trance napisał(a):to może chociaż mieć satysfakcję,że komuś podoba się jego auto i chce je sobie sfotografować rozumiesz??
Kurwa to Ty tu czegoś nie rozumiesz a nie ja!
Zrozum to, że koleś który sra pieniędzmi ma w dupie to czy jakiś(dla niego) podrzędny fotograf zrobi zdjęcie jego autu i czy przez to się to auto komuś spodoba czy nie!
Bezsensu się w tym temacie kłócić, Ty masz swoje zdanie, że koleś będzie wręcz jeszcze całował po stopach Kamila, że łaskawie zechce zrobić zdjęcie jego auta, ja mam swoje i wszystko w temacie, nie po to on powstał zeby sie teraz w tej kwesti przekomarzac a po to, zeby pomóc Kamilowi w dostepie do właściciela.
Więc Kamil tyle co Ci moge pomóc to jak juz pisałem skontaktuj sie z Tomkiem, on go dobrze zna, jeżeli Tomek sie nie zgodzi to pójdź sam do salonu powiedz o co chodzi i umów się na spotkanie, bo jak pisałem teraz właściciel rzadko bywa na miejscu, może okaże sie, że to jest bardzo miły koleś i nie bedzie problemu ze zdjęciami, nie wiem. Ale smieszy mnie takie zakładanie z góry jak trance ze sie napewno zgodzi i wogole tym podjebie bo bedzie mial mozliwosc zrobienia zdjecia auta ! Jakby nie miał pewnie pełno kontaktow do fotografów chopciażby przez robienie folderów reklamowych itp. itd.