Melduje że dzisiaj byłem rozmawiałem i odrobinke polatałem na lotnisku w Borsku
Więc tOmI twierdził że te wyzwiska nie były do was i że wogóle to jakieś nie porozumienie wyszło i ze do nikogo nie zywi urazy , ogólnie z tego co ja widze to są dwie wersje tamtej sytuacji wiec zapewne dalsze rozstrząsanie tego raczej nie ma sensu bo każdy stanie przy swojej wersji. Wydaje mi sie że tOmI zrozumiał że nie mozna sobie ot tak atakować ludzi z innego forum i zapewne sie następnym razem zastanowi. Generalnie to ja bym dał Piernikom jeszcze szanse i potraktował to jako odosobniony incydent.
Spocik ogólnie był fajny tylko że ja mam chyba za mocny samochód na takie spotkania , nawet motocykliści nie chcieli sie ze mną scigać

, sytuacje uratował MB SL AMG 550KM dwa wyścigi pierwszy z nitro bo se pomyslałem zeby nie było lipy ze przegram ale pod koniec 3 biegu wyłączyłem nitro i odpusciłem gaz bo przewaga była miażdząca

, drógi przejazd bez nitro takze byłem mocno z przodu a wracając z rolki bez nittro także byłem szybszy no a z nitro wiadomo.... fajnie było dużo ludzi i samochodów raz na jakiś czas warto sobie podjechać na takiego spota żeby sobie przypomnieć jak to kiedyś było.
Szczeże powiem ze jak na 1 włączyłem nitro i zajebiście ruszyłem to miałem mega wrażenie że wszystko sie wokół mnie rozmyło ta masa ludzi staojąca po obu stronach stała sie tunelem zaraz po starcie normalnie przypomniała mi sie scena z filmu F&F mega LOL jeszcze czegoś takiego nie czułem dziwne to troche było ale chciałbym jeszcze

to zapewne przez bliskośc tych wszystkich turystów
Oczywiście to co tutaj opisałem miało miejsce na lotnisku w Borsku a nie na drodze publicznej.