trance napisał(a):dave napisał/a:
niewatpliwie jest najszybsze w miescie
z tym bym akurat polemizował...zależy jak na to patrzeć...
to powiedz proszę na którym z bydgoskich for są szybsze auta?
trance napisał(a):dave napisał/a:
niewatpliwie jest najszybsze w miescie
z tym bym akurat polemizował...zależy jak na to patrzeć...
trance napisał(a):mówić a robić to dwie różne rzeczy...akurat nazwa tylko o tym mówi a nie czyni...
Koniu napisał(a):Podsumuję: Wg. Was nie jesteście żadnym teamem.
Koniu napisał(a):Forum, którym nazwaliście te tabelki to nie forum, tylko maluuutka paczka ludzi wzajemnej adoracji... I nie mówicie, że tak nie jest bo na każdym kroku to udowadniacie![]()
Koniu napisał(a):W 30 sekund znalazłem na allegro auto, z którym większość z Was miało by problem...
http://moto.allegro.pl/it...w_750_e_32.html
około 7.5 sekund do setki i około 240km/h prędkość maxymalna...
Koniu napisał(a):Każde w miarę nowe np. Audi A8 4.2, których w mieście multów robi Was jak chce...

Koniu napisał(a):http://moto.allegro.pl/it...w_750_e_32.html
około 7.5 sekund do setki i około 240km/h prędkość maxymalna...
ok ja mam moze z 200 koni i chetnie stane z takim audi. zalozymy sie ze je objadeczy to do 100 czy na 400mKoniu napisał(a):Każde w miarę nowe np. Audi A8 4.2, których w mieście multów robi Was jak chce...

kompletnie nic bo tu moze pisac kazdy byle by to mialo rece i nogi. trzeba po prostu przestrzegac pewnych zasad a nie wprowadzac jakies zamieszanie.ravestation napisał(a):Ja też póki co mam tylko 115 konne i do tego ciężkie auto i jakoś nikt mi z tego powodu nie dogryza i nie dał mi odczuć, że jestem tu zbędny, czy tez niechciany (jeśli tak to można ująć słowami)... Weed też ma Puga 206, który nie jest demonem prędkości i co z tego?
ravestation napisał(a):Ja też póki co mam tylko 115 konne i do tego ciężkie auto i jakoś nikt mi z tego powodu nie dogryza i nie dał mi odczuć, że jestem tu zbędny, czy tez niechciany (jeśli tak to można ująć słowami)... Weed też ma Puga 206, który nie jest demonem prędkości i co z tego?
Kamil Wolski napisał(a):dupa, która ma dawać same przyjemności nie? :p

Fiveopac napisał(a):Panie Stevie Wonder - klubem nie team'em....
dave napisał(a):chlopie ty chyba nie wiesz o czym ty piszesz ten samochod w 10 s nie zrobi 100 dotychczas tak patrzalem na twoje posty i mialy one pewien sens ale teraz to juz bajki opowiadasz
Koniu napisał(a):Prawda w oczy kole, że dwudziestoletnia beemka z 5 litrowym silnikiem za 8 tyś zł wciąga nosem co
Koniu napisał(a):Zamknijcie tą część tematu i wywalcie do kosza... Jak Kamil powiedział wyszstko zostału to już powiedziane...