Gokarty pod Tesco

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Aniołek » środa, 28 listopada 2007, 22:51

KOZI napisał(a):Erdi tak by było najlepiej ale własnie chodzi o tą granice miedzy lekkim spychaniem a faulem, nie da sie tego zinterpretowac i kazdy bedzie sie klocil a jak znowu si eznajdzi ektos taki jak doodiego kolega to tym razem sie moze to gorzej skonczyc :| no ale najlepiej bybylo jakby faktycznie ktos sedziowal ale z praktyki wiem ze i tak sie wszyscy beda klocic potem, z drugiej stronynie mzoe tez byc wolna amerykanka bo sie wszyscy pozabijaja sam juz nie wiem co lepiej. ja moge byc przekupnym sedzią(50zł od decyzji) :lol:

PS.
Aniołek dobry masz sprzęt ale ja też buzer miałem i mi nie pomógł :cry: Właśnie wróciem od lekarza i mam za długa śrube w ręce i pzrez to nie mogę jej podnosic, fajnie :?

Wiem , wiem rozsadek przedewszystkim i żaden buzer nie pomoże jak sie przesadzi. Co do głównego tematu to coś mało chetnych widze na liście , a co do sendziowania to róbcie jak chcecie mnie jest wszystko jedno byle wszyscy mieli te same zasady , za hu.. nie odpuszcze jak ktos bedzie jechał nie fer , jesli bedzie celowo spowalniał poczekam aż nadazy sie okazja i na zakrecie kolo dostanie maxa co można dostac od rywala.

Osobiscie uważam ze taka jazda nie ma absolutnie żadnego sensu , bo spotykamy sie po to żeby sie dobże bawic i w gronie znajomych spedzić fajnie troche czasu..

Niedawno jezdziłem po torze Poznań było 35 samochgodów spotkanie nazywało sie ALT - "amatorska liga torowa " miałem 19 czas , nie do pomyslenia jest na takiej imprezie żeby ktoś złośliwie przyszkadzał na torze innemu zawodnikowi , natychmiast byłby wkluczony z imprezy i tak jest na kazdej zorganizowanej jakiejkolwiek imprezie motorowej na całym swiecie.

Decydujcie - oby wszyscy mieli równo.

Ja tak sie udzielam a sam nie mam pewności że przyjade do ok 13 jestem w pracy wiec pewnie na 14 bym dojechał, właściwie to o której ma sie zacząć.
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez ERDII » środa, 28 listopada 2007, 23:03

to jak robimy?? uwazam ze fajniej byloby zrobic zawody w dwie druzyny. mysle ze nie trzeba robic klasyfikacji mlodych i starych. kazdy zdaje sobie chyba sprawe gdzie bardziej pasuje.(tylko zeby ktos tu nie pisal ze byl na 10spotach scigal sie 7razy i nalezy do seniorow srtb. hehe)

mlodzi kogo nominujecie na swojego kapitana?? powinien on ustlic sklad, pary, i kto w jakim biegu jedzie. ilosc biegow proponuje np.8-10 jesli zdazymy zrobimy jak na zuzlu 15. w przypadku roznicy 6punktow mozna zastosowac rezere w postaci duzego kartinga. reszte trzeba by ustalic.

mysle, ze bedzie to ciekawsza forma zawodow.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Kamil Wolski » środa, 28 listopada 2007, 23:26

Ja się nie mogę zdeklarować bo mam w weekend egzaminy a nie znam jeszcze godzin.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ERDII » czwartek, 29 listopada 2007, 10:20

to zrobimy mecz w niedziele jak w planie ale np. ok 19?? wtedy wszystkim bedzie pasowalo. Kamil zglaszasz swoja kandydature na trenera "mlodych"??
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 29 listopada 2007, 10:30

Haha zapomnij :D nigdy na gokartach nie jeździłem ;) A co i jak powiem dopiero jak poznam godziny.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Fifi » czwartek, 29 listopada 2007, 17:43

Kamil rób fotki :D
Fifi

Postprzez Aniołek » sobota, 1 grudnia 2007, 08:16

czuje ze nic z tego nie wyjdzie
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Jarek104 » sobota, 1 grudnia 2007, 09:15

tez tak cos czuje.. forum wczoraj caly dzien lezalo, zreszta jest za malo chetnych. moze przelozmy to na okres po Świętach...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez STELMI » sobota, 1 grudnia 2007, 11:03

ja bym nie prekładał. Niech się wypowie reszta chętnych, to wtedy dzisiaj zadzwonię lub nie w celu rezerwacji
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Fifi » sobota, 1 grudnia 2007, 11:45

nadal jestem chetyn wiec ja też bym nie przekładał. najwyżej pojeździmy bez podziału na team'y
Fifi

Postprzez ravestation » sobota, 1 grudnia 2007, 12:13

ja jednak wybywam do Poznania STELMI i kurcze nie dam rady :/
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez GaceK » sobota, 1 grudnia 2007, 12:38

ja odpadam mam wyjazd :/
GaceK

Postprzez tomi » sobota, 1 grudnia 2007, 14:52

niestety tez odpadam :/
tomi
Forum Killer

Postprzez dave » sobota, 1 grudnia 2007, 15:21

mi tez sie nie chce