VI Targi Motoryzacji "Auto-Show" i eliminacja Wojn

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez trance » wtorek, 22 kwietnia 2008, 01:09

Brychu napisał(a):Dodam swoje trzy zdania na krzyż: Five nie przesadzaj. Było się można spodziewać, że w samej hali nic nikogo nie zaskoczy, hala jest niewielka, widać że coraz bardziej ogranicza rozmach imprezy, która ju na stałe wpisała się w kalendarz. Zaskoczeniem dla mnie in plus był Leon Cupra - nie tak hop dostać to auto z Iberii, były sportowe modele Renault, których bym się nie spodziewał, świetne hostessy, prezentacja nowego Suzuki, którego pewnie nikt nie zauważył, a jednak była. W tej hali nic więcej zrobić się nie da, a na i mprezę po prostu trzeba przyjść, popatrzyć, porozmawiać, zjeść karkówkę, pośmiać się, spotkać znajomych. Gdybyś na codzień czytał Auto Świat i jeździł Matizem w kredycie na 5 lat to na tej imprezie bardzo by Ci się podobało. Targetem takiej imprezy głownie jest szara część społeczeństwa, która w weekendy nie udaje się na wypoczynek do swojej wiejskiej rezydencji. Dla zwykłych kierowców było na co popatrzeć, dla nas była okazja aby się spotkać i też było na co popatrzeć - uważam więc że przesadzasz. Koncepcja wojny PP ciekawa, dobrze że coś się dzieje i ktoś traktuje to na poważnie (w przeciwieństwie do grupy Tombak Team). Imprezy organizowane przez CTPIK to po prostu imprezy regionalne na których trzeba być, zawsze się kogoś spotka, porozmawia i spędzi miło czas.

Jak jeszcze gdzieś między wierszami usłyszę malkontentów marudzących o kwotę 7 zł to chyba sam Wam po te 7 zł oddam, bo wstyd mi to czytać.

dobrze powiedziane, tym razem Ci wyszło
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Fiveopac » wtorek, 22 kwietnia 2008, 14:56

wlodek napisał(a):Zajrzyj do wikipedia.pl i tam także się dowiesz, że "w ogóle" pisze się tak właśnie jak napisałem.
Włodek

Zajrzalem. Fajnie bylo, dziekuje za adres. Poprosze o nastepne i dziekuje za blyskotliwą riposte.

Brychu napisalem ze bilet byl skalkulowany uczciwie. A czy mi sie podobalo to chyba moja prywatna sprawa?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Jarek104 » środa, 23 kwietnia 2008, 08:20

aktualizacja listy zwycięzców :D Accord jednak został zaklasyfikowany do showcarów, więc teraz klasyfikacja wyglada następująco :D

1. French & Italy Cars - Peugeot 206
2. German & VAG Cars - Vectra Stelmiego
3. Japan Cars - Honda Civic coupe Jarek104 :)
4. Others Cars - (?)
5. Classic & Old School Cars - Mustang
6. Show Cars - Lupo OPT

Dzika karta - Trabant

No sorry, ale musiałem się pochwalić :D
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Kamil Wolski » środa, 23 kwietnia 2008, 09:06

Gratulacje więc. Ktoś z sędziów mógłby potwierdzić całą tą liste? Głównie ShowCar - czy w związku z przesunięciem Accorda do tej kategorii Lupo spadło z miejsca czy nie?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez bigboy » środa, 23 kwietnia 2008, 13:46

Witam

Faktycznie jarkowi przyfarciło :) Było troszke zamieszania podczas imprezy z honda bo wg regulaminu właściciel decyduje o klasyfikacji auta do danej kategorii jednak okazuje się że czasem sami musimy zmienić kategorie bo lekkie cyrki wychodzą. Honda jest autem prywatnym jednak z racji układu z firmą która daje sprzęt oraz specyfiką wykorzystania tego auta ostatecznie została zakfalifikowana do Show Cars.
Co do lupo - auto zostaje w finale. Zatem mamy 2 auta z bydgoskiej eliminacji w tej kategori w finale.

Do finału w kategorii Show Cars przechodzą z bydgoskiej eliminacji:
- Honda Accord
- VW Lupo

Pozdrawiam
Michał
Ostatnio edytowano czwartek, 24 kwietnia 2008, 14:31 przez bigboy, łącznie edytowano 1 raz
bigboy

Postprzez STELMI » środa, 23 kwietnia 2008, 14:28

zrób tym razem porządek w bagażniku :P
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez tomi » środa, 23 kwietnia 2008, 15:11

może zakwalifikujecie mnie do "others cars"?? znaczki usunąłem więc bym sie nadawał :mrgreen: :mrgreen:
tomi
Forum Killer

Postprzez Cassel » środa, 23 kwietnia 2008, 19:31

cos tu nie gra ? jaka firma jaki daje sprzet ? wlasciciel acorda sam placi za sprzet i robi to dla siebie tyle ze robi to w firmie wiec nie powinno to byc jako show car bo to jest auto prywatne? euro car audio ma z tym tyle wspolnego ze robi to auto bo wlasciciel nie chce tego robic samemu. dziwne... moze mi to ktos wytlumaczyc?
Cassel

Postprzez Jarek104 » środa, 23 kwietnia 2008, 20:21

a nie jest to tak, że auto jest równoczesnie democartem Vibe'a? I sprzęt do niego nie był przypadkiem za free? Euro tez z tego auta sobie zrobiło pokazówkę, więc nie sądzę, żeby to można było uznać za projekt w pełni prywatny..
A Ty czemu nie startowałeś?
Jarek104
thebestest of SRTB

Postprzez Cassel » środa, 23 kwietnia 2008, 21:23

to nie jest zaden democar vibe. to ze jest na stronie to dlatego ze jest zrobiony tylko na tym sprzecie... z tego co wiem wlasciciel auta sam placi za glosniki i to nie malo. euro ma dla siebie pokazowke tylko dlatego ze robi ten projekt wiec niby jakby dla nich to moze byc pokazowka jak kazde auto ktore jakas firma zrobila chodz auto jest zupelnie prywatne. troche tego nie rozumiem no ale co zrobic ja nie jestem wlascicielem wiec klocic sie nie bede chodz wydaje mi sie ze nie slusznie jest przeniesione do show-carow z racji iz nie jest to samochod zadnej z firm zarowno euro jak i vibe.

jarek nie zrozum mnie zle ja nic nie probuje osiagnac ani nic podobnego. gratuluje ci ze udalo ci sie ale chodzi o to ze nie rozumiem tego troche... bo na dobra sprawe to gdybym sie wystawil z stara zabudowa tez by mnie przeniesli do show-carow ? to troche lipa bylaby

ja czemu nie startowalem? dlatego ze nie mam skonczonego auta :D chce je skonczyc a potem bede mogl sobie startowac... ja sie zalapie na olsztyn dopiero i zobaczymy jak to pojdzie... ciekawe gdzie musialbym byc nawet z stara zabudowa? przeciez to moje auto to do german powinienem a nie do show car... a ciekawe jak bedzie skonczone bo bedzie jeszcze bardziej na pokaz niz na funkcjonalnosc bagaznika...
Cassel

Postprzez dave » środa, 23 kwietnia 2008, 22:27

Cassel, zanim skonczysz to trafisz do
Jarek104 napisał(a):5. Classic & Old School Cars
;) i chyba sie z toba zaloze bo moze wtedy skonczysz dlubac to audi.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Cassel » środa, 23 kwietnia 2008, 23:10

dave no i tu sie mylisz bo musze skonczyc cos co zaczalem czyli srodek... dawniej sporo osob mowilo to i tamto i jestem ciekaw co teraz powiedza. chodz teraz moge sie smialo bronic z racji iz wszystko robie sam :P

tak mowisz dave o tym wszystkim a zapytaj sie nie wiem no np artura ile trwaja prace przy jego audio itd... i zauwaz ze on to robi u ludzi ktorzy pracuja w tym i zajmuja sie tym all the time... a ja tylko w wolnym czasie dlubie...
Cassel

Postprzez Jarek104 » czwartek, 24 kwietnia 2008, 05:08

Tam nie chodzi o funkcjonalność bagażnika, tylko o jego wygląd.
Jakoś nie wierzę w to, że w Olsztynie się pokażesz..
Ja też mam auto daleko w polu w fazie robienia i jakoś wystartowałem. Co lepsze wygrałem bez zrobionego wnętrza i nie pokazując w ogóle bagażnika.. Hmmm, wystraczy chcieć i miec jaja?
Jarek104
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » czwartek, 24 kwietnia 2008, 06:15

Cassel napisał(a):nie slusznie jest przeniesione do show-carow z racji iz nie jest to samochod zadnej z firm zarowno euro jak i vibe.

to nie jest auto euro?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Cassel » czwartek, 24 kwietnia 2008, 07:33

i zaczyna sie to co zwykle naskakiwanie... kolego czemu nie mialbym wystartowac w olsztynie skoro pod koniec maja jade na zawody ca do poznania na malte? a olsztyn jest jeszcze pozniej? wystartowales i byla beka ze nie chciales pokazac nieladu w bagazniku :D a wygrales dlatego ze honde przeniesli...

ja startowalbym z stelmim wiec bez bagaznika nie mialbym wiekszych szans...

no w tym problem ze nie chcialem startowac z pustym bagaznikiem pokazujac tylko zewnetrzna strone auta i mala czesc srodka.

stelmi - no to nie jest auto euro
Ostatnio edytowano czwartek, 24 kwietnia 2008, 08:53 przez Cassel, łącznie edytowano 1 raz
Cassel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne