(Nie)zmieniajmy srtb

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Jarek104 » wtorek, 18 marca 2008, 05:43

--orzech-- napisał(a):ja rzadko jestem mily na zywo... tu czesciej.

...

Toć Ty na żywo jesteś do rany przyłóż :)

Czytam i śmiać mi się chce.. Jeżeli to ma być tylko i wyłącznie o streetracingu to o czyw Wy tu chcecie dyskutować? Jest tylko kilka aut w tym mieście zasługujących na miano szybkich.
No można o nich gadać w kółko, ale ile...

zastanawiam się nad ideą prywatnego forum.. Może i nie głupie.. Było kiedyś coś takiego jak GTR, pamiętacie? ;)
Tylko czy trzeba na każdym kroku pokazywać innym, że uważa się za lepszego od nich.. Brychu, nic do Ciebie nie mam, ale poczytaj czasem swoje posty z punktu widzenia innego człowieka.. A połowa userów czyta pewnie jeszcze z myślą "kurwa, on pewnie nawet nie ma auta a sie zgrywa na racera"

Ale nie przejmujcie się moimi wypocinami, wcześnie jest i może poprostu za stary już jestem ;)
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez kamil_kicio » wtorek, 18 marca 2008, 07:06

tak od dłuższego czasu sobie poprostu czytam to forum nie udzielając sie bo stwierdziełem że i tak nie ma po co bo czasami warna dostane.

powiem szczerze na początku było tu ciekawiej i byla inna atmosfera, troszke sie tutaj popsuło ale to tylko moje zdanie.

poznałem kilku milych ludzi(między innymi Jarka, Rybe i kilku innych) i to mi tutaj wystarczy...

niech wam forum miłym będzie...

pozdro
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Koniu » wtorek, 18 marca 2008, 07:48

--orzech-- napisał(a):a nie uwazasz ze sam fakt ze tak długo dyskutujemy a ty nadal nie dostałeś bana jest dowodem ze nie do konca masz racje piszac te niektore rzeczy?
bo wedlug tego co piszesz brychu juz by Cie dawno powinien za dyskucje ukarac...
ja rzadko jestem mily na zywo... tu czesciej.

a jak sie bardzo martwisz o przyszlosc srtb to idz do kosciola i daj na msze za nas.
a pomysl ile bys mogl dobrych uczynkow uczynic gdybys nie tracil tej nergii na dyskucje z nami...

To, że nie dostałem od Was banana, świadczy o tym, że moje posty wnoszą o wiele więcej niż Ci się wydaje do tej dyskusji... Poprostu od pewnego czasu zarówno mi jak i większości użytkownikom tego forum parę znaczących szczegółów zaczęło przeszkadzać... Każdy siedział cicho, bo panuje tu niepowtarzalny rygor i groźba banana... Ale to jest forum i jak nazwa wskazuje jest to pole do dyskysji... A jak ktoś ma zbyt mocne argumenty i co gorsza dla Was, większość go popiera to już awantura...
Jarek104 napisał(a):Jeżeli to ma być tylko i wyłącznie o streetracingu to o czyw Wy tu chcecie dyskutować? Jest tylko kilka aut w tym mieście zasługujących na miano szybkich.
No można o nich gadać w kółko, ale ile...

Dokładnie o to samo mi chodzi... Bez urazy ale to forum nie jest i nawet nie przypomina streetracerowego... Tutaj 90% użytkowników ma w miarę normalne auta z lekkim Tunem... Piszą o nich i wstawiają, bo je uwielbiają i chcą o nich dyskutować... Zauważcie, że wystarczy z 10-12 tyś. zł na jakiegoś starego kapcia a każdy może być w piewszej piątce jak nie trójce najszybszych... Dociera to do Was :?: Wasza idea streetracingu jest jaknajbardziej dobra, ale zbyt na siłę próbujecie gadać i robić tylko to... A myślicie dlaczego tak mało osób bierze udział w tej dyskusji :?: Bo zaraz polecą warny :idea: Tutaj nie można mieć swojego zdania i być od Was lepszym i mądrzejszym bo to jest poprostu karane...

Weede dyskutujemy na parę stron w miarę inteligentnie, po czym wysyłasz PW, że jak chcę to mogę iść na streetkillers... Mogę zrobić co zechcę, ale jakoś do tej pory kręciło mnie SRTB i było tu o czym pogadać... Zróbcie sobie to prywatne forum, ograniczcie krąg piszących do 5, z których każdy będzie adminem i uprawiajcie sobie Wasz streetracing z uciechą... Acha i wymażcie TEAM z nazwy bo i tak słyszałem tutaj postokroć, że nie jesteście grupą ani żadnych stowarzyszeniem... Jak widać nawet Wy nie lubicie się identyfikować z własną grupą... Pozdro...
Koniu
Super user

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 08:24

trance napisał(a):
--orzech-- napisał(a):brychu juz by Cie dawno powinien za dyskucje ukarac

w tym dziale akurat mu wolno tak dyskutować...

widze ze nie potrafisz czytac całymi zdaniami...

Kończe się udzielac w tym temacie... Bo im bardziej tłumaczę tym bardziej się nakrecacie i wszystko co napisze jest pozywką dla waszej krasomownosci...

A co do cen samochodów z jak ty to powiedziałes z pierwszej 5ki to niestety nie trafiles
ale zyj dalej w przekonaniu ze co nowe to drogie co stare to gownowarte...

Życze szaleńczych emocji z jazdy fabią.
Ostatnio edytowano wtorek, 18 marca 2008, 09:47 przez --orzech--, łącznie edytowano 1 raz
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Koniu » wtorek, 18 marca 2008, 08:29

Ja doskonale czytam ze zrozumieniem... To Ty w kilkuzdaniowej wypowiedzi zaprzeczasz sam sobie... Sorry--orzech--, ale nie chce mi się tutaj z Tobą dyskutować bo temat nie jest ani o mnie ani o Tobie... Widzę znana praktyka mówienia o czymś innym, aby zatrzeć ogólny problem forum jest i teraz wykorzystywana... Choć to prywatne forum, nie chcę uskuteczniać swojej prywaty...
Koniu
Super user

Postprzez Fiveopac » wtorek, 18 marca 2008, 08:58

Bany dostaja pokemony, ktore poczuly swoją potęge mocy popartą tarcza +25 do magii ochronnej kineskopu monitora. Szczeniactwo i noestradyzm bedza zawsze surowo tępione.

Koniu napisał(a):A myślicie dlaczego tak mało osób bierze udział w tej dyskusji :?: Bo zaraz polecą warny :idea:

Ja np sie nie udzielam bo zwichnalem sobie szczeke od ziewania. Na poczatku forum byla identyczna dyskusja jak sie foszki poobrazaly na zakazy pisania i poszly bawic do innej piaskownicy. Od tego czasu forum uroslo 10 krotnie i ma 5x wiecej userow.... nie pierwsza piana nie ostatnia, nie kazdy lubi trzymac poziom. Jest sporo innych for gdzie panuje atmosfera oftopicu i spiewania kumbaya my lord przy wspolnym ognisku... internet jest duzy, nie ma obowiazku istniec tylko na jednym forze, jesli czegos brakuje temu forum, inne fora zapelnią tą luke. Proste. W swietle tego, nie widze sensu tej dyskusji.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Brychu » wtorek, 18 marca 2008, 09:41

Jezu, Wy nic nie rozumiecie. Nikomu nie zależy na tym, aby było tu jak najwięcej userów, żeby było jak najwięcej postów i żeby to forum biło rekordy popularności. Nie startujemy w zawodach na najbardziej "user friendly" forum i właśnie dlatego nikogo specjalnie nie obchodzi, że sobie bijecie pianę. Nie pasuje to nie pisać - no proste jak nie powiem co.

Jarek napisał(a):Brychu, nic do Ciebie nie mam, ale poczytaj czasem swoje posty z punktu widzenia innego człowieka.. A połowa userów czyta pewnie jeszcze z myślą "kurwa, on pewnie nawet nie ma auta a sie zgrywa na racera"

Mój drogi, mam służbowy samochód i wystarczy. Zgrywam się na racera mówisz ? Chodź włożymy do puli po 3.000 zł i śmigniemy na dwa auta np. do Gniezna i z powrotem panie "true life streetracer". Pojadę 70-konnym turbodieslem, kto dojedzie pierwszy zgarnia pulę. Wchodzisz ? Czy Ty idziesz w styling ?
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 09:50

to ja biore moje stare słuzbowe sc 1.1 ;) i wchodze
--orzech--
srtb crew

Postprzez weede » wtorek, 18 marca 2008, 10:16

Koniu napisał(a):Weede dyskutujemy na parę stron w miarę inteligentnie, po czym wysyłasz PW, że jak chcę to mogę iść na streetkillers...

cos Ci sie przewidzialo..co nie zmienia faktu, ze powstalo alternatywne forum, ale osob ktorym tu nie pasuje panujaca atmosfera i jak widzimy po tych malych banerkach latwo tam trafic...
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez gshock » wtorek, 18 marca 2008, 10:27

Brychu napisał(a):Mój drogi, mam służbowy samochód i wystarczy. Zgrywam się na racera mówisz ? Chodź włożymy do puli po 3.000 zł i śmigniemy na dwa auta np. do Gniezna i z powrotem panie "true life streetracer". Pojadę 70-konnym turbodieslem, kto dojedzie pierwszy zgarnia pulę. Wchodzisz ? Czy Ty idziesz w styling ?

wg. mnie to co proponujesz jest nie do przyjecia bo:

Jarek104 napisał(a):Nie podnieca mnie jazda 200kmh/ po mieście ani wyprzedzanie przystankami.. Nie wiem, może poprostu za dużo km w życiu przejechałem i wiem, co oznacza prędkość i co może za sobą pociagnąć..
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » wtorek, 18 marca 2008, 10:31

weede napisał(a):
Koniu napisał(a):Weede dyskutujemy na parę stron w miarę inteligentnie, po czym wysyłasz PW, że jak chcę to mogę iść na streetkillers...

cos Ci sie przewidzialo..co nie zmienia faktu, ze powstalo alternatywne forum, ale osob ktorym tu nie pasuje panujaca atmosfera i jak widzimy po tych malych banerkach latwo tam trafic...

powstalo to forum bo jest o wszystkim i dla wszystkich nie jest to konkurencja dla innych poprostu zyjemy swoim zyciem kazdy ma swoj swiat i tak zostanie
maciej29

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 10:34

no i bardzo dobrze. Nikt z nas tego nie potepia ani nie nikomu niczego nie zabrania. Tylko nie wszyscy potrafia to zrozumiec ze nic na sile.

A ty maciej29 masz sprawne auto? bo jest ktos kto by chcial spradzic swoje maleństwo z Twoim turbognojem.
--orzech--
srtb crew

Postprzez maciej29 » wtorek, 18 marca 2008, 10:45

narazie auto nie jezdzi i suszarki nie ma jesli ogarne wszystko i doladuje nie ma problemu jak dobrze pojdzie w wakacje bedzie

p.s. zdradz mi tajemnice jaki potwor to bedzie :P
maciej29

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 18 marca 2008, 10:53

Koniu, zaczynasz przesadzać. Temat się wyczerpał, wystarczy tej dyskusji. Jest jak jest. Wszystko jest wyjaśnione, itd.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 18 marca 2008, 11:36

nietypowy lecz podobno szybki... zdradze tylko że to RWD i nie jest to moje BMKA.
--orzech--
srtb crew

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic