Bydgoska akcja - spot

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaRaż » czwartek, 11 października 2007, 14:51

kurde , akcja jest przewrotna i zagmatwana niczym w wenezuelskim serialu :) :P ;) , troszke sie juz pogubilem , to w koncu jest cos w ten week czy nie ma :P ;). Jak chcecie to moge walnac na naszym serwie jednego html z informacja o spocie by info bylo w jednym miejscu (tyle to moge zrobic dla tej akcji :) )
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez raf1k » czwartek, 11 października 2007, 17:40

Widze ze znowu wymiana zdan poszla... Panowie czas mija a pomysly stoja w miejscu... Powiem szczerze ze teraz nie wiem juz jak ten temat ugrysc zeby dostal rece i nogi...

GaRaż napisał(a):Jak chcecie to moge walnac na naszym serwie jednego html z informacja o spocie by info bylo w jednym miejscu (tyle to moge zrobic dla tej akcji )

Pomysl fajny ale nabierze on ses jesli zostanie ustalony pozadny plan dzialania... bo narazie to naprawde jest wielkie nic i sama niewiadoma... Ma ktos jakis pomysl na plan akcji?
raf1k
User

Postprzez STELMI » czwartek, 11 października 2007, 17:45

raf1k napisał(a):Ma ktos jakis pomysl na plan akcji?

a to my organizujemy czy Ty?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 11 października 2007, 18:20

raf1k napisał(a):Widze ze znowu wymiana zdan poszla... Panowie czas mija a pomysly stoja w miejscu... Powiem szczerze ze teraz nie wiem juz jak ten temat ugrysc zeby dostal rece i nogi...

GaRaż napisał(a):Jak chcecie to moge walnac na naszym serwie jednego html z informacja o spocie by info bylo w jednym miejscu (tyle to moge zrobic dla tej akcji )

Pomysl fajny ale nabierze on ses jesli zostanie ustalony pozadny plan dzialania... bo narazie to naprawde jest wielkie nic i sama niewiadoma... Ma ktos jakis pomysl na plan akcji?

Może sobie już odpuścimy ten temat co? SRTB będzie chciało to pojedzie do dzieciaków, ale wtedy kiedy będzie powód (może święta?) a nie teraz na siłę wymyślanie co by można było zrobić żeby było fajnie. Pomysł był, ale wszystko się spieprzyło, Organizatorem był BCC, wycofał się, więc koniec, dajcie już spokój bo nic dobrego z tego nie wyniknie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez qrax » czwartek, 11 października 2007, 18:21

wyjasnione, wiec zamykam temat.
qrax
Super user

Postprzez KOZI » czwartek, 11 października 2007, 19:15

A Ty jesteś moderatorem, że zamykasz temat?? Śmieszny ten cały temat, chyba miałem dobre przeczucie, że praktycznie tego nie czytałem... Głupio tylko bo ktos pisał, że rozmawialiście juz z dyrektorem i teraz on zna termin moz epowiedzial juz dzieciakom a teraz poprostu nic nie bedzie...
KOZI

Postprzez x-skyler » czwartek, 11 października 2007, 19:37

Witam

Wszystko jest juz jasne.
Dziś spotkałem sie z Kostkiem i omówiliśmy wszystkie szczegóły

Plan juz jest wszystko jest ustalone na dzisiejszą chwile moge napisać

20.10.2007

Godz 14 Przy kominie

Jutro wysyłąm meila do dyrektora z calym planem zabaw i bede czekal na ewentualne zatwierdzenie i wtedy na forum wszystko napiszemy. Następnie zajmujemy sie zbieraniem rekwizytów potrzebnych do zabawy z dzieciaczkami.

Do listy orgaznizatorów mozna dopisać:
KOSTEK AKP
RAF1K

:)

W skróćie tak wygląda plan

Łuczniczka>>>Dom Dziecka>>>Pas

Wszelkie szczegóły wkrótce.....
Najlepsze neony LED pod auto i do auta
---> http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6023110 <---Obrazek
x-skyler
User

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 11 października 2007, 19:42

x-skyler napisał(a):W skróćie tak wygląda plan

Łuczniczka>>>Dom Dziecka>>>Pas

Wszelkie szczegóły wkrótce.....

O k... to jest plan? Chyba Dyrektorowi chodziło o coś innego...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez x-skyler » czwartek, 11 października 2007, 19:51

Kamil Wolski napisał(a):O k... to jest plan? Chyba Dyrektorowi chodziło o coś innego...

To jest zarys siedzieliśmy z Kostkiem i wymyślaliśmy atrkacje dla dzieci.

Napisałęm tylko ten post zebyście nie watpili w ten spot działmy i to ostro .... tak wiec prosze uzbroić sie w cierpliwość jutro najpózniej pojutrze bedzie szczegołowy plan.

Oczywiście bedzie on jeszcze elastyczny i bedzie mozna pododawać pomysły ale do wtorku lub środy musimy zamknąć temat zmian i powysylac na inne fora ostateczny plan.
x-skyler
User

Postprzez x-skyler » czwartek, 11 października 2007, 20:14

A tak mam prosbe miejcie dobre zdanie na temat BCC bo naprawde Patryk starał sie miał dobre intencje a ze wyszło jak wyszło to nie jest jego wina po prostu źle zinterpretowaliście jego zamiary. Musiał zakończyć organizacje z powodów osobistych. Ja Go szanuje jest swój ziom i tyle ... niech temat BCC w roli organizatora zakończy się. :) Kazdy jest mile widziany na tym spocie tak wiec Patryk czuj sie zaproszony :) ... w końcu spot ma charakter integracyjny. Poleciały ostre zdanie ale zapomnijmy o tym ... :)
x-skyler
User

Postprzez Koniu » czwartek, 11 października 2007, 21:04

Panie i Panowie... Spójrzmy prawdzie w oczy :)
Wielce ogłaszany zlot integracyjny doprowadził do kompletnej kłótni, i nie tylko na forum SRTB... Jak tak ma wyglądać integracja to boje się pomyśleć jak ma wyglądać wojna :| W tym całym zamieszaniu zapomnieliśmy o sensie tego zlotu :!: W trakcie jego realizacji wpadł temat z domem dziecka- i OK... Nie można było poprostu zrobić tak:
- 12:00 spotkanie przy kominie
- 13:00 podjazd do domu dziecka i dostarczenie słodyczy, maskotek i Bóg wie co jeszcze dla dzieciaczków
- 15:00 podjazd na pas i hulaj dusza na pasie
Wystarczyło poinformować dyrektora co przywieziemy, o której, i jakie inne atrakcje zapewnimy dla dzieciaków... Nie myślcie tylko, że się mądruję... Doskonale wiem, ile trudu wymaga zgranie wszystkich i wszystkiego, ale czasem najprostsze pomysły są najbardziej skuteczne... Błagam niech tylko mój pokojowy post nie wywoła kolejnej wojny o tym integracyjnym zlocie...
Pozdrawiam
Koniu
Koniu
Super user

Postprzez x-skyler » czwartek, 11 października 2007, 21:48

Koniu mam prośbe najpierw przeczytaj a potem pisz

"Plan juz jest wszystko jest ustalone na dzisiejszą chwile moge napisać

20.10.2007

Godz 14 Przy kominie"

Napisałem to 2 posty wyżej

Prosze nie siej zamętu :)

Godziny są ustalone i tego na pewno nie zmienimy to chyba ze bedzie to konieczne

Koniu napisał(a):Wielce ogłaszany zlot integracyjny doprowadził do kompletnej kłótni, i nie tylko na forum SRTB... Jak tak ma wyglądać integracja to boje się pomyśleć jak ma wyglądać wojna

Zależy od podejscia jesli masz zamiar prowadzić wojne to bedziesz ją prowadził

Jesli przyjedziesz z nastawieniem integracji to i tak bedzie

Wszystko zależy od nastawienia

Podobnie inni ... :)

Ja jade z myślą o integracji oraz sprawieniu ze na dzieci twarzach pojawi sie uśmiech ... może i słodkie ... ale taka prawda :)

cel: INTEGRACJA
x-skyler
User

Postprzez Koniu » czwartek, 11 października 2007, 21:56

Kolego nie mam nic do Ciebie, chodzi mi tylko o to, że plan pojawił się zbyt późno i na przyszły tydzień...
Koniu
Super user

Postprzez STELMI » czwartek, 11 października 2007, 21:56

nikt tu się nie kłóci. Staramy się tylko zwrócić uwagę, że jeżeli już coś robić to robić a nie przekładać. Tu nie chodzi już o te info na wszystkich forach i zamęcie na nich, bo jest przełożone, czy o ludzi z for, którzy chcieli przyjechać i np j.w. wzięli urlopy, żeby być, ale głównie o samych zainteresowanych, czyli dzieci. Myślę, że niespełnionych nadziei dano im już zbyt dużo w ich życiu i nie trzeba poraz kolejny ich zawodzić.
Nie liczę na odpowiedź, proszę tylko o konkrety a nie czat na forum, gdzie jeden nie czyta co drugi pisze i nie ma żadnych konkretów. Pogoda też nie jest coraz lepsza, weźcie pod uwagę, że nie tylko nam będzie zimno, ale dzieciom też.
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez BCC » czwartek, 11 października 2007, 21:59

STELMI napisał(a):Myślę, że niespełnionych nadziei dano im już zbyt dużo w ich życiu i nie trzeba poraz kolejny ich zawodzić.
Co ty teraz za głupoty wypisujesz :!: Z dziećmi nikt nie rozmawiał
Rozmowa była tylko z dyrektorem i nie było mowy o konkretnym terminie Więc to co napisałeś traci sens :roll:
BCC

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne