(Nie)zmieniajmy srtb

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez STELMI » czwartek, 20 marca 2008, 06:57

trance napisał(a):dave napisał/a:
niewatpliwie jest najszybsze w miescie

z tym bym akurat polemizował...zależy jak na to patrzeć...

to powiedz proszę na którym z bydgoskich for są szybsze auta?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez dave » czwartek, 20 marca 2008, 09:34

trance napisał(a):mówić a robić to dwie różne rzeczy...akurat nazwa tylko o tym mówi a nie czyni...

dlatego sa takie zasady jakie sa, dlatego niektore osoby musialy opuscic to forum. zasady sa proste.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » czwartek, 20 marca 2008, 09:54

Podsumuję: Wg. Was nie jesteście żadnym teamem... Wielkrotnie o tym mówiliście... Więc Team w nazwie jest błędem składniowym... Forum, którym nazwaliście te tabelki to nie forum, tylko maluuutka paczka ludzi wzajemnej adoracji... I nie mówicie, że tak nie jest bo na każdym kroku to udowadniacie :idea:

A co do Waszych wybujałych fantazji odnośnie bycia najszybszym... Fakt, piszą tutaj ludzie, którzy mają dość szybkie fury... Można ich policzyć na palcach jednej ręki... A to, że piszą nie oznacza, że się z Wami identyfikują - to druga sprawa... Ktoś co chwila beznadziejnie mi ktoś dosrywa, że jeżdzę Fabią... Ok - to jest zwyklas... A czym Wy wielcy streetracerzy pomykacie :P Zróbcie w exelu tabelkę i wyciągnijcie średnią ilość koni mechanicznych w Waszych aut, a zobaczycie, że nie jest tak kolorowo... Macie poczucie, iż nikt ani nic nie mogło Wam dorównać... Ostatnio powiedziałem, że autem z autem za 10tyś złotych można tu być w pierwszej piątce... Ktoś mnie wtedy wyśmiał... W 30 sekund znalazłem na allegro auto, z którym większość z Was miało by problem...
http://moto.allegro.pl/item325674021_za ... _e_32.html
około 7.5 sekund do setki i około 240km/h prędkość maxymalna...

Więc nie myślcie drodzy panowie, że jesteście najszybsi w mieście i że macie najbardziej wyuzdane wózki w Bydgoszczy... Każde w miarę nowe np. Audi A8 4.2, których w mieście multów robi Was jak chce...
Koniu
Super user

Postprzez Fiveopac » czwartek, 20 marca 2008, 10:02

Koniu napisał(a):Podsumuję: Wg. Was nie jesteście żadnym teamem.

Panie Stevie Wonder - klubem nie team'em....
Koniu napisał(a):Forum, którym nazwaliście te tabelki to nie forum, tylko maluuutka paczka ludzi wzajemnej adoracji... I nie mówicie, że tak nie jest bo na każdym kroku to udowadniacie :idea:

Panie Ray Charles, sto krotnie juz to bylo powidziane i potwierdzone przez glownych zinteresowanych. Nikt temu nie zaprzecza szczegolnie ze te osoby wykladaja na istniennie tego forum.
Koniu napisał(a):W 30 sekund znalazłem na allegro auto, z którym większość z Was miało by problem...
http://moto.allegro.pl/it...w_750_e_32.html

Kup, przyjedz, pojedz wszystkich 8)
Koniu napisał(a):Każde w miarę nowe np. Audi A8 4.2, których w mieście multów robi Was jak chce...

I Ferrari Spider takze! :roll: czy moglbys juz zakonczyc ta dyskusje ktora niczego nie zmieni a jedynei skraca zycie twojej klawiatury ?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez dave » czwartek, 20 marca 2008, 10:03

Koniu napisał(a):http://moto.allegro.pl/it...w_750_e_32.html

chlopie ty chyba nie wiesz o czym ty piszesz :!: ten samochod w 10 s nie zrobi 100 :!: dotychczas tak patrzalem na twoje posty i mialy one pewien sens ale teraz to juz bajki opowiadasz :?
Koniu napisał(a):Każde w miarę nowe np. Audi A8 4.2, których w mieście multów robi Was jak chce...
ok ja mam moze z 200 koni i chetnie stane z takim audi. zalozymy sie ze je objadeczy to do 100 czy na 400m :?:
Ostatnio edytowano czwartek, 20 marca 2008, 10:04 przez dave, łącznie edytowano 1 raz
13,93 et 8)

dave
thebestest of SRTB

Postprzez ravestation » czwartek, 20 marca 2008, 10:04

Koniu, ja naprawdę nic do Ciebie nie mam, ale po co ciągniesz temat?

Zakomunikowano wszem i wobec jak jest i jak będzie i należy sie do tego dostosować, co więcej nigdzie nie widziałem żeby ktoś Tobie napisał, że jeździsz Fabią i z tego powodu jesteś blee...

Ja też póki co mam tylko 115 konne i do tego ciężkie auto i jakoś nikt mi z tego powodu nie dogryza i nie dał mi odczuć, że jestem tu zbędny, czy tez niechciany (jeśli tak to można ująć słowami)... Weed też ma Puga 206, który nie jest demonem prędkości i co z tego?

Proponuje zakończyć dyskusję, co już dawno powinno mice miejsce.
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez dave » czwartek, 20 marca 2008, 10:07

ravestation napisał(a):Ja też póki co mam tylko 115 konne i do tego ciężkie auto i jakoś nikt mi z tego powodu nie dogryza i nie dał mi odczuć, że jestem tu zbędny, czy tez niechciany (jeśli tak to można ująć słowami)... Weed też ma Puga 206, który nie jest demonem prędkości i co z tego?
kompletnie nic bo tu moze pisac kazdy byle by to mialo rece i nogi. trzeba po prostu przestrzegac pewnych zasad a nie wprowadzac jakies zamieszanie.
jasne ze sa w bydg 500 konne fury z 60-letnimi kapeluszami za kierownica ale powiedz czy tacy ludzie zamierzaja sie scigac po miescie :?:
13,93 et 8)

dave
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 20 marca 2008, 10:14

ravestation napisał(a):Ja też póki co mam tylko 115 konne i do tego ciężkie auto i jakoś nikt mi z tego powodu nie dogryza i nie dał mi odczuć, że jestem tu zbędny, czy tez niechciany (jeśli tak to można ująć słowami)... Weed też ma Puga 206, który nie jest demonem prędkości i co z tego?

A ja nie mam samochodu i mnie jeszcze nie wywalili :P

Dla mnie temat skończył się jakieś dwie strony temu. Jest jak jest. Ma to jakiś swój urok. Czasami może i faktycznie potrafi wkurzyć, ale forum to nie dupa (czyt. kobieta), która ma dawać same przyjemności nie? :p
Ostatnio edytowano czwartek, 20 marca 2008, 10:19 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 1 raz
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ravestation » czwartek, 20 marca 2008, 10:18

Kamil Wolski napisał(a):dupa, która ma dawać same przyjemności nie? :p

czy Tobie Twoja dupa daje jakaś przyjemność ? :P :mrgreen:

nie wiem czy chcę to wiedzieć...
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 20 marca 2008, 10:19

Zastanów się czy chodziło mi o tzw dupę typową, klasyczną, czy raczej dupę mobilną, znajomą, no wiesz ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » czwartek, 20 marca 2008, 10:31

Koniu, po co na sile tu dalej siedzisz , prowadzisz jalowa dyskusje, probujesz zmienic cos na co nie masz wplywu i do tego sie osmieszasz wrzucajac jaka bmw ktora moze by sie zalapala fuksem do pierwszej 10 srtb o ile pare aut mialoby defekty. (o ile ma takie osiagi jak podajesz ) i co chcesz poprzez to udowodnic?? jak tak ci to poprawi samopoczucie to tak jestesmy najwolniesi i do tego glupi tylko zamilcz juz prosze.
mialem cie z poczatku za ineligentnego czlowieka bo potrafiles calkiem merytorycznie dyskutowac ale teraz powoli zaczynam zmieniac zdanie.
Ostatnio edytowano czwartek, 20 marca 2008, 10:32 przez gshock, łącznie edytowano 1 raz
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » czwartek, 20 marca 2008, 10:32

Fiveopac napisał(a):Panie Stevie Wonder - klubem nie team'em....

Street Racing Team Bydgoszcz
dave napisał(a):chlopie ty chyba nie wiesz o czym ty piszesz ten samochod w 10 s nie zrobi 100 dotychczas tak patrzalem na twoje posty i mialy one pewien sens ale teraz to juz bajki opowiadasz

No właście staram się dotrzeć do Waszej świadomości... Prawda w oczy kole, że dwudziestoletnia beemka z 5 litrowym silnikiem za 8 tyś zł wciąga nosem co :?: Nie chcę mi się już dyskutować, bo i tak wyciągacie z moich wypowiedzi co Wam pasuje, a nie to, co w nich jest zarawte... Zamknijcie tą część tematu i wywalcie do kosza... Jak Kamil powiedział wyszstko zostału to już powiedziane... :roll:

ps. moje wypowiedzi nadal zawierają w sobie wiele treści, tylko że coraz bardziej czytane są przez palce...
Koniu
Super user

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 20 marca 2008, 10:33

Koniu napisał(a):Prawda w oczy kole, że dwudziestoletnia beemka z 5 litrowym silnikiem za 8 tyś zł wciąga nosem co :?:

Niech wciąga jeśli będzie jeszcze wstanie takim jak z fabryki... Ale wiesz że to tutaj nie ma znaczenia?

Koniu napisał(a):Zamknijcie tą część tematu i wywalcie do kosza... Jak Kamil powiedział wyszstko zostału to już powiedziane... :roll:

Koniu, co za dużo to nie zdrowo.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » czwartek, 20 marca 2008, 10:40

hmmm
pierwsze 10 aut z rankingu srtb zchodzi lub zchodzilo bo zostaly sprzedane ponizej 7s do 100km/h a wrecz mialy bardzo blisko 6s. Moja stara beta miala 6.2s do 100km/h a nie bylem w czołówce rankingu....
Chłopie masz 23 lata a uwazasz sie za osobe ktora ma doswiadczenie kierowcy zawodowego z 40 letnim starzem...

za wszelka cene ztarasz sie nas wkurzac i prowokowac... przyjedz w sobote poznaj nas i przejedzi sie z pierwszym lepszym...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Koniu » czwartek, 20 marca 2008, 10:52

No właśnie nie chciałem wytaczać dział :!: Już na samym początku mówiłem, że personalnie nic do Was nie mam... Oczywiście, że będę w sobotę, ale nie, żeby ścigać się 70 konnym trzycylindrem... Mówię po raz kolejny: posty z tego tematu wrzućcie do Kosza, bo tu każdy ma swoje zdanie i przy nim przystaje... Możnaby napisać jeszcze kilkanaście stron o tym samym - tym samym nic nie wnosząc do dyskusji... :idea:
Każdy wyraził tu już swoją opinię... Mam swoje zdanie i nie dam go sobie odebrać - tak jak i Wy... Stąd te kłotnie...
Koniu
Super user

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic