Wczoraj byliśmy o 17 (wcześniej nie mogliśmy być - zajęcia) okazało sie ze do 15 jest osoba odpowiadajaca za organizje imprez.
Kostek dziś był i rozmawiał z człowiekiem odpowiedzialnym za organizje impez(ja nie moglem).
Zgoda zostałą prawie zatwierdzona, nie poniesiemy zadnych kosztów jesli nie bedziemy nie bedziemy kozystali z ich energi itp. a nie bedziemy
Musi to zatwierdzic jeszcze dyrek łuczniczki.
Powiem Wam szczerze ze odechciewa sie wszystkiego. Naprawde zalezy nam na tym ale rezultatów nie widac cały plan sie wali ... tzn nie tyle co sie wali lecz przeciaga sie w czasie. Raczej zdązymy z zoorganizowaniem tego ale nie wiem czy sie wyrobimy z naglośnieniem tego na innych forach - wiadomym jest ze info musimy podać z kilkodniowym wyprzedzeniem.
Wg. mnie robimy wszystko tak jak powinno być, faktem jest ze tylko wczoraj miała byc łuczniczka załatwiona ale wcześniej nie mogliśmy być niz o 17.
Ostatecznie byśmy woleli przesunac termin na niedziele w następnym tygodniu - tylko jestem swiadomy tej pogody ... to jest w tym wszystkim najgorsze ...
Tak tak możecie pisać ze nawaliliśmy ze organizatorzy do d .... spoko rozumiem Wasze zdanie ... niestety .... to nas nie przerosło tylko przygotowanie takiego spotu musi potrwać.