Honda NSX

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Brychu » środa, 16 stycznia 2008, 13:51

Spokój mi tu !
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez ruciol » środa, 16 stycznia 2008, 14:11

trance napisał(a):to może chociaż mieć satysfakcję,że komuś podoba się jego auto i chce je sobie sfotografować rozumiesz??
\

dobrze gada polac mu!!! ;)

a najlepiej bedzie jak juz sie skontaktuja obie strony tj srtbowy fotograf :) czyli Kamil i szef kierownik od NSX (nie wnikam jak to sie odbedzie) ... i jak tak sobie pogadaja to chyba najlepiej rozjasni cala sprawe i sie okaze czy fotki zoltego NSX pojawia sie szerszej publice .......... po cichu licze ze uda sie dogadac bo przy dobrym klimacie bedzie niezla galeria NSXa ... powodzonka w zalatwianiu ;)
ruciol
Super user

Postprzez Kamil Wolski » środa, 16 stycznia 2008, 14:15

Spokojnie, ludzie :D Co się załatwi to się załatwi, czego się nie uda tego się nie uda i tyle.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » środa, 16 stycznia 2008, 15:26

trance napisał(a):to może chociaż mieć satysfakcję,że komuś podoba się jego auto i chce je sobie sfotografować rozumiesz??

to raczej tez ma w dupie ;) trance pisz w tematach, w ktorych masz cos konkretnego do powiedzenia
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez KOZI » środa, 16 stycznia 2008, 19:07

Kurwa to Ty tu czegoś nie rozumiesz a nie ja!
Zrozum to, że koleś który sra pieniędzmi ma w dupie to czy jakiś(dla niego) podrzędny fotograf zrobi zdjęcie jego autu i czy przez to się to auto komuś spodoba czy nie!
Bezsensu się w tym temacie kłócić, Ty masz swoje zdanie, że koleś będzie wręcz jeszcze całował po stopach Kamila, że łaskawie zechce zrobić zdjęcie jego auta, ja mam swoje i wszystko w temacie, nie po to on powstał zeby sie teraz w tej kwesti przekomarzac a po to, zeby pomóc Kamilowi w dostepie do właściciela.
Więc Kamil tyle co Ci moge pomóc to jak juz pisałem skontaktuj sie z Tomkiem, on go dobrze zna, jeżeli Tomek sie nie zgodzi to pójdź sam do salonu powiedz o co chodzi i umów się na spotkanie, bo jak pisałem teraz właściciel rzadko bywa na miejscu, może okaże sie, że to jest bardzo miły koleś i nie bedzie problemu ze zdjęciami, nie wiem. Ale smieszy mnie takie zakładanie z góry jak trance ze sie napewno zgodzi i wogole tym podjebie bo bedzie mial mozliwosc zrobienia zdjecia auta ! Jakby nie miał pewnie pełno kontaktow do fotografów chopciażby przez robienie folderów reklamowych itp. itd.
KOZI

Postprzez GaRaż » środa, 16 stycznia 2008, 21:25

KOZI napisał(a):może okaże sie, że to jest bardzo miły koleś i nie bedzie problemu ze zdjęciami

jest strasznie wporzo , wystarczy pojsc , sie umowic i pogadac, nic ta nie sciemniaj tylko powiedz jak jest :) , wszystko w temacie , wedlug mnie do zamkniecia ten temat.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » środa, 16 stycznia 2008, 21:28

Wg. mnie również.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic