STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez weede » sobota, 8 września 2007, 10:22

ja tez chcialbym trafic na próbe sprawnościową...o 13 sie pojawie
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez STELMI » sobota, 8 września 2007, 14:38

próba sprawnościowa była przygotowana raczej dla krótkich i małych aut, ale wygrało największe i najdłuższe - moje :mrgreen:

Na chali jest pare fajnych aut wartych obejżenia, są naprawdę warte obejżenia hostessy ;)
Cena za wstęp to parodia, przesada
Cena za żarcie przed halą też przesadzona, np Mirinda 0,5l 5zł :shock: Prawie jak nad morzem...
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez MP » sobota, 8 września 2007, 14:53

STELMI napisał(a):próba sprawnościowa była przygotowana raczej dla krótkich i małych aut, ale wygrało największe i najdłuższe - moje :mrgreen:

Na chali jest pare fajnych aut wartych obejżenia, są naprawdę warte obejżenia hostessy ;)
Cena za wstęp to parodia, przesada
Cena za żarcie przed halą też przesadzona, np Mirinda 0,5l 5zł :shock: Prawie jak nad morzem...

Wygrałeś, bo pewno Koziego nie było :P
MP
Frequent User

Postprzez STELMI » sobota, 8 września 2007, 14:53

był, ale nie startował :P
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Fifi » sobota, 8 września 2007, 15:14

STELMI napisał(a):np Mirinda 0,5l 5zł
powerede był po 8 !! zgroza ;/
STELMI, wygrałeś bo byłeś pierwszy :P
ale jakoś tak dziwnie ze tylko jeden przejazd był mierzony :?
Fifi

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 8 września 2007, 15:19

Hehe było wesoło. niedługo relacja zdjęciowa w roli głównej Sokole oko i Kozica :D

Fifi, jeden był mierzony, ale reszta i tak by odpadła bo zarzucałeś dupsko a nie cofałeś.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MP » sobota, 8 września 2007, 15:33

STELMI napisał(a):był, ale nie startował :P

Jakbym zgadł :mrgreen:
MP
Frequent User

Postprzez Fifi » sobota, 8 września 2007, 15:52

Kamil Wolski napisał(a): i tak by odpadła bo zarzucałeś dupsko a nie cofałeś.
akurat o tym dowiedziałem sie po fakcie :P ale nikt tego nie zabronił jak gadaliśmy o trasie na starcie ;)
Fifi

Postprzez wadel » sobota, 8 września 2007, 16:42

POwiem tak jak był ktos rok temu albo w Słupsku to widział juz wszystko :mrgreen:
Pitrek gratki :roll: Widziałem Cie chyba kolo 15 nie ?
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Postprzez MacMax » sobota, 8 września 2007, 16:44

Impreza 'na bogato' ale pod dachem troche ciasno. 10 zeta za wejscie to wg przesadzona cena jak za 10 minutowy spacer. Fajnie zrobione auta i hostessy :P ;)

Zwyciesk i pierwszy przejazd Stelmiego - KLIK Gratulacje :)
(sorry za jakosc ale strona zjadla filmik kompresja)

ps. To jak Stelmi 'zalatwil' kolesia, ktory powiedzial, ze opel to smietnik - mistrzostwo :D
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 8 września 2007, 17:06

Krótka relacja "co było":

1. Zacząć trzeba na pewno od tego, że były w tym roku na prawdę udane hostessy.
Obrazek

2. Pod dachem jak zawsze tłoczno. Pojawiło się kilka ciekawych aut, ale również znalazło się miejsce jak zwykle na auta nieciekawe. Poza tym były pokazy tańca BreakDance i jakiegoś jeszcze (nie znam się :P). Jak zwykle przewaga aut z zabudową CarAudio co jest dla mnie niestety małym minusem.
Obrazek

3. Na zewnątrz jak co roku. Pełen parking, pełno ludzi, drogie jedzenie i picie. Pogoda nie rozpieszczała ale dało się wytrzymać. Oczywiście nie odbyło się bez popisów na ulicy.
Obrazek

4. Na wyznaczonym kawałku parkingu zostały rozegrane zawody sprawnościowe. Niestety frekwencja w tym roku nie dopisała. Dlaczego? Ciężko mi ocenić, może pogoda, może brak odpowiedniego nagłośnienia tej konkurencji.
Obrazek

5. Oczywiście SRTB było obecne na imprezie. Oto medialni przedstawiciele tej dziwnej formacji.
Obrazek

6. Kolejną atrakcją była możliwość odbycia lotu sterowcem Allegro.pl. Szczerze mówiąc, pomimo prawie całodziennej obecności na imprezie do teraz nie wiem w jaki sposób można było wygrać bilet... a bardzo bym chciał.
Obrazek

7. Pojawiła się również skromna ścianka z moimi zdjęciami. Tutaj "Street Rojber" prezentuje swoje auto na fotografii.
Obrazek

8. Oczywiście główną atrakcją były zdjęcia z dziewczynami. Tutaj mocno "wymęczone" zdjęcie z ciemnoskórą hostessą.
Obrazek

9. Reasumując. Było wesoło.
Ostatnio edytowano niedziela, 9 września 2007, 18:11 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 1 raz
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Sokół. » sobota, 8 września 2007, 17:37

Impreza mi sie podobala chociaz ciagle te same samochody , oczywiscie tematem przewodnim byly hostessy, ktore w sposob niesmialy(podobno:) pozowaly do zdjec z dwoma sliniacymi sie napalencami:)
Trzeba przyznac, ze w tym roku sa klasa sama w sobie:)
Proba sprawnosciowa mnie praktycznie ominela, ale z tego co slyszalem to za duzo wozkow chyba nie startowalo.
Car audio widac na wysokim poziomie, najbardziej odbajerowana wedlug mnie byla chyba Honda Civic z ogromnym monitorem Blaupunkta w srodku.
Bylo fajnie, dzieki Kamil za zdjecia i za to ze byles naszym fotoreporterem na miare okladki glamour :P
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 8 września 2007, 17:44

Sokół. napisał(a):oczywiscie tematem przewodnim byly hostessy, ktore w sposob niesmialy(podobno:) pozowaly do zdjec z dwoma sliniacymi sie napalencami:)

Oj coś z tymi napaleńcami było nie tak. Zobacz, taki przeciętniak jak ja a hostessa mi już na pierwszym zdjęciu odchyla spodenki i pokazuje gatki ;)

Sokół. napisał(a):Car audio widac na wysokim poziomie, najbardziej odbajerowana wedlug mnie byla chyba Honda Civic z ogromnym monitorem Blaupunkta w srodku.

Potwierdzam!
Obrazek

Sokół. napisał(a):Bylo fajnie, dzieki Kamil za zdjecia i za to ze byles naszym fotoreporterem na miare okladki glamour :P

Paragon wystarczy czy Fakturkę?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » sobota, 8 września 2007, 18:03

Kamil Wolski napisał(a):Zobacz, taki przeciętniak jak ja a hostessa mi już na pierwszym zdjęciu odchyla spodenki i pokazuje gatki

Dobrze wiesz, ze one lecialy na twoj wielki aparat ;) A co sie dzialo jak zalozyles 'dluga lufe' :lol: . Taa i podobno na wielkosc nie leca... :P
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez ando » sobota, 8 września 2007, 19:34

Kamil Wolski napisał(a):
Oj coś z tymi napaleńcami było nie tak. Zobacz, taki przeciętniak jak ja a hostessa mi już na pierwszym zdjęciu odchyla spodenki i pokazuje gatki ;)

odchyla gatki bo to full professional hostessa z poznania a nie tam maloletnie ksiezniczki z bydgoszczy za to jej placa zeby dobrze na kazdym zdjeciu wygladala
ando

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne