--orzech-- napisał(a):a nie uwazasz ze sam fakt ze tak długo dyskutujemy a ty nadal nie dostałeś bana jest dowodem ze nie do konca masz racje piszac te niektore rzeczy?
bo wedlug tego co piszesz brychu juz by Cie dawno powinien za dyskucje ukarac...
ja rzadko jestem mily na zywo... tu czesciej.
a jak sie bardzo martwisz o przyszlosc srtb to idz do kosciola i daj na msze za nas.
a pomysl ile bys mogl dobrych uczynkow uczynic gdybys nie tracil tej nergii na dyskucje z nami...
To, że nie dostałem od Was banana, świadczy o tym, że moje posty wnoszą o wiele więcej niż Ci się wydaje do tej dyskusji... Poprostu od pewnego czasu zarówno mi jak i większości użytkownikom tego forum parę znaczących szczegółów zaczęło przeszkadzać... Każdy siedział cicho, bo panuje tu niepowtarzalny rygor i groźba banana... Ale to jest forum i jak nazwa wskazuje jest to pole do dyskysji... A jak ktoś ma zbyt mocne argumenty i co gorsza dla Was, większość go popiera to już awantura...
Jarek104 napisał(a):Jeżeli to ma być tylko i wyłącznie o streetracingu to o czyw Wy tu chcecie dyskutować? Jest tylko kilka aut w tym mieście zasługujących na miano szybkich.
No można o nich gadać w kółko, ale ile...
Dokładnie o to samo mi chodzi... Bez urazy ale to forum nie jest i nawet nie przypomina streetracerowego... Tutaj 90% użytkowników ma w miarę normalne auta z lekkim Tunem... Piszą o nich i wstawiają, bo je uwielbiają i chcą o nich dyskutować... Zauważcie, że wystarczy z 10-12 tyś. zł na jakiegoś starego kapcia a każdy może być w piewszej piątce jak nie trójce najszybszych... Dociera to do Was

Wasza idea streetracingu jest jaknajbardziej dobra, ale zbyt na siłę próbujecie gadać i robić tylko to... A myślicie dlaczego tak mało osób bierze udział w tej dyskusji

Bo zaraz polecą warny

Tutaj nie można mieć swojego zdania i być od Was lepszym i mądrzejszym bo to jest poprostu karane...
Weede dyskutujemy na parę stron w miarę inteligentnie, po czym wysyłasz PW, że jak chcę to mogę iść na streetkillers... Mogę zrobić co zechcę, ale jakoś do tej pory kręciło mnie SRTB i było tu o czym pogadać... Zróbcie sobie to prywatne forum, ograniczcie krąg piszących do 5, z których każdy będzie adminem i uprawiajcie sobie Wasz streetracing z uciechą... Acha i wymażcie TEAM z nazwy bo i tak słyszałem tutaj postokroć, że nie jesteście grupą ani żadnych stowarzyszeniem... Jak widać nawet Wy nie lubicie się identyfikować z własną grupą... Pozdro...