10 - 11 października STS Tuning-Show w Łuczniczce

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez kubas » poniedziałek, 12 października 2009, 07:29

FELIPE napisał(a):Stoisko 3M rozczarowało.

były jakieś kosmetyki 3M ?
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez Hys » poniedziałek, 12 października 2009, 07:29

Wrzućcie jakieś fotki z hostessami ;)
Hys
User

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 12 października 2009, 08:41

Hys napisał(a):Wrzućcie jakieś fotki z hostessami ;)

dokładnie, niech ktoś wrzuci fotki - ja mam tylko kilka ujęć całej hali z trybun

kubas napisał(a):
FELIPE napisał(a):Stoisko 3M rozczarowało.

były jakieś kosmetyki 3M ?

poczytaj wątek od początku - były folie 3M dedykowane do oklejania aut
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez wlodek » poniedziałek, 12 października 2009, 17:24

FELIPE napisał(a):Ciekawy pomysł na stoisko mieli za to panowie od airbrush, ale tutaj również osoba decyzyjna za wybór hostess powinna stracić pracę :!: wygibasy na motocyklu były niesmaczne :roll:

To niestety racja - choć nie zawiodła mnie moja intuicja. Wiem na co stać te panie,
w związku z czym nie były zaproszone ani przeze mnie, ani przez wystawcę, co wyjaśniło się po przerwaniu "występów" zresztą przeze mnie. Julas został po prostu wpuszczony w kanał. No i ja po trosze z nim. W menu imprezy nie było Go-Go. Nie ta impreza.
I tu przepraszam.

Ps.
Najbardziej burzył się gościu, który na barki posadził sobie - pi razy drzwi - 7 letnie dziecko, żeby chyba lepiej widziało "przedstawienie" i co chwilę robił zdjęcia.
wlodek
User

Postprzez Fifi » poniedziałek, 12 października 2009, 18:07

Fifi

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 12 października 2009, 18:56

a co sie dokladniej dzialo?
jakies fotki? ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez wlodek » poniedziałek, 12 października 2009, 19:09

wlodek
User

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 12 października 2009, 19:48

wlodek napisał(a):http://www.autoflesz.pl/artykuly/4126,STS_Tuning_Show_potega_dzwieku_w_lsniacych_chromem_i_lakierem_tuningowanych_zabawkach.html

Pozdrawiam

hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek , może dlatego że dla mnie nie było tam nic ciekawego.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 12 października 2009, 20:21

GaRaż napisał(a):hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek

też tak myślałem jadąc w sobotę na hale, max 20-30 minut i wracam do domu, nawet nie wiem kiedy zleciało 3 godziny... choć większość czasu zeszło na rozmowy ze znajomymi/kontrahentami, z którymi nigdy nie ma czasu/okazji się spotkać

GaRaż napisał(a):dla mnie nie było tam nic ciekawego

a stoisko Haribo to co? :evil: :mrgreen: 8)

podsumowując moim skromnym zdaniem impreza gorsza niż rok temu (finał WPP przyciągnął wtedy dużo więcej interesujących aut) ale lepsza niż 2 lata temu, gdzie nie było zbyt wiele poza car-audio
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez wlodek » poniedziałek, 12 października 2009, 21:25

[/quote]
hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek , może dlatego że dla mnie nie było tam nic ciekawego.[/quote]

To tylko niestety fotki - jednak impreza się odbyła i jak myślisz: dla KOGO!?
Nie jest proste przygotowanie imprezy przedstawiającej aktualną scenę tuningu polskiego.
Aspiracje mamy o wiele większe. W Bydgoszczy robimy to po raz szósty. Sami.
Nie jest nigdzie powiedziane, że w Bydgoszczy musi odbywać się finał car-audio i Wojny PP.
Jeśli ktoś z Was przyczynił się do tego w latach ubiegłych - to napisz o tym, a zbłądzisz, ale też, jeśli coś Was wkurwia w tym, że przez te 6 lat STS się odbywa - to może wkońcu wyjdziecie z internetu do rzeczywistości.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 12 października 2009, 23:01 przez wlodek, łącznie edytowano 1 raz
wlodek
User

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 12 października 2009, 21:34

wlodek napisał(a):To tylko niestety fotki - jednak impreza się odbyła i jak myślisz: dla KOGO!?
Nie jest proste przygotowanie imprezy przedstawiającej aktualną scenę tuningu polskiego.
Aspiracje mamy o wiele większe. W Bydgoszczy robimy to po raz szósty.

ta , i na aspiracjach chyba tylko sie wlasnie skonczylo , po raz szosty powiadasz , no no , po raz szosty mozna obejsc w 15-20 minutek , faktycznie , macie aspiracje od 6 lat :)
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez ravestation » poniedziałek, 12 października 2009, 21:36

ja osobiście mogę od siebie napisać, że byłem, oblukałem i powiem że tragedii nie było...

zgadzam się, że dominuje car audio, a brakuje aut typu performance lub aut zmodyfikowanych kompleksowo :arrow: design & performance, aczkolwiek należy także zauważyć, że pojemność Łuczniczki jest "lekko" ograniczona... nie usprawiedliwiam nikogo bo mi to rybka, pisze jak ja osobiście to widzę...

nie mniej impreza sama z siebie się nie zorganizuje, a wystawcy nie znajdą... ja wiem, że lepiej być malkontentem, niż samemu się np zaprezentować na targach... w Bydgoszczy jeździ kilka fajnie zmodyfikowanych aut i szkoda, że nie są prezentowane szerszej publiczności... no ale to przecież od właścicieli owych aut i firm zależy tylko, czy będą chcieli się pokazać...
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez tomi » poniedziałek, 12 października 2009, 21:48

wlodek napisał(a):

hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek , może dlatego że dla mnie nie było tam nic ciekawego.[/quote]

Nie jest nigdzie powiedziane, że w Bydgoszczy musi odbywać się finał car-audio i Wojny PP.
Jeśli ktoś z Was przyczynił się do tego w latach ubiegłych - to napisz o tym, a zbłądzisz, ale też, jeśli coś Was wkurwia w tym, że przez te 6 lat STS się odbywa - to może wkońcu wyjdziecie z internetu do rzeczywistości.[/quote]

od razu mowie ze nie przyczeniłem sie w żaden sposób do tej imprezy, ale myśle że impreza byłaby lepsza gdyby odbyla sie w jakims wiekszym pomieszczeniu (tylko nic chwilowo nie przychodzi mi do głowy) lub nawet wcześniej terminowo i na świeżym powietrzu(pod koniec lata), np. na poloni lub zawiszy (chociaz organizacyjnie byłoby trudniej to zorganizowac)
dąże do tego że jest sporo firm na bydgoskim rynku które pewnie chętnie by sie wystawily gdyby nie cena spowodowana mała iloscia miejsca i walka o miejsce
nawet jezeli nic sie nie zmieni to i tak trzeba sie cieszyc że w ogóle cos sie w tym miescie dzieje i że komuś chce sie cokolwiek robic w tym kierunku, nie zapominajmy że jest to głównie impreza dla ludności, żeby mogli przyjsc z całymi rodzinami i cos zobaczyc
tomi
Forum Killer

Postprzez wlodek » poniedziałek, 12 października 2009, 21:53

GaRaż napisał(a):
wlodek napisał(a):To tylko niestety fotki - jednak impreza się odbyła i jak myślisz: dla KOGO!?

ta , i na aspiracjach chyba tylko sie wlasnie skonczylo , po raz szosty powiadasz , no no , po raz szosty mozna obejsc w 15-20 minutek , faktycznie , macie aspiracje od 6 lat :)

GARAŻ - skupisz wokół swojego stoiska pewnie 90% publiki.
Masz lepszy pomysł na promocję tuningu niż ja - Twoim zdaniem.
Do dzieła...Garaż - co Cię powstrzymuje?
wlodek
User

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 12 października 2009, 21:56

tomi napisał(a):
wlodek napisał(a):

hmmmm patrząc po fotkach to jak dla mnie to dupy nie urwało , w sumie do obejścia w 15-20 minutek , może dlatego że dla mnie nie było tam nic ciekawego.

Jeśli ktoś z Was przyczynił się do tego w latach ubiegłych - to napisz o tym, a zbłądzisz, ale też, jeśli coś Was wkurwia w tym, że przez te 6 lat STS się odbywa - to może wkońcu wyjdziecie z internetu do rzeczywistości.[/quote]

od razu mowie ze nie przyczeniłem sie w żaden sposób do tej imprezy, ale myśle że impreza byłaby lepsza gdyby odbyla sie w jakims wiekszym pomieszczeniu (tylko nic chwilowo nie przychodzi mi do głowy) lub nawet wcześniej terminowo i na świeżym powietrzu(pod koniec lata), np. na poloni lub zawiszy (chociaz organizacyjnie byłoby trudniej to zorganizowac)
dąże do tego że jest sporo firm na bydgoskim rynku które pewnie chętnie by sie wystawily gdyby nie cena spowodowana mała iloscia miejsca i walka o miejsce
nawet jezeli nic sie nie zmieni to i tak trzeba sie cieszyc że w ogóle cos sie w tym miescie dzieje i że komuś chce sie cokolwiek robic w tym kierunku, nie zapominajmy że jest to głównie impreza dla ludności, żeby mogli przyjsc z całymi rodzinami i cos zobaczyc[/quote]
dokladnie , impreza w cieplejszy termin , zoorganizowac namioty przed hala na tych parkingach i bedzie lepiej , w srodku zostawic miejsce na naprawde cos spejcalnego no ale wtedy nie bedzie kasiorki z bilecikow gdyz wolne powietrze zrobi swoje.
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne