Krótka relacja
"co było":
1. Zacząć trzeba na pewno od tego, że były w tym roku na prawdę udane hostessy.
2. Pod dachem jak zawsze tłoczno. Pojawiło się kilka ciekawych aut, ale również znalazło się miejsce jak zwykle na auta nieciekawe. Poza tym były pokazy tańca BreakDance i jakiegoś jeszcze (nie znam się

). Jak zwykle przewaga aut z zabudową CarAudio co jest dla mnie niestety małym minusem.
3. Na zewnątrz jak co roku. Pełen parking, pełno ludzi, drogie jedzenie i picie. Pogoda nie rozpieszczała ale dało się wytrzymać. Oczywiście nie odbyło się bez popisów na ulicy.
4. Na wyznaczonym kawałku parkingu zostały rozegrane zawody sprawnościowe. Niestety frekwencja w tym roku nie dopisała. Dlaczego? Ciężko mi ocenić, może pogoda, może brak odpowiedniego nagłośnienia tej konkurencji.
5. Oczywiście SRTB było obecne na imprezie. Oto medialni przedstawiciele tej dziwnej formacji.
6. Kolejną atrakcją była możliwość odbycia lotu sterowcem Allegro.pl. Szczerze mówiąc, pomimo prawie całodziennej obecności na imprezie do teraz nie wiem w jaki sposób można było wygrać bilet... a bardzo bym chciał.
7. Pojawiła się również skromna ścianka z moimi zdjęciami. Tutaj "Street Rojber" prezentuje swoje auto na fotografii.
8. Oczywiście główną atrakcją były zdjęcia z dziewczynami. Tutaj mocno "wymęczone" zdjęcie z ciemnoskórą hostessą.
9. Reasumując. Było wesoło.