STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 10 września 2007, 07:58

przyłączam się do hysa.... dawać foty mase fot...
(ale bez sokoła i koziego tym razem ;) )
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Brychu » poniedziałek, 10 września 2007, 07:59

GaceK napisał(a): no moje stare gowno 5 letnie jest faktycznie starym gownem na ktore cie nie stac (jakis ty jebniety mlodziencze) za to twoja nysa 20 letnia jest nowka... no widzisz ciagle cos zmieniam i zmienam bo mi sie to podoba i zmieniam to zeby to mi sie podobalo a nie tobie... ty do tuningu to potrafisz zmienic dokladke zderzaka ciekawe czemu? ja akurat duzo zmieniam w aucie a nie dokladki.

Słuchaj ignorancie: mam serdecznie dosyć Ciebie na tym forum, Twojego stylu bycia, tonu Twoich wypowiedzi. To czy kogoś stać na Audi za 30 tysięcy czy nie to nie Twój pieprzony interes ale akurat w tym przypadku mocno przestrzeliłeś. Myślę, że gdyby Dziadek sprzedał jedno ze swoich mieszkań mógłby sobie pozowlić i na Twoje Audi i na Twoje BMW i na Twój sprzęt audio i jeszcze zostałoby na jakiś nowy samochód. Twoja wiedza o rynku samochodów używanych jest taka sama jak Twoja wiedza o profesjonalnym car audio: mocno wydaje mi się że giełdowe ceny Espace z roczników jakim jeździ Kajman jest zbliżona do ceny Twojego A3. Ciągle coś zmieniasz i zmieniasz mówisz ? Mam dziwne wrażenie, że Dziadek zmieniał więcej od Ciebie zarówno pod kątem mechaniki, stylingu i audio jak jeszcze nie miałeś swojego samochodu więc wyluzuj. Jesteś typem irytującego człowieczka, któremu wydaje się że wszystko wie najlepiej i na wszystkim lepiej się zna. Nie poszło Ci w konkursie car audio ? No oczywiście, wszystko było na tip top bo tak uważa jaśnie wielmożny Pan Gacek, a sędziowie którzy od długiego czasu siedzą w temacie zwyczajnie się uwzięli - jak kurwa w przedszkolu. Miałbyś najlepszy sprzęt i najlepiej położoną instalację to byś wygrał - nie miałeś to nie wygrałeś - proste. Męczący jest Twój ton, Twoje egocentryczne podejście do pewnych tematów i naprawdę powoli tracę cierpliwość. Nie jesteś na tym forum żadnym gościem, do którego ma się szacunek, ani z którego zdaniem się liczy: powiem więcej - spotykając się czasem z chłopakami mamy niezły ubaw z tego co piszesz i w jaki sposób oburzasz się m.in. na sędziów którzy uwzięli się i nie dali Ci nagrody. Żenujące. Reasumując: spokorniej troszkę i w stosunku do nas i w stosunku do sędziów to być może będziesz mógł prowadzić z nami rozmowę na równym poziomie. Jak na razie wszyscy się z Ciebie śmieją, bo jesteś tylko malutkim chłopaczkiem, który głośno krzyczy próbując na siłę zainteresować sobą innych. Część z osób tutaj przerabiała tematy tuningu i car audio w czasach kiedy podekscytowany czytałeś GT i naprawdę nie robisz tutaj na nikim żadnego wrażenia. Dziwne jest tylko to, że Ci, którzy znają Cię na żywo twierdzą, że jesteś niby w porządku a jakoś tutaj na forum zachowujesz się jak zwykły pajac. Na początekj dostajesz ode mnie ostrzeżenie na forum, później dostaniesz bana, bo nikomu nie chce się z Tobą polemizować i nikt nie ucierpi na tym, że nie będziesz się tutaj wypowiadał.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » poniedziałek, 10 września 2007, 08:11

no faktycznie auto warte 40 tys i wrzucowe w nie kolejne 30 to faktycznie warte 20 jest :P lol. mowie o wartosci z ubezpieczalni

--orzech--,
potrafie przyjac slowa krytyki ale np nie od ciebie bo ty tak jak inni niektorzy tylko najezdzacie na mnie, nie wiem moze z zazdrosci ze cos robie przy samochodzie i mam na to wyjebane co piszecie i uwierz mi ze momentami to spadam z krzesla jak ciagle tylko najezdzacie na mnie bo mam to gleboko w czterech literach. innych slucham co pisza i sie licze z tym bo potrafia cos normalnie napisac. bo z ciebie nie moga miec brechy ze jestes nie wychowanych nie wiem kim gowniarzem mlodziencem czy .. wie kim bo ty jak inni znalezliscie sobie kogos na forum gdzie mozna sie pobawic najezdzac na niego a potem on na was i tak w kolko i kolko... powiem ci tyle mam wyjebane na twoje slowa bo jak nie potrafisz byc wychowany i powiedziec cos tak jak powinien powiedziec to czlowiek z kultura to mam to gleboko i sam musze odpowiadac ci na twoim plytkim poziomie brodziku kultury do innej osoby. jestes taki kozak to przygotuj auto pod 2 woofery i pod multimedia na przyszly rok i wystartujemy obok siebie zobaczymy jak bedzie, skoro jestes taki obeznany i 7 lat temu miales 140db i inne to za rok chodz i sie sprawdzimy i zobaczymy kto bedzie lepszy i tyle.

dziekuje mysle ze to nie ma dluzej sensu ciagnac - to jest moja ostatnia wypowiedz bo ktos inteligentniejszy musi zakonczyc to marnowanie klawiatur i kb na serwerze bo to sie robi zenadzkie forum a nie takie jakie mialo byc

aha jeszce do kogos z ostrzezen tak samo jak z sedziami pasca swoich wyzej nie znajomych nizej :D lol smieszne
GaceK

Postprzez GaceK » poniedziałek, 10 września 2007, 08:13

Brychu,

tak narzekam ze sedziowie mnie zle ocenili i ze nie dali mi nagrody :LOL: jakis ty wielki ohhh dziekuje ci ze mi uswiadamiasz jakies bajeczki :D tak samo z tym GT lol
GaceK

Postprzez MP » poniedziałek, 10 września 2007, 08:17

Nie wszystko złoto co się świeci

http://moto.gratka.pl/tresc/subaru-impr ... 7f3d0b&s=4
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez rulek » poniedziałek, 10 września 2007, 08:18

Oj Gacek, igrasz z ogniem i to mocno. No i masz spoooore problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wez sie troszke ogarnij bo naprawde dostaniesz od zycia kolejna lekcje pokory.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » poniedziałek, 10 września 2007, 08:19

Gacek, ja mam prośbę...nie pisz już tu więcej.
Zrób to z własnej woli, zanim uzbierasz wystarczającą ilość ostrzeżeń...

Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić dziedziny w której mógłbyś być tu komukolwiek pomocny.
Mav

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 10 września 2007, 08:23

Auto jest warte tyle ile ktoś Ci za nie zechce zapłacić... mama i tata się nie liczy.
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Hys » poniedziałek, 10 września 2007, 08:23

Chyba wypada uszanować pewnych forumowiczów ?! Skoro Dziadek dał pass to pass.

Zamknąć temat i dać nowy o STS ale tylko ze zdjęciami ... panienek oczywiście :lol:
Hys
User

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 10 września 2007, 08:53

Gacek, a znasz ty ludzi o których tutaj piszesz? O "młodym" Dziadku który w twoich odczuciach jest chyba jeszcze dzieckiem na rowerze, o Orzechu który nic nie robi przy aucie... No prawie trafiłeś... Chociaż... Nie. Bo akurat wskazałeś osoby które stosunkowo dużo zrobiły przy swoich autach.

Co do tego twojego "łałdio" - sędziowie dopieprzali się do ciebie, ale myślę że tak samo podchodzili do reszty. W efekcie byłeś ostatni... A co do twoich haseł że na poprzednich zawodach o tym nie mówili, że gdyby mówili to byś zrobił... Czy to sędziowie budują twoje "łałdio" czy ty? Oni mogliby zobaczyć i nie wytykać każdego błędu. Druga sprawa to to twoje dzielenie skóry na niedźwiedziu. Już ktoś ci mówił, że gdyby nie to, dyskusja wyglądałaby zupełnie inaczej. Byłeś tak pewny siebie że wygrasz, że będziesz miał maksa i w ogóle... No a jak stanąłeś na ostatniej pozycji w rankingu nagle cały świat się zwrócił przeciwko tobie? Dziwne... bardzo dziwne.

Przypomnę jedną, podstawową zasadę tego forum. "Winning is winning". Nikomu nie chce się słuchać co by było gdyby coś tam. Przerabialiśmy już takie tematy nie raz. A to jednemu się bieżnik na kole skończył, a to innemu bieg nie zaskoczył idealnie, kolejnemu znów śrubka się odkręciła od wzmacniacza. Wyniki widzieliśmy wszyscy, jest tam napisane czarno na białym jak wypadłeś w tych zawodach, i taka jest prawda.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » poniedziałek, 10 września 2007, 09:53

Koniec pieprzenia bzdur, zamykam temat: zdjęcia z imprezy wrzucać w odpowiednie podforum.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne