No niestety ale troche nie poszlo...
sedziowie - powiem tyle zenada ! 1 to to ze sa jebnieci, 2 to to ze sa glupi a 3 to to ze sa nie normalni. na wszystkich ostatnich zawodach mowia co jest zle i poprawiam na nastepnych mam za te rzeczy max a teraz a to im sie nie spodobaloze jeden kabelek bez bezpiecznika a nigdy nie przeszkadzalo , dwa na hama branie komponentow jakby chcieli popsuc , brak dwoch gumek na zakonczeniu kabli wzmacniacza (robione na szybki i wylecialo z glowy zalozenie musialem przeoczyc) no i najsmieszniejsze brak jakiejs naklejki na aucie to styl pojazdu spada wiec razem dalo to wynik 21 mniej
ehh zal zal zal . wzmacniacz nie zestojony cos szwankowal jeszcze ten utwor ciulowy to juz wogole.
pazdziernik-listopad auto jest rozbierane cale i skladane na nowo z wprowadzeniem zmian w zabudowie... skrzynia ma za duzy litraz + zmiena wzmacniaczy na dwa razy mocniejsze... no nic tyle co moge powiedziec.
ja jestem wkurzony na sedziow ze najpierw jest ok a nagle dowalaja sie o nie wiadomo co. inni to samo odczuli niektorzy co zawsze mieli max pkt teraz mieli np 54 a to jest duzo mniej...
najgorsze pkt bezpieczniki 0 albo 10 (brak jednego tak jak u mnie chodz nie potrzebny to 0)
zakonczenia kabli 0 albo 5 (brak 1 gumki - 0) styl pojazdu 7/10 no i zamocowanie komponentow o 3 mniej