SRTB Reprezentant na Rage Race

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez weede » piątek, 18 lipca 2008, 17:02

dajcie znac to wypijemy cole ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez tomi » piątek, 18 lipca 2008, 21:50

kiedy ta meta?? moge se wybrać
tomi
Forum Killer

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 19 lipca 2008, 14:41

A w ogóle Ultima ruszyła na ten wyścig czy nie? Bo widziałem jakieś foto z Dziewulskim przy Atomie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » sobota, 19 lipca 2008, 22:41

polish shooting team 4 w klasyfikacji...calkiem niezle ;)
weede
Administrator

Postprzez Fiveopac » sobota, 19 lipca 2008, 23:11

Kuba to taki kubica :P zawsze 4. ale generalka bedzie jego :mrgreen:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez doodie » niedziela, 20 lipca 2008, 10:14

no niestety z tego co pokazuje tabela na stronie kuba 7 ale i tak super
doodie

Postprzez KOZI » niedziela, 20 lipca 2008, 11:41

ja wczoraj z GRT bylismy jako niestety jedyni reprezentanci SRTB na mecie... nawet Weeda nie było który był w poblizu, wstydź się Weed ;)
o samochodach chyba niema co pisać jakie były "wspaniałe" bo wszyscy wiedzą i można na zdjęciach poogladać, jednak na żywo posłuchać jak strzela z odcinki ferrari to zupełnie coś innego niż na zdjęcia popatrzeć... Było oczywiście mnóstwo fajnych aut z bogatymi lanserami plejasami za kierownicami a obok przeważnie "niebrzydkie dziewczyny" ;) Czasami były one za kierownicą i kreciły bączki...
Poniżej pare beznadziejnych jakościowo zdjęć...

Z tego co Kuba mówił, w tym aucie była przez 3 dni najwieksza impreza i było to widać, lans i zabawa na maxa, szejk na dachu którego nie widać tutaj popijał jacka danielsa z wielkiej butelki nucąc lecącą piosenkę "będę brał Cię w aucie...", a laski w powiewnych spódniczkach i stringach szampana z kieliszków...
Ciekawy był fakt, iż auto miało przeterminowane niemickie próbne rejestracje z zagiętym narożnikiem z datą:) Jak komentowali inni nie było podrodze dziewczyny którj "szejk" by nie wyrwał...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czerwone m3 podobno wyjaśniało stylem jazdy, v max 340 km/h, średnia na iluś tam dziesięciu km nie po autostradzie 210 km/h...
Obrazek

mi przypadł do gustu CL...
Obrazek

ale wszystkich dźwiękiem zamiatał ten ram srt10, 250km/h jak na takiego klocka to chyba cąłkiem całkiem...
Obrazek
Ostatnio edytowano niedziela, 20 lipca 2008, 15:11 przez KOZI, łącznie edytowano 1 raz
KOZI

Postprzez weede » niedziela, 20 lipca 2008, 14:23

KOZI napisał(a):ja wczoraj z GRT bylismy jako niestety jedyni reprezentanci SRTB na mecie... nawet Weeda nie było który był w poblizu, wstydź się Weed ;)

nie dogadalismy sie z Kuba ;) ja bylem z panna na morzu i chcialem jakkos to pogodzic ale sie nie udalo...
weede
Administrator

Postprzez Brychu » niedziela, 20 lipca 2008, 16:52

Impreza gruba, fury grube, lans przeogromny i duże pieniądze. O tym jaka to zabawa wieczorami i jaka frajda z jazdy taką grupą nawet nie będę myślał, bo i po co. Hummer to limuzyna, którą wypożycza się nota bene w toruniu - www.limovip.pl.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez LeszekMK81 » niedziela, 20 lipca 2008, 17:15

nie no auta to total respekt
Filmy - LeszekMK81

VAG System

█║▌│█│║▌║││█║▌│║
ORIGINAL PROFILE ®
LeszekMK81
Forum Clubber

Postprzez GaRaż » niedziela, 20 lipca 2008, 22:56

hehe powiem wam jedno , ferrari moze byc sobie szybsze , porszawki tez a i tak bym wziol sobie labmo :D , wymiata , a tak wogole to jak bym mial kasiorke tro b ym wykombinowal sobie NSXa Arta :) (to sie wkreca jak F1) , ferrari to ferrari wkrecalo sie zajebiscie :) , kuba tez dal rade.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez kuba » poniedziałek, 21 lipca 2008, 11:53

No i po RR 2008 :mrgreen:
Ogólnie impreza zajebista jeśli ktokolwiek będzie miał możliwość wzięcia udziału polecam nie pożałuje a z roku na rok ma być coraz lepiej, syart jest bardzo męczący i wymaga nie lada poswięcenia, zadania na trasie naprawdę super pomysły pierwszorzędne a do tego codziennie po jakieś 5 razy miałem pełnego PAMPERSA, ludzie super auta super HOSTESSY pierwszorzędne (jedna dołączyła nawet do naszego TEAMu i nie była z gumy :mrgreen: )noclegi i organizacja na bardzo wysokim poziomie, wiadomo zdarzały się jakieś wpadki ale będą nauczką na przyszłość. Jeśli chodzi o jazdę to zrobiliśmy koło 2400 km i powiem tyle to nie było szybko to było kurewsko szybko!!!!!! niektóre auta nie skchodziły z średnich prędkości poniżej 200 naprawdę graniczyło to z jakim kolwiek rozsądkiem aczkolwiek nikomu nic się nie stało.

Ogólnie RS4 musi jechać do jakiegoś sanatorium czy cuś takiego bo tak dostało po gaciach że szkoda gadać większość trasy śmigaliśmy z golfem 5R32 i najnowszym porshe TURBO które wpędziło mnie w kompleksy :P niesamowite auto.

A jeśli chodzi o słowo LANS to używał bym go ostrożnie co kolwiek rozumiecie przez to słowo, Ja nazwał bym to niezapomnianą przygodą z ciekawymi ludżmi i ich autami a to że ludzie chcą pokazać w jednym miejscu swoje nietypowe auta to chyba nic złego w końcu zainteresowania nie brakuje, a że przy tym dobrze się bawią i chcą chociaż na chwilę stać się sławni i rozpoznawalni to raczej mażenie każdego. W końcu coś zaczyna się dziać w tym kraju.

Dodam również że na parkingu w GDAŃSKU jakiś pojeb bo inaczej nazwać tego nie można porysował bardzo grubo LAMBORGINI MASSERAT 2 CORVETTY i BMW może w odczuciu tego człowieka to był lans w jego wykonaniu pojebów nie brakuje , mam nadzieję że rozumiecie co mam na myśli

pozdrawiam.
kuba
User

Postprzez rulek » wtorek, 22 lipca 2008, 06:34

Ot cala Polska. Ja nie mam wyjebanej fury to Ty tez nie mozesz miec za ladnej. To odnosnie porysowania. Ogolnie Kuba gratulacje za udzial i dotrwanie do konca w takim tempie :)
rulek
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne