(Nie)zmieniajmy srtb

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Koniu » wtorek, 18 marca 2008, 23:00

Ja skończyłem już dyskutować... Chciałem poruszyć ważny temat i w między czasie narysowało się 15 pobocznych - z których 14 prowadziło do kłótni... Skoro SRTB się nie ma zamiaru się zmienić i rozwinąć w innym kierunku - jego prawo... Pozdro
Koniu
Super user

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 23:39

w koncu.
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez FELIPE » wtorek, 18 marca 2008, 23:50

Koniu napisał(a):nie uważasz--orzech--, że zagrywki typu " to prywatne forum" są nie na miejscu...

jeśli znasz prywatnie osobę, która to napisała to inaczej to odbierasz, proste...

kazdy kto miał okazję poznac prywatnie wiekszosc z tutaj obecnych od poczatku forum czuje sie tutaj jak w domu i ne narzeka, a nowi chcieliby ustawic wszystko pod siebie? naprawde wymagania nie sa wysokie, trzeba tylko zachowac odrobine zdrowego rozsadku w tym slowotoku, ktory jest spadkiem po dzieciach neostrady

ja zagladam na forum z nudow, bo jak chce o cos zapytac to dzwonie albo wysylam PW
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 18 marca 2008, 23:58

Ktoś mądrze powiedział. Poza SRTB są i inne fora. SRTB ma inne zasady niż reszta for, trzeba się przyzwyczaić. Filip ma rację, że inaczej odbiera się posty osób które już znamy, a inaczej jeśli jest to dla nas tylko użytkownik forum. A można przecież spędzać czas na różnych forach.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » środa, 19 marca 2008, 13:23

moze sie komus przyda ;) jak to napisal właściciel IGIEŁKA

http://www.allegro.pl/item328064673_bmw ... ryka_.html
--orzech--
srtb crew

Postprzez STELMI » środa, 19 marca 2008, 15:27

Koniu napisał(a):Skoro SRTB się nie ma zamiaru się zmienić i rozwinąć w innym kierunku - jego prawo...

skoro nie masz ochoty dalej znosić praw na forum, poprostu usuń je z Ulubionych i więcej nie wchodź, proste
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Koniu » środa, 19 marca 2008, 15:50

STELMI napisał(a):usuń je z Ulubionych

Nie mam srtb w ulubionych... A Ty zabierasz głos już po całej dyskusjo-kłotni... Jakoś nie widzę sensu...
Koniu
Super user

Postprzez STELMI » środa, 19 marca 2008, 15:53

a ja nie widzę sensu, żebyś dalej ciągnął ten temat, bo już praktycznie wszyscy zrozumieli, że już tak jest i tak zostanie, zmienili nawet temat, a Ty oczywiście musiałeś do niego wrócić. Wszystko zostało już powiedziane. Zostanie tak jak ma zostać i na pewno Twoje kolejne posty tego nie zmienią...
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez rulek » środa, 19 marca 2008, 17:51

Cos jednak Koniu w tym Twoim avatarze prawdy jest... :lol:
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » środa, 19 marca 2008, 18:46

Nie ukrywam, Twoja interpretacja avataru jest dla mnie niezrozumiała... Ale widzę, że macie wrażenie jakbyście usiedli na dziecku, które się rzuca i Was lęka :mrgreen: Nic bardziej błędnego... Zakończmy temat i ostudźmy emocję... Ja już swoje zdanie wyraziłem... Zrobiło to także kilka innych osób... Kto ma troszkę oleju w głowie wyciągnie z tych dyskusji pewne wnioski... KONIEC TEMATU :!:
Koniu
Super user

Postprzez rulek » środa, 19 marca 2008, 20:18

No to skoro masz troszke oleju w glowie, a mysle ze masz, to tez powinienes te wnioski wyciagnac. I tak jako jeden z pierwszych.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Buli » środa, 19 marca 2008, 22:35

rulek napisał(a):No to skoro masz troszke oleju w glowie, a mysle ze masz, to tez powinienes te wnioski wyciagnac. I tak jako jeden z pierwszych.

Wieść gminna niesie, że lepiej w głowie jak pod kołami. Z tym, że wchodząc do sklepu zakładasz, że cos kupisz, a nie ruszasz w wycieczkę krajoznawczą. Naturalnie, analogicznie jest z forum, tu akurat o motoryzacji. Rejestrujac się tutaj nie zakładam z góry, że nie spełni moich oczekiwan i za miesiąc, kwartał, pół roku, bede tak skutecznie zniechęcony, zniesmaczony tym miejscem, że pierwszą rzeczą jaka mi przychodzi do głowy to "X" w prawym, górnym rogu ekranu. Forum się poznaje, obserwuje, po czym zaczyna na nim pisać. Pomijajac to, że Koniu jest moim dobrym kolegą, zauważyliście na pewno, że czara goryczy nieco się uchyliła i wypowiedziało się znacznie więcej osób.. Jestem w zasadzie tylko obserwatorem, ale głos zabrały osoby, które właściwie od "zawsze" są użytkownikami forum i tworzyli jego historię - to właśnie daje do myślenia, a nie wynoszenie Konia na buntownika, którego trzeba stracić w samo południe. Czyżby sprawdziło się powiedzenie, że prawda w oczy kole? Byłem moderatorem na forach o innej tematyce i nigdy nie spotkałem się z takim gloryfikowaniem główno-dowodzących forum, a juz wogole było nie na miejscu strofowanie kogoś za to, że dzieli się swoją pasją z innymi ludzmi, nawet jezeli dla kogos innego, to błahostka. Różni są ludzie, mamy przekrój charakterów, każdy ma swoj indywidualnie wyrobiony gust. Co dla jednego jest piękne, u drugiej osoby może powodowac odruchy wymiotne. Jako, że jest to miejsce służące wyrażaniu opinii, słowa aprobaty sa zawsze mile widziane, a te negatywne powinny być bardzo obiektywne, a nie umniejszające drugiej osobie kosztem wzrostu własnego ego. Jest to forum o pewnej na pozór szerokiej tematyce, ale jednak nie do konca, jak to pokazują ostatnie poczynania niektórych uzytkowników. Nie chciałbym złorzeczyć, czy też prorokować, ale znam baśnie o forach, gdzie władca zebrał wokoł siebie wiernych poddanych, a reszte ludzi przepędził, nie zatrzymywał nawet tych, którzy byli mu oddani - rzekł wolna droga. I wiecie co? Nie pozostało po żadnym z nich totalnie nic, nawet pamięć. Ludzie tworzą forum, a Wy moi drodzy z ksenofobicznym podejściem do ludzi o nieco odmiennych gustach idziecie w bardzo złą stronę. Dojdzie w koncu do tego, że zostaniecie obwołani kółkiem wzajemnej adoracji. Otwarcie mówie, bo nie boję się powiedzieć głośno, że z miłą chęcią poszukam innego forum, gdzie nie będzie natarczywego totalitaryzmu, bo cenie sobie ponad wszystko swobodę wypowiedzi. Ukłony i różne wyrazy dla przyjazno-otwarto-wesołych towarzyszy wypadów, statecznych i tych bardziej w ruchu. ;)
Buli

Postprzez --orzech-- » środa, 19 marca 2008, 23:06

Wy nadal nic nie rozumiecie. czesc ludzi z tego forum zna sie od dobrych 6 lat... 6 lat lepszych czy gorszych i to własnie te osoby stworzyly to forum... siedzielismy i siedzimy na roznych forach ale wszyscy mamy wspolna wizje forum srtb... a z waszych wypowiedzi mozna bylo by wywnioskowac ze chcecie nas wyjebac z naszego wlasnego forum i rozwijac swoje przemadrzale ego...
--orzech--
srtb crew

Postprzez dave » czwartek, 20 marca 2008, 01:00

to moze ja sie wypowiem bo dotychczas siedzialem cicho. to forum nie jest od tego zeby miec wszystkich tu logujacych sie za kumpli. jest bardzo restrykcyjne i nie przyjmujemy nikogo z otwartymi ramionami. powiem wiecej. rzadko kogo bedzie przyjmowac z otwartymi ramionami. jestem od poczatku istnienia tego forum i mysle ze niektorzy mnie tu trwaia i nie kminia, jest zapewne kilka osob ktore mnie nie trawi ale nikt z forum nie zaklada ze bedzie lubianym. nikt kto mnie nie zna zapewne mnie nie trawi. trudno. ale to forum ma to cos w sobie o czym idzie sie przekonac po dluzszym pobycie tutaj.. moze nie ma wielu entuzjastow ale dla mnie to nawet lepiej, na moje to forum ma jaja i przypuszczam ze nie padnie tak szybko jak zakladacie. niewatpliwie jest najszybsze w miescie bo to mowi sama nazwa tego forum. streetracing team bydgoszcz. pozdrawiam.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez trance » czwartek, 20 marca 2008, 01:51

dave napisał(a):niewatpliwie jest najszybsze w miescie

z tym bym akurat polemizował...zależy jak na to patrzeć...

dave napisał(a):bo to mowi sama nazwa tego forum. streetracing team bydgoszcz

mówić a robić to dwie różne rzeczy...akurat nazwa tylko o tym mówi a nie czyni... :P
Obrazek
trance
Forum Clubber

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic