a jaki masz afr? bo mi przy okolo 11 wali z rury czarnym dymem, strzela i wali plomieniami
moze masz kata jeszcze i on dopala co?
a zapomnialem jak to wyglada z punktu widzenia ecu?? nie wpada w jakies bledy jak wchodzi nadcisnienie?? bo rozumiem ze przeplywka sie zamyka
AFR? Hmmm dzis Patryk odkryl ze jego lambda potrafi wyswietlic komunikat "Too Rich" wiec zszedlem ponizej 9
gshock napisał(a):myslisz ze nie za zadki do turbiny??
5 to taka woda do hond chyba.
myslisz ze 40 bedzie ok?? wszystko zalezy od obciazenia termicznego silnika ale z reguly wszyscy wala 50 lub 60. mi np. 50 motula dosc mocno pali tak ze po 5 tys zlewam jak z diesla po 30tys ale ca ma z tym problemy (mala miska 3,5litra).
Jest ok, na razie przez dwa tygodnie upalania praktycznie non stop nie zeszlo nic z miarki, wrecz jestem w szoku.
jakis fajny wydech w planach?? 2.5 cala na 1 tlumikujaki masz tam down pipe
ic chinol?
2,5 to max, beda dwa tlumiki bo cenie sobei cisze przy top down
A teraz jeszcze cieple fotki z testów takim lepsiejszym dżitechem. Czas do 60 mph jest kiepski bo przy 90 km/h mam przymusowa zmiane biegow na trojke.
A to czas na cwiartke, robilem kilka pomiarow, byl lepszy ale ten jest bardzo powtarzalny:
2 sekundy na stosunku do serii przy czysto mechanicznym strojeniu to chyab niezly wynik a bedzie lepiej