Spot - czyli wszyscy razem w innym tempie

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez tomi » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:14

fajny spocik, przede wszystkim szybki :)
peugeot partner dawał radę :mrgreen:
no i crx koziego wymiatał
tomi
Forum Killer

Postprzez weede » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:19

Spocik calkiem fajny , oprocz auta ktorym przyjechalem i ktore bylo troche niebezpieczne w jezdzie (grzejace sie hamulce - trzeba to szybko naprawic)

Koziego CRX niszczy cycki.

PS.pani od CLK jest zalogowana na forum?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez GaRaż » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:31

STELMI napisał(a):chyba Kozi dojdzie do rankingu ;)

Zapierdala okrutnie ten CRX :!:

mysle ze na ranking za wczesnie , trzeba do konca ogarnac elektronike , kierownik sobie pojezdzi i sie nauczy autka i wtedy bedzie mozna pomyslec o rankingu :) . narazie to za duze mlynki ida :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:33

Aga nie jest zalogowana na forum. CRX jest niesamowicie szybki. Kozi miał swój dzień i jeszcze wiele takich dni będzie miał. Przy wyścigu w Rulkiem w S4, po zapięciu 3 biegu wyglądało to tak jakby rulek wcisnął hamulec. Przejazdy po mieście mało zespołowe, ale to się dopracuje.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez wichlun » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:35

Brychu napisał(a):Aga nie jest zalogowana na forum. CRX jest niesamowicie szybki. Kozi miał swój dzień i jeszcze wiele takich dni będzie miał. Przy wyścigu w Rulkiem w S4, po zapięciu 3 biegu wyglądało to tak jakby rulek wcisnął hamulec. Przejazdy po mieście mało zespołowe, ale to się dopracuje.

honda power..;) wlasnie to jest najlepsze..;) od 3ki zaczyna sie fun...
wichlun
Super user

Postprzez weede » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:38

a jak wyścig CLK z Sokołem? bo bym jakos qualina do rankingu wpisal
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez GaRaż » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:38

wichlun napisał(a):
Brychu napisał(a):Aga nie jest zalogowana na forum. CRX jest niesamowicie szybki. Kozi miał swój dzień i jeszcze wiele takich dni będzie miał. Przy wyścigu w Rulkiem w S4, po zapięciu 3 biegu wyglądało to tak jakby rulek wcisnął hamulec. Przejazdy po mieście mało zespołowe, ale to się dopracuje.

honda power..;) wlasnie to jest najlepsze..;) od 3ki zaczyna sie fun...

ale do 3 tez jest fun :D , caly czas burnout :D jak nie patrzec do konca 2 biegu szoruje :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez gregor884 » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:40

No Kozi wymiata ciekawe po hamowaniu ile wyjdzie bo on fruwac zaczyna :mrgreen: jedyne auto ktore dzisiaj moglo ( a nie musialo :lol: ) popsuc szyki to subaryna szkoda ze kierownik nie chcial z tego co wiem do konca ... No i czekamy na strojenie auta :D ale co tu stroic jak on tak zapierdala ......
gregor884

Postprzez qualin » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:43

spocik bardzo fajniutki :) wkoncu udalo mi sie na kresce stanac :P :P :P
na nastepnego trzeba bedzie chyba butle zatankowac bo bez gazu to ja tam zabardzo nie mam z kim jezdzic :/ :P
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez subaru_impra » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:48

Nie, że nie chciał tylko nie mógł na razie, po pierwsze jeszcze się dociera, po drugie sprzęgło przy obecnych parametrach nie daje rady (nowe będzie za 2 tyg.), po trzecie nie uszczelniłem jednej z odm olejowych i "troszkę" się dymi spod maski - kozi może potwierdzić jak to wyglądało podczas naszej przejażdzki jagielońską. Myślę, że jeszcze 2 do 3 tygodni i będę mógł zacząć ostro testować subarynkę :-)
subaru_impra
Super user

Postprzez gregor884 » wtorek, 5 sierpnia 2008, 23:54

subaru_impra napisał(a):Nie, że nie chciał tylko nie mógł na razie, po pierwsze jeszcze się dociera, po drugie sprzęgło przy obecnych parametrach nie daje rady (nowe będzie za 2 tyg.), po trzecie nie uszczelniłem jednej z odm olejowych i "troszkę" się dymi spod maski - kozi może potwierdzić jak to wyglądało podczas naszej przejażdzki jagielońską. Myślę, że jeszcze 2 do 3 tygodni i będę mógł zacząć ostro testować subarynkę :-)
Widzialem jak to wygladalo ale nie ma jak kreska :) i dlatego mowie ze szkoda ze sie nie sprobowaliscie bo subaryna smigala oj smigala :mrgreen:
gregor884

Postprzez qualin » środa, 6 sierpnia 2008, 00:01

gregor884 napisał(a):
subaru_impra napisał(a):Nie, że nie chciał tylko nie mógł na razie, po pierwsze jeszcze się dociera, po drugie sprzęgło przy obecnych parametrach nie daje rady (nowe będzie za 2 tyg.), po trzecie nie uszczelniłem jednej z odm olejowych i "troszkę" się dymi spod maski - kozi może potwierdzić jak to wyglądało podczas naszej przejażdzki jagielońską. Myślę, że jeszcze 2 do 3 tygodni i będę mógł zacząć ostro testować subarynkę :-)
Widzialem jak to wygladalo ale nie ma jak kreska :) i dlatego mowie ze szkoda ze sie nie sprobowaliscie bo subaryna smigala oj smigala :mrgreen:

nie tyle bylo widac co czuc jak sie na swiatlach zatrzymaliscie po malym sprincie :P
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez Brychu » środa, 6 sierpnia 2008, 00:05

Sokół przegrał z CLK, CLK przegrało z Calibrą. Koleżanka w sumie dopiero się uczyła starować samochodem i myślę, że za specjalnie nie może być punktem odniesienia.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez qualin » środa, 6 sierpnia 2008, 00:13

Brychu napisał(a):Sokół przegrał z CLK, CLK przegrało z Calibrą. Koleżanka w sumie dopiero się uczyła starować samochodem i myślę, że za specjalnie nie może być punktem odniesienia.

kolezanka moze nie ale BMW powinno miec 8,1 s do 100, a CLK ma jakies 9,9 s.
Wnioski wysuncie sami jezeli beta dostala po gaciach :P :P :P
Obrazek
qualin
Frequent User

Postprzez weede » środa, 6 sierpnia 2008, 00:19

qualin napisał(a):kolezanka moze nie ale BMW powinno miec 8,1 s do 100, a CLK ma jakies 9,9 s.
Wnioski wysuncie sami jezeli beta dostala po gaciach :P :P :P

az sprawdzilem bo wierzyć mi sie nie chcialo i

Kod: Zaznacz cały
[b]C200 Kompresor[/b]

Układ napędowy:
Typ napędu: Tylny
Liczba cylindrów/układ cylindrów: 4/R
Liczba zaworów na cylinder: 4
Układ rozrządu: DOHC
Pojemność [cm2]: 1998
Moc [kW/KM/przy obrotach]: 132/180/5300
Moment obrotowy [nm/przy obrotach]: 260/2500