KOZI napisał(a):Erdi tak by było najlepiej ale własnie chodzi o tą granice miedzy lekkim spychaniem a faulem, nie da sie tego zinterpretowac i kazdy bedzie sie klocil a jak znowu si eznajdzi ektos taki jak doodiego kolega to tym razem sie moze to gorzej skonczycno ale najlepiej bybylo jakby faktycznie ktos sedziowal ale z praktyki wiem ze i tak sie wszyscy beda klocic potem, z drugiej stronynie mzoe tez byc wolna amerykanka bo sie wszyscy pozabijaja sam juz nie wiem co lepiej. ja moge byc przekupnym sedzią(50zł od decyzji)
![]()
PS.
Aniołek dobry masz sprzęt ale ja też buzer miałem i mi nie pomógłWłaśnie wróciem od lekarza i mam za długa śrube w ręce i pzrez to nie mogę jej podnosic, fajnie
Wiem , wiem rozsadek przedewszystkim i żaden buzer nie pomoże jak sie przesadzi. Co do głównego tematu to coś mało chetnych widze na liście , a co do sendziowania to róbcie jak chcecie mnie jest wszystko jedno byle wszyscy mieli te same zasady , za hu.. nie odpuszcze jak ktos bedzie jechał nie fer , jesli bedzie celowo spowalniał poczekam aż nadazy sie okazja i na zakrecie kolo dostanie maxa co można dostac od rywala.
Osobiscie uważam ze taka jazda nie ma absolutnie żadnego sensu , bo spotykamy sie po to żeby sie dobże bawic i w gronie znajomych spedzić fajnie troche czasu..
Niedawno jezdziłem po torze Poznań było 35 samochgodów spotkanie nazywało sie ALT - "amatorska liga torowa " miałem 19 czas , nie do pomyslenia jest na takiej imprezie żeby ktoś złośliwie przyszkadzał na torze innemu zawodnikowi , natychmiast byłby wkluczony z imprezy i tak jest na kazdej zorganizowanej jakiejkolwiek imprezie motorowej na całym swiecie.
Decydujcie - oby wszyscy mieli równo.
Ja tak sie udzielam a sam nie mam pewności że przyjade do ok 13 jestem w pracy wiec pewnie na 14 bym dojechał, właściwie to o której ma sie zacząć.