CRX EE8 VTEC = KIK ESSSSSSSSSSSSSSSS

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 11:02

Fiveopac napisał(a):O qwa, cud noworoczny, Sławek zgadza sie z Dawidem :mrgreen:

a czy kiedy kolwiek bylo cos nie tak? Five krecisz dym hehe.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez sylvietti » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 11:34

MP, nie znam Cię osobiście, ale może odpuść chłopaku ? założę się, że wracasz tam, skąd Cię wyrzucono po to, by pokazać, że jednak jesteś fajny elo młodzieżowy i w ogóle, ale może zamiast siać zamęt to warto na trochę zamilknąć ? znasz takie przysłowie, że mowa jest srebrem a milczenie złotem ?

wstawianie tutaj auta, które już sprzedałeś i auta, które być może sprzedasz jest trochę nielogiczne, i jak dla mnie, trochę dla lansu. zabawa pt " patrzcie, jaką miałem zajebistą prelude i jakiego mam zajebistego crxa, nie sprzedam go, ale warto narobić trochę szumu wokół tego" ?

nie mam na celu zjebywania Cię, i może nawet nie powinnam Cię oceniać, skoro sama nie pokazałam tutaj żadnego auta, którym jeździłam (bo nie mam na chwilę obecną takiej potrzeby) i udzielam się tutaj tylko sporadycznie, ale każdy ma prawo do opinii.

może zamiast kombinować po prostu pokaż nam czym jeździsz ? pochwal się ale w zdrowy sposób, pokaż, że jesteś dumny ze swojego autka, bez siania zamętu, a na pewno znajdzie się ktoś kto Ciebie doceni i spojrzy z dobrej strony na Ciebie..
shut up and drive.
sylvietti
User

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 11:53

Jak widać od lansowania się mam swoich ludzi, którzy prosza mnie o zdjęcia i dane auta, więc JA nie mam takiej potrzeby, oni jak widać tak :lol:

Cała rzecz rozbija sie o to, że większość ludzi jezdzi pospolitymi autami i w takich autach mozna wybierać w h... I Ci ludzie nie rozumieją, że zadbanego egzemplarza EE8/EE9/DC2 trzeba szukać nieraz nawet rok, ja swojego szukałem prawie pół roku, zwiedziłem pół Polski BEZ SENSU bo chciałem kupić metodą " dobrze i tanio " a tak się NIE DA. Jak coś jest dobre, to ma swoją cenę i tyle. I właściciele civiców, które stoją na każdym skrzyżowaniu, czy jakichś śmiesznych seatów, czy peugeot'ów tego po prostu nie zrozumieją, bo dla nich to chore wydać dwa razy tyle za auto, które można kupić za połowę mniej :lol:
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez Mycha » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:16

ja np.interesuje sie crx-sami od dobrych 3-4 lat.Mialem pare egzemplarzy fatk ze nie ee8 :) Masz racje co do tego ze ee8 ciezko zdobyc w dobrym stanie ale chcialem Ci kolego przypomniec ze nikt tu sie ceny nie czepia i duzo osob w forum ma duzo lepsze auta i drozsze niz Twoje ee8.A tak na marginesie to opowiadasz niezwykle historie jak to ty sie najezdziles po polsce i chciales kupic tanio . To przyznaj sie kolega z forum srtb ile zaplaciles za auto bo ja mam wiadomosci od osoby od ktorej kupowales i chyba naliczyles sobie za eksplatowanie auto drugie tyle :LOL:
Mycha
User

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:23

Mycha tak naprawde za ile kupiłem wiem tylko ja i poprzedni właściciel. Wiem, ze krążą historie i wiem, ze dużo osób w nie wierzy, bo to duża sensacja jest i w ogóle ale mi to szczerze mówiąc wisi. Jak było wiem ja i poprzednik i tyle ;) A za ile była wystawiona pewnie wiesz, a jak nie wiesz, to ostatnio znalazłem jakies swiatowe archiwum stron www to poszukaj i wklej tu nam oficialnie linka bo czymś przecież musisz sie wykazać.

Jezeli nikt nie czepia się ceny to powiedz czego się czepiają. Dałem informacje, ze za 2-3 miesiące będe sprzedawał auto. Jak ja kupywałem CRX'a to sam chciałbym, zeby ktoś takie info wystawił. Na początku nastawiałem się na ED9 i bym kupił, ale kuzyn ze Śląska powiedział mi o tym CRX'ie i przeczekałem sprawę.

A te osoby, które mają fajne, drogie i dobre auta w tym temacie krzyczą najmniej.
MP
Frequent User

Postprzez Mycha » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:31

oj sporo osob sie wypowiedzialo :) nie bede tu przedstawial poprzedniej ceny bo tu nie o to chodzi ale nie mow ze 20tys to jest dobra cena bo za 20tys.mozna kupic ee8 naprawde bezwypadkowa itd. ale tu nie o to chodzi :) ludzie na forum czepiaja sie bo jak moze dac ogloszenie "MOZE sprzedam jeszcze NIE WIEM". uwierz mi ze gdyby tego zdania nie bylo nie zrobilby sie taki dym.Takie jest przynajmniej moje zdanie.Po prostu to jest zupelnie niepotrzebne ogloszenie.Gdzies napisales ze wystawiasz juz teraz zeby ktos mogl uzbierac kase...po pierwsze to nikt chyba nie da tyle za to auto a po drugie jak sie znajdzie jelen i uzbiera a ty powiesz...hmmm jednak nie sprzedaje...pomysl na drugi raz i nie wystawiaj ogloszen ktore nie dotycza sprzedazy tylko "gdybania"
Mycha
User

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:36

O to czy się zgłaszają to się nie bój. Pozatym każdy kto wystawia auto, może powiedzieć, ze jednak nie sprzedab bo ... Ja to napisałem bo tak mi się widziało i już. Mam prawo. Jak widac, niektórzy ludzie potrafią zrozumieć o co chodzi w takim ogłoszeniu i piszą do mnie NORMALNIE. Strzelam, ze na kilku forach około 200 osób pisze, bo tak jest fajnie bo każdy może sobie poszczekac na Haro bo to jest modne i trendi. Mi to wisi, ogłoszenie dotarło do pewnej grupy osób, taki był mój cel, został osiągnięty i się z tego cieszę. Pozdro

Ps. Pewnie jestes na forum CRX'a to zapytaj się prawdziwego oszusta ( pewnie wiesz kogo ) za ile kupił swoje " baby blue ". Za tyle za ile on kupił, po prostu chodzą dobre EE8 i tyle.
MP
Frequent User

Postprzez Mycha » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:37

samochod po strzale w przod .sprowdzaona z niemiec przez grzeska z cieszyna (rozbita
) nie znam nicku z forum ale jest zal;ogowany lub inaczej byl .silnik podobno zdrowy ?? cos tam sobie pila troszke nie zaduzo podobno :) co do reszty sie nie dopytywalem

wiem bo intereswoalem sie swojego czasu tym autem ale odpuscilem :) poszla do haro ta igielka za 11tys lub troszke m,niej juz nie pamietam dokaldnie

haro -gdzie te walki ,kolektory turbo doladowania i inne [czlonek meski] muje
spalanie 8.5l przy palowaniu :rotfl2: :rotfl2:

pisze zeby ktos sie zajaral na ta ee8 i zeby haro nie zarobil za duzo :dupa: a bzes doiwestowal

"Wypowiedz jednego z kolegow z forum crx (celmix)
Mycha
User

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:39

Wiem, ta wypowiedź krąży już po kilku forach. Oczywiście każdy zna moje auto lepiej niż ja. Na hondateambydgoszcz nawet jestem oszustem i krętaczem, musze połazic jeszcze po kilku forach bo pewnie byłem na ksieżycu a jeszcze o tym nie wiem.
MP
Frequent User

Postprzez gshock » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:46

Mycha napisał(a):samochod po strzale w przod

a mial byc prosty jak sik weza :lol:
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Mycha » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:46

po prostu zrozum ... nie chodzi o ogloszenie tylko o FORME w jakiej zostalo napisane.Wiesz co jest przykre?ze nie potrafisz zrozumiec i przyznac sie do bledu...no ale spoko brni w to w co wierzysz :)
Mycha
User

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:50

Forma jest taka, zeby dotarła do tej grupy osób do jakiej miała dotrzeć. Ale jeśli sprawa się tak rozwinęła to moze ja nawet nie będę musiał sprzedawać tego samochodu :lol:
MP
Frequent User

Postprzez Brychu » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:53

Ale jeśli sprawa się tak rozwinęła to moze ja nawet nie będę musiał sprzedawać tego samochodu

No ba, jak Ci wszyscy wypłacą odszkodowania to na nowego Type-R starczy jak nic.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez MP » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 12:58

Nie - auto będzie tak znane, że klienci sami będa chcieli, żebym sprzedał :lol:
MP
Frequent User

Postprzez Mycha » poniedziałek, 7 stycznia 2008, 13:16

masz racje :D auto zostalo pocisniete na kazdym forum :D rzeczywiscie dobra slawa <hahaha>
Mycha
User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic