TRN

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez t0mI » piątek, 4 września 2009, 09:36

sadze ze po czesci jest wszystko zaltwione i wyjasnione

i nie ma co sie droczyc i spierac
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez t0mI » piątek, 4 września 2009, 09:37

Aniolek a czy w moim poscie byla grozba do ciebie?? bo ja takiej nie zauwazylem!
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez t0mI » piątek, 4 września 2009, 09:54

A jesli naprawde kogos urazilem to z miejsca przepraszam,mnie ponioslo innych taez i odbijanie pileczki nie ma sensu.Zycie jest zbyt krotkie aby sie droczyc i spierac wychodze z takiego zalozenia.pzdr
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez KOZI » piątek, 4 września 2009, 09:58

rulek napisał(a):Kozi sie chyba wystraszyl wyroku bo nic nie pisze :lol:

Hehe, nie byłem tydzień na forum, wchodzę sobie myśląc, że nic ciekawego nie ma a tu taki dym... Ale może dobrze, że mnie nie było bo bym tydzień nie spał ze strachu ;)
Nie bedę nic komentował bo widac, że nie ma to sensu i tyle. odnośnie mojego tekstu dobrze ktoś napisał, że było toprzedstawione tak jak to wyglądało i jaką wizytówkę sami sobie wystawiliście swoim zachowaniem. Tak jak napisałem w pierwszym poście szkoda, że wszystko wyszło jak wyszło bo z założenia łączy nas wszystkich jedna pasja ale widać, że coniekótrzy wolą prowadzić dziecinne wojny między miastami co było "fajne" 10 lat temu niż spotykać się w fajnym miejscu i chociaż normalnej o miłej nawet nie wspominając atmosferze. Jasne, że możecie się spotykać we własnym gronie i tak pewnie będzie bo wątpie, żeby po takim podejściu większość z nas jeździła na TRN ale wydawało by się, że ciekawiej jest jak jest więcej aut, nieznanych aut itp. Ale widać nie wszystkim chodzi o streetracing.
KOZI

Postprzez t0mI » piątek, 4 września 2009, 10:04

Dlatego nie ma sensu sie spierac wiedzac ze kazdy z nas ma takie same zaintersowania.I nikt naprawde niechce prowadzic wojny miedzymiastami zaufaj mi kozi:).Licza sie ludzie a nie Miasta z ktorych pochodza.pzdr
Bmw E46 Coupe 2.8
t0mI
Rookie

Postprzez Weronika:) » piątek, 4 września 2009, 10:45

Co do wojny między miastami to się zgodze... bo ja obecnie mieszkam w Toruniu i cos o tym wiem:) nawet jak sie jedzie do wulkanizacji ,wychodzi Koles i mowi: o taka miła Pani to bedzie taniej... po czym spojrzy na rejestracje CB i dodaje: taka miła a od Tyfusów.... :evil: no i 250 zł, za dwie używane opony to nie az tak super tanio.. :roll: a zaloże się, że z ledwoscią wytrzymaja do zimy heh...
a dzis pod UMK cos konkretnego sie dzieje?
Ostatnio edytowano piątek, 4 września 2009, 10:58 przez Weronika:), łącznie edytowano 1 raz
Weronika
Weronika:)
Rookie

Postprzez weede » piątek, 4 września 2009, 10:57

dobra koniec tematu, czekamy na dalsze wiesci z TRN
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Brychu » piątek, 4 września 2009, 21:25

Wrócił z truskawek w Bułgarii i już się rządzi...
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » sobota, 5 września 2009, 00:21

Melduje że dzisiaj byłem rozmawiałem i odrobinke polatałem na lotnisku w Borsku :mrgreen:

Więc tOmI twierdził że te wyzwiska nie były do was i że wogóle to jakieś nie porozumienie wyszło i ze do nikogo nie zywi urazy , ogólnie z tego co ja widze to są dwie wersje tamtej sytuacji wiec zapewne dalsze rozstrząsanie tego raczej nie ma sensu bo każdy stanie przy swojej wersji. Wydaje mi sie że tOmI zrozumiał że nie mozna sobie ot tak atakować ludzi z innego forum i zapewne sie następnym razem zastanowi. Generalnie to ja bym dał Piernikom jeszcze szanse i potraktował to jako odosobniony incydent.

Spocik ogólnie był fajny tylko że ja mam chyba za mocny samochód na takie spotkania , nawet motocykliści nie chcieli sie ze mną scigać :cry: , sytuacje uratował MB SL AMG 550KM dwa wyścigi pierwszy z nitro bo se pomyslałem zeby nie było lipy ze przegram ale pod koniec 3 biegu wyłączyłem nitro i odpusciłem gaz bo przewaga była miażdząca :mrgreen: , drógi przejazd bez nitro takze byłem mocno z przodu a wracając z rolki bez nittro także byłem szybszy no a z nitro wiadomo.... fajnie było dużo ludzi i samochodów raz na jakiś czas warto sobie podjechać na takiego spota żeby sobie przypomnieć jak to kiedyś było.

Szczeże powiem ze jak na 1 włączyłem nitro i zajebiście ruszyłem to miałem mega wrażenie że wszystko sie wokół mnie rozmyło ta masa ludzi staojąca po obu stronach stała sie tunelem zaraz po starcie normalnie przypomniała mi sie scena z filmu F&F mega LOL jeszcze czegoś takiego nie czułem dziwne to troche było ale chciałbym jeszcze :lol: to zapewne przez bliskośc tych wszystkich turystów :)

Oczywiście to co tutaj opisałem miało miejsce na lotnisku w Borsku a nie na drodze publicznej.
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez rumianko » sobota, 5 września 2009, 01:01

Aniołek napisał(a):Melduje że dzisiaj byłem rozmawiałem i odrobinke polatałem na lotnisku w Borsku :mrgreen:

tej bys choc zadzwonił ze jedziesz do borska dzisiaj/wczoraj bo ja tez byłem i miałem dosłowie 5 min na lotnisko :D
rumianko
Frequent User

Postprzez Aniołek » sobota, 5 września 2009, 08:14

ty sie zrobiłeś ostatatnoi jakiś taki nie ścigający sie :P więc pomyslałem sobie że nie będzie sie Tobie chciało
Aniołek
Forum Killer

Postprzez KOZI » sobota, 5 września 2009, 13:12

no to nieźle daje rade vetta, gratulacje mega szybkiego auta 8)
KOZI

Postprzez szatek92 » sobota, 5 września 2009, 21:47

ile aniołek psikasz tego lpg ??
szatek92
Super user

Postprzez rumianko » niedziela, 6 września 2009, 23:02

Aniołek napisał(a):ty sie zrobiłeś ostatatnoi jakiś taki nie ścigający sie :P więc pomyslałem sobie że nie będzie sie Tobie chciało

co jak co ale chyba scigi wiesz dobrze jak na mne działaja i nie wciskaj kitu ;)

ps. wpadnij na jakas pogaduche ;)
rumianko
Frequent User

Postprzez Aniołek » piątek, 18 września 2009, 16:50

skombinujcie na dzisiaj jakiś zawodników dla seryjnego 911 Turbo
Aniołek
Forum Killer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne