STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:28

FordOn napisał(a):
Dziadek napisał(a):
FordOn napisał(a):
GaRaż napisał(a):kurde my nie mamy zdjecia wszystkich pucharkow :) hehe , ale jak ktos chce to moze zobaczyc tu :P
http://www.garazraceteam.pl/osiagniecia.html

Widzialem w sklepie ze tez macie troche pucharkow :) ale tu sa zupelnie inne dyscypliny... hehe ITR-a wykulajcie zeby powalczyl w sprawnosciowce od czasu do czasu... :D

A ty gdzi eostatnio walczyles? :roll:

Ja ostanio w barze z kumplem... a tak na powaznie to gdzie ja mam walczyc Bmw w dieslu ktore ma cale 115KM w serii a polowa zdechla... :D
Powalcze jak wykulam Forda z garazu :)

A ja 88KM practicalem sie jakos bujam, a ty sie wstydzisz czy jak?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 21:29

Nie chce na nikogo wjezdzac i robic zadymy, nie czytalem zbytnio tych postw co Gacek przed sts pisal o swoim audi ale tak jak po łebkach patrzylem to chyba troche wybiegajac w przyszlosc pisal na pewniaka ze wygra a przypadkiem slyszac dzisiaj ocene sedziow troche sie to rozmija...
KOZI

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:31

no kurde nie trafil jakos chyba, ja w ogole nie rozumiem tego, przeciez on WIEDZIAL ze wygra... sam instalke kladl...i takie zajebiste mial te glosniki i wzmaki...jak to sie stalo??
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » niedziela, 9 września 2007, 21:31

bo przez tego grila nie mogli sie skupic na car audio ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:33

aaaa, taaaaaaki wyjebany był że mikrofony nei weszły??
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » niedziela, 9 września 2007, 21:34

Kurwa, ale my świnie jesteśmy... ;)
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » niedziela, 9 września 2007, 21:35

Dziadek napisał(a):
FordOn napisał(a):
Dziadek napisał(a):
FordOn napisał(a):
GaRaż napisał(a):kurde my nie mamy zdjecia wszystkich pucharkow :) hehe , ale jak ktos chce to moze zobaczyc tu :P
http://www.garazraceteam.pl/osiagniecia.html

Widzialem w sklepie ze tez macie troche pucharkow :) ale tu sa zupelnie inne dyscypliny... hehe ITR-a wykulajcie zeby powalczyl w sprawnosciowce od czasu do czasu... :D

A ty gdzi eostatnio walczyles? :roll:

Ja ostanio w barze z kumplem... a tak na powaznie to gdzie ja mam walczyc Bmw w dieslu ktore ma cale 115KM w serii a polowa zdechla... :D
Powalcze jak wykulam Forda z garazu :)

A ja 88KM practicalem sie jakos bujam, a ty sie wstydzisz czy jak?

Hehe nie nie to nie taki uklad panie :) Bmw sluzy jako auto na co dzien to jazdy i robi naprawde spore przebiegi a Ford jest zabawka ktora jak sie spali czy tez wybuchnie bede sie smial... :D na takiej zadzie jest to... sa 3 auta z czego 2 jezdza duzooo a jedno jest od palowania... :mrgreen:
FordOn
Forum Killer

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 21:35

jarek i kamil_kicio spostrzegawczi jestescie ale to chyba z wami cos nie halo bo wszyscy raczej patrza na zdjeciach na laski a nie np. na mnie i moje rece... no ale kazdy patzry na to co go kreci :> a z racji tego ze sokol jest wielkim wysokim koksem to mial zawsze wyzej ramie niz laski a pozatym byl tak szczelnie przytulony ze nie mialem gdzie reki wsadzic a na bezczela jakbym za dupy łapał to chyba nie bardzo by było ?! :lol:
KOZI

Postprzez GaceK » niedziela, 9 września 2007, 21:37

No niestety ale troche nie poszlo...

sedziowie - powiem tyle zenada ! 1 to to ze sa jebnieci, 2 to to ze sa glupi a 3 to to ze sa nie normalni. na wszystkich ostatnich zawodach mowia co jest zle i poprawiam na nastepnych mam za te rzeczy max a teraz a to im sie nie spodobaloze jeden kabelek bez bezpiecznika a nigdy nie przeszkadzalo , dwa na hama branie komponentow jakby chcieli popsuc , brak dwoch gumek na zakonczeniu kabli wzmacniacza (robione na szybki i wylecialo z glowy zalozenie musialem przeoczyc) no i najsmieszniejsze brak jakiejs naklejki na aucie to styl pojazdu spada wiec razem dalo to wynik 21 mniej :/
ehh zal zal zal . wzmacniacz nie zestojony cos szwankowal jeszcze ten utwor ciulowy to juz wogole.

