przez sylvietti » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 11:34
MP, nie znam Cię osobiście, ale może odpuść chłopaku ? założę się, że wracasz tam, skąd Cię wyrzucono po to, by pokazać, że jednak jesteś fajny elo młodzieżowy i w ogóle, ale może zamiast siać zamęt to warto na trochę zamilknąć ? znasz takie przysłowie, że mowa jest srebrem a milczenie złotem ?
wstawianie tutaj auta, które już sprzedałeś i auta, które być może sprzedasz jest trochę nielogiczne, i jak dla mnie, trochę dla lansu. zabawa pt " patrzcie, jaką miałem zajebistą prelude i jakiego mam zajebistego crxa, nie sprzedam go, ale warto narobić trochę szumu wokół tego" ?
nie mam na celu zjebywania Cię, i może nawet nie powinnam Cię oceniać, skoro sama nie pokazałam tutaj żadnego auta, którym jeździłam (bo nie mam na chwilę obecną takiej potrzeby) i udzielam się tutaj tylko sporadycznie, ale każdy ma prawo do opinii.
może zamiast kombinować po prostu pokaż nam czym jeździsz ? pochwal się ale w zdrowy sposób, pokaż, że jesteś dumny ze swojego autka, bez siania zamętu, a na pewno znajdzie się ktoś kto Ciebie doceni i spojrzy z dobrej strony na Ciebie..
shut up and drive.