Bydgoska akcja - spot

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez x-skyler » wtorek, 16 października 2007, 23:30

Koniu napisał(a): Ale z całym szacunkiem ale konia :mrgreen: z wozem jak załatwicie zezwolenie od policji na zorganizowanie przejazdu zorganizowanej grupy przez miasto... Policja musi wtedy zamknąć i zabezpieczyć dany odcinek drogi...

Masz racje ale doszliśmy do wniosku ze lepiej bedzie jak wszystko odbędzie sie na parkingu łuczniczki. Po dzieciaki pojedzie delegacja najłądniejszych (najciekawszych, najzabawniejszych ... cokolwiek :)) aut i zabierze dzieciaki na łuczniczeka tam jest wiecej miejsca na ewentualne zabawy :) Bo jesli miało być to na terenie osrodka to bylibyśmy zmuszenie na ograniczenie ilosci aut np po 10 aut z klubu co mija sie z celem ... Ktoś bedzie 11 a my przecież nie powiemy "Panu podziękujemy...."

Jesli pojedzie delegacja skłądajaca sie max z 20 aut to bez przesady nie zakorkujemy miasta a z resztą mozna te 20 aut wypuścić z taktowaniem co 3 min i problemu brak :)
Ostatnio edytowano wtorek, 16 października 2007, 23:38 przez x-skyler, łącznie edytowano 1 raz
Najlepsze neony LED pod auto i do auta
---> http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6023110 <---Obrazek
x-skyler
User

Postprzez raf1k » wtorek, 16 października 2007, 23:37

x-skyler napisał(a):Po dzieciaki pojedzie delegacja najłądniejszych (najciekawszych, najzabawniejszych ... cokolwiek :) ) aut

nie musimy sie oczywiscie tego az tak bardzo trzymac:P nie bedzimey porzeciez zmuszali kogos kto ma fajne akuto zeby pojechal po dzieciaki jelsi nie bedize chical... znajdziemy chetnych ktorzy podskocza i gitara gra :)
raf1k
User

Postprzez x-skyler » wtorek, 16 października 2007, 23:43

raf1k napisał(a):nie musimy sie oczywiscie tego az tak bardzo trzymac:P nie bedzimey porzeciez zmuszali kogos kto ma fajne akuto zeby pojechal po dzieciaki jelsi nie bedize chical... znajdziemy chetnych ktorzy podskocza i gitara gra

Oto sie nie martwie na pewno włąsciciele najłądniejszych autek będą chętni do współpracy ale oczywiscie nic na siłę ....

Koniec watku bo sie rozwodzimy niepotrzebnie.

Jutro z Kostkiem jedziemy w te 2 miejsca.

Więc dam znać jak wyglądaja sprawy prawne :)
x-skyler
User

Postprzez pheonix » środa, 17 października 2007, 07:04

Sory za wtracanie sie ale wiecie ze dzieci ponizej jakiegos tam wrostu i wieku musza jezdzic w fotelikach :?:
pheonix
Super user

Postprzez Koniu » środa, 17 października 2007, 07:21

No właśnie jest wiele kwestii do omówienia... A to, że wszystko będzie na parkingu Łuczniczki to oznacza, że Policja będzie zbędna :?: A jak osoba decyzyjna w Łuczniczce odmówi :?: Sprawa fotelików jest też bardzo ważna... Wydaje mi się też, że dyrektor nie weźmie na siebie odpowiedzialności za przewóz dzieciaków naszymi autami... Wiem, że wizje mam katastroficzną, ale realną... Dajcie dziś znać co i jak bo jutro już czwartek :roll: A tak na marginesie jakie kluby z Bydgoszczy zadeklarowały przyjazd :?:
Koniu
Super user

Postprzez Koniu » czwartek, 18 października 2007, 14:35

I ciiiiisza... Jakby tego było mało kurewsko się rozpadało :evil: Jutro piątek i jak znam życie nic jeszcze nie ustalone :evil:
Koniu
Super user

Postprzez weede » czwartek, 18 października 2007, 15:05

Koniu napisał(a):jak znam życie nic jeszcze nie ustalone :evil:

dołaczyles do forum 2 pażdziernika(topic jest od września) i juz takie ogłoszenia...troche jednak się zastanów. Koniec OT - czekamy na krok chłopaków
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez x-skyler » czwartek, 18 października 2007, 16:59

Wczoraj byliśmy o 17 (wcześniej nie mogliśmy być - zajęcia) okazało sie ze do 15 jest osoba odpowiadajaca za organizje imprez.

Kostek dziś był i rozmawiał z człowiekiem odpowiedzialnym za organizje impez(ja nie moglem).

Zgoda zostałą prawie zatwierdzona, nie poniesiemy zadnych kosztów jesli nie bedziemy nie bedziemy kozystali z ich energi itp. a nie bedziemy :)

Musi to zatwierdzic jeszcze dyrek łuczniczki.

Powiem Wam szczerze ze odechciewa sie wszystkiego. Naprawde zalezy nam na tym ale rezultatów nie widac cały plan sie wali ... tzn nie tyle co sie wali lecz przeciaga sie w czasie. Raczej zdązymy z zoorganizowaniem tego ale nie wiem czy sie wyrobimy z naglośnieniem tego na innych forach - wiadomym jest ze info musimy podać z kilkodniowym wyprzedzeniem.

Wg. mnie robimy wszystko tak jak powinno być, faktem jest ze tylko wczoraj miała byc łuczniczka załatwiona ale wcześniej nie mogliśmy być niz o 17.
Ostatecznie byśmy woleli przesunac termin na niedziele w następnym tygodniu - tylko jestem swiadomy tej pogody ... to jest w tym wszystkim najgorsze ...

Tak tak możecie pisać ze nawaliliśmy ze organizatorzy do d .... spoko rozumiem Wasze zdanie ... niestety .... to nas nie przerosło tylko przygotowanie takiego spotu musi potrwać.
x-skyler
User

Postprzez Koniu » czwartek, 18 października 2007, 17:59

Moim zdaniem i tak jest już za późno na nagłaśnianie imprezy... Nie wiem na czym teraz stoimy... A nie można zrobić tak: ( zaraz mnie zlinczują )
W sobotę tak o 17:00 zrobić zlot, zebrać się na Łuczniczce ( nielegal- nie pierwszy raz ), zrobić przelot przez miasto i polecieć na pas do Koronowa... Dzieciaczków z domu dziecka możemy przecież odwiedzić w innym terminie... Dlaczego chcemy upiec dwie pieczenie na jednym ogniu... I niech nikt nie pomyśli, że nie chcę dać radości tym dzieciakom, lub od tego odbiegam... O ile mi wiadomo to zlot miał na celu integrację streetracerów, fanów tuningu i klubów tuningowych w Bydgoszczy... I tak przez tygodnie do dziś nie ma żadnych konkretów odnośnie organizacji i powiązania zlotu z wizytą w domu dziecka... Jest tyle niewiadomych... Nikt nie pozwoli zabrać Nam dzieciaków bez zabezpieczenia Policji lub innych służb... Nikt kto będzie i jest za nie odpowiedzialny... Nie ma pomysłu na zabawy, na podwiezienie, nie ma zaplecza itp... Zachęcam Was koledzy i koleżanki do czynnego udziału w tej dyskusji, bo czasu coraz mniej... Mam dobre chęci, więc blagam nie orajcie mnie tylko piszcie coś, co wniesie do tematu
Gorąco pozdrawiam
Koniu
Koniu
Super user

Postprzez MP » czwartek, 18 października 2007, 18:40

A może w ogóle wizyte w domu dziecka odłożyć

a) na gwiazdke

b) na wiosne i zorganizowac tor kartingowy, lub zawody na gokartach.

Własnie, może by po prostu zabrać je na gokarty ? Jak by była jakaś ściepa na to, to nawet ja bym sie zrzucił.

Ps. W taką pogode i tak dzieciaki nie zobacza nic więcej oprócz upartolonych od błota i brudu kilkudzieisęciu samochodów. A czy będa się cieszyć z drobnych upominków to sprawa dyskusujna. Wg mnie lepiej zrobić to co napisałem wyżej.
MP
Frequent User

Postprzez pheonix » czwartek, 18 października 2007, 18:44

No pomysl z gokardami baja.
Ale...
No wlasnie... Z malym dzieckiem nie bedzie problemu posadzisz na kolana i zrobisz kilka kólek i bedzie skakalo z radosci a co z dzieciakiem co ma kilkanascie lat :?:

No sory za pesymizm ale takie sa realia...
pheonix
Super user

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 18 października 2007, 19:11

Koniu napisał(a):W sobotę tak o 17:00 zrobić zlot, zebrać się na Łuczniczce ( nielegal- nie pierwszy raz ), zrobić przelot przez miasto i polecieć na pas do Koronowa...

Sobota - spot RC
Niedziela - wyścigi
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Koniu » czwartek, 18 października 2007, 19:15

Kamil Wolski napisał(a):Sobota - spot RC

To oznacza, że na "zlot integracyjny" nie przyjeżdżacie :?:
Koniu
Super user

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 18 października 2007, 19:16

W tej chwili NIC o nim nie wiadomo, więc nie pytaj mnie czy przyjeżdżamy...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » czwartek, 18 października 2007, 20:36

Koniu napisał(a):Kamil Wolski napisał/a:
Sobota - spot RC

To oznacza, że na "zlot integracyjny" nie przyjeżdżacie

na tą chwilę takiego zlotu nie ma
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Poprzednia stronaNastępna strona