pazdziernik-listopad auto jest rozbierane cale i skladane na nowo z wprowadzeniem zmian w zabudowie... skrzynia ma za duzy litraz + zmiena wzmacniaczy na dwa razy mocniejsze... no nic tyle co moge powiedziec.

ja jestem wkurzony na sedziow ze najpierw jest ok a nagle dowalaja sie o nie wiadomo co. inni to samo odczuli niektorzy co zawsze mieli max pkt teraz mieli np 54 a to jest duzo mniej...

najgorsze pkt bezpieczniki 0 albo 10 (brak jednego tak jak u mnie chodz nie potrzebny to 0)
zakonczenia kabli 0 albo 5 (brak 1 gumki - 0) styl pojazdu 7/10 no i zamocowanie komponentow o 3 mniej
GaceK

Postprzez GaceK » niedziela, 9 września 2007, 21:39

Dziadek,

ty to jestes nie swietny a pojebany. no twoja nysa to miala by maxa ! maxa zlomu na zlom. instalacji nie kladlem calej na nowo bo nie bylo czasu ! kilka dni bylo auto po poludniami skladane !

zreszta nie istotne w pazdziernik listopad bedzie zmiana w samochodzie i to duza i zrobiona cala ksiazka instalacji i zabudowy
GaceK

Postprzez KOZI » niedziela, 9 września 2007, 21:41

Co do sprawnościówek to moim zdaniem jest mylne przekonanie, że wygrywaja auta o dużej mocy małe zwinne, czesto jest zupełnie na odwrót, wystarczy mała moc, chodzi tylko o to, żeby ja wykorzystać...
KOZI

Postprzez MP » niedziela, 9 września 2007, 21:42

To był jakiś ciąg niefortunnych zdarzeń zbiegów okoliczności. Tak zwane niedojebanie.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez GaRaż » niedziela, 9 września 2007, 21:43

GaceK napisał(a):No niestety ale troche nie poszlo...

sedziowie - powiem tyle zenada ! 1 to to ze sa jebnieci, 2 to to ze sa glupi a 3 to to ze sa nie normalni. na wszystkich ostatnich zawodach mowia co jest zle i poprawiam na nastepnych mam za te rzeczy max a teraz a to im sie nie spodobaloze jeden kabelek bez bezpiecznika a nigdy nie przeszkadzalo , dwa na hama branie komponentow jakby chcieli popsuc , brak dwoch gumek na zakonczeniu kabli wzmacniacza (robione na szybki i wylecialo z glowy zalozenie musialem przeoczyc) no i najsmieszniejsze brak jakiejs naklejki na aucie to styl pojazdu spada wiec razem dalo to wynik 21 mniej :/
ehh zal zal zal . wzmacniacz nie zestojony cos szwankowal jeszcze ten utwor ciulowy to juz wogole.

pazdziernik-listopad auto jest rozbierane cale i skladane na nowo z wprowadzeniem zmian w zabudowie... skrzynia ma za duzy litraz + zmiena wzmacniaczy na dwa razy mocniejsze... no nic tyle co moge powiedziec.

ja jestem wkurzony na sedziow ze najpierw jest ok a nagle dowalaja sie o nie wiadomo co. inni to samo odczuli niektorzy co zawsze mieli max pkt teraz mieli np 54 a to jest duzo mniej...

najgorsze pkt bezpieczniki 0 albo 10 (brak jednego tak jak u mnie chodz nie potrzebny to 0)
zakonczenia kabli 0 albo 5 (brak 1 gumki - 0) styl pojazdu 7/10 no i zamocowanie komponentow o 3 mniej

widzisz gacek , nie zawsze jest tak pieknie jak ma byc :) , my to wiemy , swoje w MP przerobilismy , zawsze tzreba miec troche pokory , u Ciebie z tym chyba troszke slabo :P ;) , aaa no i sprawdza sie stare przyslowie , nie mow hop poki nie przeskoczysz :) , wiecej pokory na przyszlosc zycze :) i montuj tam te swoje kabelki i pokaz wszystkim ze dasz rade :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 9 września 2007, 21:44

Gacek... wszyscy są głupi, źli, nie dobrzy etc? Bo tak to wygląda... ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » niedziela, 9 września 2007, 21:44

i jeszcze se kurwa do tej ksiazki instalacji dolacz kurwa mape dojazdu na pogotowie...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne