SRTB Dzieciom - 2008

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 22 grudnia 2008, 12:03

Najnowsze informacje:
Mamy - 3385,56 zł
+ słodycze i 25 nocników z bohaterami disneya...

dodam tylko że na razie dorzuciło na dzieciaki łącznie - 31 osób a czekamy na kaske i dary od kolejnych zdeklarowanych ok. 16 osób...

Zbieramy do poniedziałku w weekend jestem w bydgoszczy wiec jakby co mozna sie zgadać i osobiście dać kaske.

Zakupy robimy w poniedziałek i wtorek.
Najazd na dom dziecka robimy w środe o godzinie 11:00.
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 22 grudnia 2008, 14:08

Najnowsze informacje:
Mamy - 3675,56 zł
+ słodycze i 25 nocników z bohaterami disneya... i grają jak sie do nich nasiusia ;)

dodam tylko że na razie dorzuciło na dzieciaki łącznie - 36 osób a czekamy na kaske i dary od kolejnych zdeklarowanych ok. 15 osób...

Zbieramy do poniedziałku w weekend jestem w bydgoszczy wiec jakby co mozna sie zgadać i osobiście dać kaske.

--orzech--
srtb crew

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 22 grudnia 2008, 14:43

Najnowsze informacje:
Mamy - 4125,56 zł
+ słodycze i 25 nocników z bohaterami disneya... i grają jak sie do nich nasiusia

dodam tylko że na razie dorzuciło na dzieciaki łącznie - 37 osób a czekamy na kaske i dary od kolejnych zdeklarowanych ok. 14 osób...

--orzech--
srtb crew

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 22 grudnia 2008, 16:26

Najnowsze informacje:
Mamy - 4325,56 zł
+ słodycze i 25 nocników z bohaterami disneya... i grają jak sie do nich nasiusia

dodam tylko że na razie dorzuciło na dzieciaki łącznie - 41 osób a czekamy na kaske i dary od kolejnych zdeklarowanych ok. 11 osób...

--orzech--
srtb crew

Postprzez zefir » poniedziałek, 22 grudnia 2008, 20:32

zajebisty wynik no i te nocniki ;D ciekawe jaka muza gra:D
zefir
User

Postprzez tomi » poniedziałek, 22 grudnia 2008, 23:30

zebraliśmy razem niezła sumę, wiadomo, każdy w miare możliwości, wpłacanie nie było nigdy obowiązkowe, jak ktoś nie ma to oki(czasem tak bywa, trudne sytuacje, prezenty rodzinne itd...) ale wkurza mnie jak ktoś zaczynał od forum SRTB a teraz pisze na "innym" forum a tu tylko czyta posty i nie da ani grosza, bo nie i chuj, a przecież cel jest jeden
takie moje zdanie
orzech czekamy na ostateczny wynik
tomi
Forum Killer

Postprzez --orzech-- » wtorek, 23 grudnia 2008, 01:20

Najnowsze informacje:
Mamy - 4855,56 zł
+ słodycze
+ 25 nocników z bohaterami disneya... i grają jak sie do nich nasiusia
+ pluszaki
+ ciuszki
+ koszulki
+ czapki
+ 30l margaryny do pieczenia
+ telewizor
+ autografy żużlowców

Dodam tylko, że na razie dorzuciło na dzieciaki łącznie - 50 osób a do jutra czekamy na kaske i dary od kolejnych zdeklarowanych 7 osób...

Zakupy robimy jutro czyli we wtorek.
Najazd na dom dziecka robimy w środe o godzinie 11:00 na quadach i z dwoma motorami żużlowymi.
--orzech--
srtb crew

Postprzez Fiveopac » wtorek, 23 grudnia 2008, 11:12

Szczęka opada :shock: niedlugo Owsiak zaloguje sie na foum i poprosi o porady :P
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez weede » wtorek, 23 grudnia 2008, 17:18

kwota jest meska! jutro porobie fotki z rozdania i jakas relacje sie zrobi. Dzisiaj chwile pomagalem przy kupowaniu prezentow i jeden model BMW Z4 sam chcial bym dostac ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez --orzech-- » wtorek, 23 grudnia 2008, 21:57

Najnowsze informacje:
Mamy - 5260,00 zł
+ słodycze
+ 25 nocników z bohaterami disneya... i grają jak sie do nich nasiusia
+ pluszaki
+ ciuszki
+ koszulki
+ czapki
+ 20l margaryny do pieczenia
+ telewizor
+ autografy żużlowców

Na prezenty zrzuciło się łącznie - 58 osób
Zakupy zrobione, jutro dokupimy tylko owoce.

Najazd na dom dziecka robimy jutro o godzinie 11:00 na quadach i z dwoma motorami żużlowymi.

Osnośnie zabawek.
Kupiliśmy miedzyinnymi 9 odtwarzaczy MP4, 3x MP3...
7 aut zdalniesterowanych - mega fajnych
zabawki interaktywne i mase innych bajerów...
wszystkie zabawki sfotografujemy i padniecie na twarze... jakk zobaczycie jakie to zabawki...
--orzech--
srtb crew

Postprzez --orzech-- » środa, 24 grudnia 2008, 22:47

Witam

Naszą akcję SRTB Dzieciom 2008 uważam za udaną.
Byliśmy w domu dziecka w okolicy godziny 11ej. W akcji desantowej Brali udział:
Erdi wraz z bandą drombo i dwoma motorami, Tadziu wraz ze swoją bandą drombo i dwoma quadami oraz ja i weed w roli neutralnych obserwatorów z ramienia ONZ, dziennikarzy czasopisma Agro-Tuning oraz ciekawskich kolesi z gejowskimi twrzami.
Dzieci mówiły wierszyki, spiewały koledy, jeżdziły na quadach i na motorach żużlowych. Przed rozdaniem prezentow komentowały tylko ze prezenty od sponsorów itp. ale wszystko sie zmieniło kiedy się zorientowal, że przezenty są zgodne z ich marzeniami i listami do sw. Mikołaja. Biegały i krzyczały, że to właśnie to o czym marzyły. Masakra. Banany na buziach i zaskoczenie w oczach. Nawet dziewczynki, ktore miały po 13 lat i były cwaniarami osikały sie jak zobczyły, że w paczkach jest to co chciały czyli w tym przypadku MP4ki i np. płyta CD Akona i piórnik z High School Musical....

Weed i Tadziu potwierdzą - frajda dzieciaków zaskoczyła nas niesamowicie.
Weede wklei fotki i fotorelacje ale buzie dzieci będa zamazane, ponieważ dzieci z domu dziecka nie wolno fotografować.

Faktury i paragony zeskanuje i wkleje zaraz po świętach.

Dziekuje za wpłaty w imieniu dzieci i możecie być z siebie dumni bo dzięki Wam na twarzach Tych dzieci uśmiechy zagościly prawdopodobnie do końca dzisiejszego dnia a może i na dłużej.
--orzech--
srtb crew

Postprzez ERDII » środa, 24 grudnia 2008, 23:50

Potwierdzam, akcja była udana- dzieci byly bardzo szczesliwe! Orzi, Weed, Tadex naprawde jestem pod wrażeniem jak to wszystko zorganizowaliście a suma, którą uzbieraliście naprawdę jak na taką akcję imponująca!!

Jako ciekawostkę napiszę, że jak zaproponowałem Orziemu udział w akcji motorów żużlowych to śmialem sie ze moze uda nam sie odkryc jakis talent na miarę T. Golloba. I moze cos w tym jest. W tym osrodku jest chlopiec (dzisiaj nieobecny) który latem wraz z kolegami z domu oraz wychowawcami byli w szwecji na zawodach GP (eliminacja mistrzostw swiata na zuzlu). Marzenem jego bylo przejechanie sie na motorze i spelnil je sam T. Gollob. Mechanicy oraz sam mistrz byli w szoku jak niespelna 13letni chlopiec, ktory nigdy nie jezdzil na motorze normalnie lamie w lukach maszyne (niektorzy w szkolce potrzebuja na to ok 2-4miesiecy!!) Dzisiaj apropo motorow jedna z pan o tym nam opowiedziala. W mojej ekipie byl mechanik Tomka ktory widzial w Szwecji jak mlody smiga i kiedy to uslyszal odrazu zadzwonil do Golloba, że jestesmy w domu dziecka gdzie wychowuje sie ten maluch. Tak wiec jedziemy tam na pocztku nowego roku porozmawiac o wstąpieniu mlodego do szkólki żużlowej. Myślę ponadto, że Gollob bardzo chętnie mu pomoże.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez dave » czwartek, 25 grudnia 2008, 00:56

ERDII napisał(a):Marzenem jego bylo przejechanie sie na motorze i spelnil je sam T. Gollob. Mechanicy oraz sam mistrz byli w szoku jak niespelna 13letni chlopiec, ktory nigdy nie jezdzil na motorze normalnie lamie w lukach maszyne (niektorzy w szkolce potrzebuja na to ok 2-4miesiecy!!) Dzisiaj apropo motorow jedna z pan o tym nam opowiedziala. W mojej ekipie byl mechanik Tomka ktory widzial w Szwecji jak mlody smiga i kiedy to uslyszal odrazu zadzwonil do Golloba, że jestesmy w domu dziecka gdzie wychowuje sie ten maluch. Tak wiec jedziemy tam na pocztku nowego roku porozmawiac o wstąpieniu mlodego do szkólki żużlowej. Myślę ponadto, że Gollob bardzo chętnie mu pomoże.
no to pieknie :!: :D jakby sie takie cos udalo bylo by zajebiscie. trzymam kciuki za tego chlopca ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 25 grudnia 2008, 15:07

http://www.dzieciom.srtb.pl/

relacja z tegorocznej edycji ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez kuba » czwartek, 25 grudnia 2008, 20:27

i o to w tym wszystkim chodzi !!! SUPER myślę że jak najbardziej można akcję zaliczyć do dobrych uczynków i można a nawet trzeba być dumnym że w dobie dzisiejszych zwariowanych czasów jest grupa "świrów" którym się chce robić coś dobrego . :mrgreen:
kuba
User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne