peugeot partner dawał radę
no i crx koziego wymiatał
STELMI napisał(a):chyba Kozi dojdzie do rankingu
Zapierdala okrutnie ten CRX

Brychu napisał(a):Aga nie jest zalogowana na forum. CRX jest niesamowicie szybki. Kozi miał swój dzień i jeszcze wiele takich dni będzie miał. Przy wyścigu w Rulkiem w S4, po zapięciu 3 biegu wyglądało to tak jakby rulek wcisnął hamulec. Przejazdy po mieście mało zespołowe, ale to się dopracuje.
wichlun napisał(a):Brychu napisał(a):Aga nie jest zalogowana na forum. CRX jest niesamowicie szybki. Kozi miał swój dzień i jeszcze wiele takich dni będzie miał. Przy wyścigu w Rulkiem w S4, po zapięciu 3 biegu wyglądało to tak jakby rulek wcisnął hamulec. Przejazdy po mieście mało zespołowe, ale to się dopracuje.
honda power..wlasnie to jest najlepsze..
od 3ki zaczyna sie fun...
No Kozi wymiata ciekawe po hamowaniu ile wyjdzie bo on fruwac zaczynaBrychu napisał(a):Aga nie jest zalogowana na forum. CRX jest niesamowicie szybki. Kozi miał swój dzień i jeszcze wiele takich dni będzie miał. Przy wyścigu w Rulkiem w S4, po zapięciu 3 biegu wyglądało to tak jakby rulek wcisnął hamulec. Przejazdy po mieście mało zespołowe, ale to się dopracuje.

Widzialem jak to wygladalo ale nie ma jak kreskasubaru_impra napisał(a):Nie, że nie chciał tylko nie mógł na razie, po pierwsze jeszcze się dociera, po drugie sprzęgło przy obecnych parametrach nie daje rady (nowe będzie za 2 tyg.), po trzecie nie uszczelniłem jednej z odm olejowych i "troszkę" się dymi spod maski - kozi może potwierdzić jak to wyglądało podczas naszej przejażdzki jagielońską. Myślę, że jeszcze 2 do 3 tygodni i będę mógł zacząć ostro testować subarynkę :-)
gregor884 napisał(a):Widzialem jak to wygladalo ale nie ma jak kreskasubaru_impra napisał(a):Nie, że nie chciał tylko nie mógł na razie, po pierwsze jeszcze się dociera, po drugie sprzęgło przy obecnych parametrach nie daje rady (nowe będzie za 2 tyg.), po trzecie nie uszczelniłem jednej z odm olejowych i "troszkę" się dymi spod maski - kozi może potwierdzić jak to wyglądało podczas naszej przejażdzki jagielońską. Myślę, że jeszcze 2 do 3 tygodni i będę mógł zacząć ostro testować subarynkę :-)i dlatego mowie ze szkoda ze sie nie sprobowaliscie bo subaryna smigala oj smigala

Brychu napisał(a):Sokół przegrał z CLK, CLK przegrało z Calibrą. Koleżanka w sumie dopiero się uczyła starować samochodem i myślę, że za specjalnie nie może być punktem odniesienia.

qualin napisał(a):kolezanka moze nie ale BMW powinno miec 8,1 s do 100, a CLK ma jakies 9,9 s.
Wnioski wysuncie sami jezeli beta dostala po gaciach![]()
![]()
[b]C200 Kompresor[/b]
Układ napędowy:
Typ napędu: Tylny
Liczba cylindrów/układ cylindrów: 4/R
Liczba zaworów na cylinder: 4
Układ rozrządu: DOHC
Pojemność [cm2]: 1998
Moc [kW/KM/przy obrotach]: 132/180/5300
Moment obrotowy [nm/przy obrotach]: 260/2500
Średnica cylindra x Skok tłoka [mm]: 89.9/78.7
Stopien sprężania: 8.8