GaceK napisał(a): no moje stare gowno 5 letnie jest faktycznie starym gownem na ktore cie nie stac (jakis ty jebniety mlodziencze) za to twoja nysa 20 letnia jest nowka... no widzisz ciagle cos zmieniam i zmienam bo mi sie to podoba i zmieniam to zeby to mi sie podobalo a nie tobie... ty do tuningu to potrafisz zmienic dokladke zderzaka ciekawe czemu? ja akurat duzo zmieniam w aucie a nie dokladki.
Słuchaj ignorancie: mam serdecznie dosyć Ciebie na tym forum, Twojego stylu bycia, tonu Twoich wypowiedzi. To czy kogoś stać na Audi za 30 tysięcy czy nie to nie Twój pieprzony interes ale akurat w tym przypadku mocno przestrzeliłeś. Myślę, że gdyby Dziadek sprzedał jedno ze swoich mieszkań mógłby sobie pozowlić i na Twoje Audi i na Twoje BMW i na Twój sprzęt audio i jeszcze zostałoby na jakiś nowy samochód. Twoja wiedza o rynku samochodów używanych jest taka sama jak Twoja wiedza o profesjonalnym car audio: mocno wydaje mi się że giełdowe ceny Espace z roczników jakim jeździ Kajman jest zbliżona do ceny Twojego A3. Ciągle coś zmieniasz i zmieniasz mówisz ? Mam dziwne wrażenie, że Dziadek zmieniał więcej od Ciebie zarówno pod kątem mechaniki, stylingu i audio jak jeszcze nie miałeś swojego samochodu więc wyluzuj. Jesteś typem irytującego człowieczka, któremu wydaje się że wszystko wie najlepiej i na wszystkim lepiej się zna. Nie poszło Ci w konkursie car audio ? No oczywiście, wszystko było na tip top bo tak uważa jaśnie wielmożny Pan Gacek, a sędziowie którzy od długiego czasu siedzą w temacie zwyczajnie się uwzięli - jak kurwa w przedszkolu. Miałbyś najlepszy sprzęt i najlepiej położoną instalację to byś wygrał - nie miałeś to nie wygrałeś - proste. Męczący jest Twój ton, Twoje egocentryczne podejście do pewnych tematów i naprawdę powoli tracę cierpliwość. Nie jesteś na tym forum żadnym gościem, do którego ma się szacunek, ani z którego zdaniem się liczy: powiem więcej - spotykając się czasem z chłopakami mamy niezły ubaw z tego co piszesz i w jaki sposób oburzasz się m.in. na sędziów którzy uwzięli się i nie dali Ci nagrody. Żenujące. Reasumując: spokorniej troszkę i w stosunku do nas i w stosunku do sędziów to być może będziesz mógł prowadzić z nami rozmowę na równym poziomie. Jak na razie wszyscy się z Ciebie śmieją, bo jesteś tylko malutkim chłopaczkiem, który głośno krzyczy próbując na siłę zainteresować sobą innych. Część z osób tutaj przerabiała tematy tuningu i car audio w czasach kiedy podekscytowany czytałeś GT i naprawdę nie robisz tutaj na nikim żadnego wrażenia. Dziwne jest tylko to, że Ci, którzy znają Cię na żywo twierdzą, że jesteś niby w porządku a jakoś tutaj na forum zachowujesz się jak zwykły pajac. Na początekj dostajesz ode mnie ostrzeżenie na forum, później dostaniesz bana, bo nikomu nie chce się z Tobą polemizować i nikt nie ucierpi na tym, że nie będziesz się tutaj wypowiadał.