
wlodek napisał(a):http://www.autoflesz.pl/artykuly/4126,STS_Tuning_Show_potega_dzwieku_w_lsniacych_chromem_i_lakierem_tuningowanych_zabawkach.html
Pozdrawiam
GaRaż napisał(a):hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek
GaRaż napisał(a):dla mnie nie było tam nic ciekawego
wlodek napisał(a):To tylko niestety fotki - jednak impreza się odbyła i jak myślisz: dla KOGO!?
Nie jest proste przygotowanie imprezy przedstawiającej aktualną scenę tuningu polskiego.
Aspiracje mamy o wiele większe. W Bydgoszczy robimy to po raz szósty.

wlodek napisał(a):
GaRaż napisał(a):wlodek napisał(a):To tylko niestety fotki - jednak impreza się odbyła i jak myślisz: dla KOGO!?
Nie jest proste przygotowanie imprezy przedstawiającej aktualną scenę tuningu polskiego.
Aspiracje mamy o wiele większe. W Bydgoszczy robimy to po raz szósty.
ta , i na aspiracjach chyba tylko sie wlasnie skonczylo , po raz szosty powiadasz , no no , po raz szosty mozna obejsc w 15-20 minutek , faktycznie , macie aspiracje od 6 lat
tomi napisał(a):wlodek napisał(a):
hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek , może dlatego że dla mnie nie było tam nic ciekawego.