ESSEN MOTOR SHOW 2007

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez FELIPE » środa, 5 grudnia 2007, 20:43

dzień drugi juz uploadowałem, edytowałem posta

osobiście tyle prosiaków na raz nigdy nie widziałem, w DE porsche jest taką codziennością jak u nas Matiz :) te auta przestały na mnie robić jakiekolwiek wrażenie...

Ferrari dalej było "rarytasem", a więcej czasu poświeciłem tylko AM DB9, Maybachowi od Brabusa, Mustangowi Cabrio z 66 a Michał zachwycał się RR Phantomem i RS4 Cabrio
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » środa, 5 grudnia 2007, 22:02

takich targów w Polsce to na pewno szybko nie zobaczymy.... Przepych i wszechobecne bogadztwo jest wszędzie. Dobre zdjęcia, dobre targi. W kilku autach mi się nie podobały tylko te ogromne skrzydła z tyłu, a reszta jest super
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Koniu » środa, 5 grudnia 2007, 22:25

Nie no miód malynka :) Extra furki i nie tylko ;)
Koniu
Super user

Postprzez FELIPE » środa, 5 grudnia 2007, 22:38

jadąc na targi spodziewałem się dużej imprezy, ale to co zobaczyłem zaskoczyło mnie zupełnie... po całej nocy w trasie, najpierw autem do Wawy, potem samolotem nie byliśmy ani trochę zmęczeni, taka podnieta :) potem 6h pieszo po terenie targów:

dla przykładu pierwsza hala - stoiska producentów aut - Porsche, Audi, VW, Skoda, Ford, Opel, Volvo a przy nich mniejsze prezentacje tunerów np. ABT, Irmscher. Samo stoisko Audi było większe niż cała Łuczniczka, nie zabrakło miejsca dla żadnego flagowego modelu nowe A4, S3, RS4, S5, RS6, A6 allroad Q, S8, Q7, R8, TT

poza największą halą zdążyliśmy jeszcze obejść dwie największe hale z cześciami, kończąc pierwszy dzień zwiedzania nie mieliśmy za sobą nawet połowy całkowitej powierzchni wystawowej

drugi dzień odpuściliśmy sobie hale, w których odbywał się zwyczajny handel, w nich w przeciwieństwie do reszty panował straszny bałagan, typowy jarmark a ceny raptem 10-15% niższe niż detal, aktrakcyjne być może dla klienta końcowego, niestety nie dla nas...

brakowało mi car audio... zupełnie odwrotna tendencja niz na imprezach lokalnych :) demo cary jeśli już były to na stoiskach firm np. z felgami a sprzęt audio był tłem, który miał przy okazji reklamować daną markę np. demorar ALPINE na stoisku TOYO

zdobyliśmy mnóstwo kontaktów, połowa wystawców z grupy "części i akcesoria" nie ma dilera w PL, mam nadzieję, że pierwsze owoce naszej wycieczki będą już na początku nowego roku widoczne w naszej ofercie...

trzeci dzień przeznaczyliśmy sobie na zakupy, powrót do zdrowia (dwa wieczory ostrego testowania niemieckiego browara), pakowanie... był problem, żeby zabrać się z powrotem do PL same katalogi ważyły ok 20kg :) na targi już nie pojechaliśmy, bo zanim się zebraliśmy do kupy zostały nam max dwie godziny wolnego czasu przed odlotem do Wawy
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » środa, 5 grudnia 2007, 22:43

Łączyć przyjemne z pożytecznym - zawsze tak chciałem.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez ravestation » czwartek, 6 grudnia 2007, 10:45

zajebista impreza, szkoda, że w PL jeszcze dłuuuugo takiej nie zobaczymy... :(

pogratulować tego co napisał Brychu,

Łączyć przyjemne z pożytecznym - zawsze tak chciałem.

ehhh
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez weede » czwartek, 6 grudnia 2007, 18:57

zdjecia w galerii srtb w 2 częsciach - warto poszukać ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Poprzednia strona

Powrót do Zdjęcia